تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/08/11 - 12:48
کد خبر: 249276

ابهام در بازگشایی مرز خسروی

دستیار حقوقی شهروندی رئیس جمهور گفت: با دولت عراق در حال رایزنی برای بازگشایی مرز خسروی هستیم اما این اقدام نیاز به موافقت دو طرف دارد و بعید می دانم که برای امسال این اتفاق بیفتد.

 به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، الهام امین زاده پیش از ظهر امروز با حضور در مرز شلمچه و بازدید از روند اعزام زائران اربعین درجمع خبرنگاران اظهار کرد: اکنون با یک تیم حقوقی ما اینجا آمده  ایم. متولیان مربوط به نظافت، بهداشت و تغذیه، صدور ویزا و تحویل گذرنامه بسیار در تلاشند اما به دلیل حجم بالای زائران باز هم بایستی اندکی درنگ و صبر کنند. 

وی افزود: مردم با صبوری از خودشان نشان دهند تا روزهای پرتردد را با آرامش طی کنند.  

امین زاده بیان کرد: اکنون که تعدادی از زائرانی که ثابت شد ویزایشان جعلی است، فرماندار به طور سریع دستور اصلاح داد. در این جا ماموران امور خارجه حضور دارند و بررسی ها لازم را به انجام می رسانند و اگر اصلاحات قابل انجام باشد زائر را منتظر نمی گذارند. 

دستیار حقوقی شهروندی رئیس جمهور بیان کرد:  فرمانداران تمام تلاششان بر این است که زائران بدون کمترین دردسر و مشکلی به زیارت بروند مگر آنکه در آن سوی مرز دچار مشکل شوند و بازگردند. 

امین زاده عنوان کرد: منطقه آزاد اروند اقدامات زیادی را در شلمچه به انجام رسانده اما اگر بتوانیم در سالهای آینده سازه های دائمی را در مسیر زائران اربعین داشته باشیم بسیار مطلوبتر و بهتر است چون هزینه سازه های موقت بسیار زیاد است و هر ساله هم جمع می شود و با توجه وزش طوفان و باد در این منطقه این سازه ها آسیب پذیرند.

وی عنوان کرد: بهتر است برای سالهای آتی سازه های موکب ها، دائمی و مجهز به دستگاههای خنک کننده و گرم کننده احداث شود تا زائران بتوانند چند صباحی را در این جا استراحت کننند. 

امین زاده با اشاره به اینکه امکانات مهیا شده در شلمچه بسیار خوب است، گفت: با دولت عراق در حال رایزنی برای بازگشایی مرز خسروی هستیم اما این اقدام نیاز به موافقت دو طرف دارد و بعید می دانم که برای امسال این اتفاق بیفتد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: دشمن نه تنها به دنبال توافق نیست، بلکه در حال طراحی یک تهاجم وسیع است
فیلم | میناب به ایران جان داد
 گزارش تصویری | از کلاس عشق تا مکتب ایثار
تعیین اعضای جدید شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا (س)
علوم انسانی وقتی با واقعیت‌ها قهر می‌کند فاجعه رخ می‌دهد
گروه‌های سرود به زیر ساخت‌ها می‌روند
حمله دشمن آمریکایی به یک لنج باری متعلق به اهالی سیریک در دریای عمان
تکرار تاریخ پس از ۱۶ سال
نیروهای مسلح به هرگونه تهدید پاسخ پشیمان کننده خواهند داد
دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند
هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن به اتباع خود
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
تهاجم پهپادی ارتش علیه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
تلاش ترامپ برای دور زدن دموکرات‌ها
«دیپلماسی اجبار»؛ آمریکا بار دیگر میز مذاکره را منفجر کرد
۲ فروند کشتی متخلف در تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
داروی دیابت خطر سرطان سینه را ۳۰ درصد کاهش می دهد
جنگنده F۱۶ دشمن متواری شد
تنگه هرمز به‌طور کامل مسدود شد
محل استقرار جنگنده‌های آمریکایی منهدم شد
تنگه مقدس هرمز را ناامن می‌کنید؟! منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم!
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top