تاریخ انتشار: شنبه 1396/09/04 - 02:23
کد خبر: 250906

مرورگری که به شما می‌گوید دچار سرقت اطلاعات شده‌اید

شرکت موزیلا با همکاری شرکت "Have I Been Pwned" اقدام به نشانه‌دار کردن وبسایت‌هایی می‌کند که سابقه هک شدن و سرقت اطلاعات دارند. بدین ترتیب کاربران با این وبسایت‌ها آشنا می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، فایرفاکس یکی از مرورگرهای بسیار سریع محیط وب است که در حال حاضر بر روی یک ویژگی جدید کار می‌کند که طرفداران امنیت را شیفته می‌کند؛ فایرفاکس به شما هشدار می‌دهد که شما در حال بازدید از یک سایت هستید که دچار سرقت اطلاعات شده است.

فایرفاکس در حال کار بر روی این ویژگی در همکاری با "Have I Been Pwned" بعنوان سایتی محبوب، است که می‌تواند ایمیل شما را بررسی کند و به شما بگوید که اعتبار شما توسط هکرها به سرقت رفته است یا خیر.

"تروی هانت"، متخصص امنیت سایت "Have I Been Pwned"، این خبر را تایید کرده و در توییتی گفته است: بله، ما در حال انجام کارهای فوق‌العاده‌ای با شرکت موزیلا هستیم. این به روزرسانی هنوز در مراحل اولیه است، اما شما می‌توانید آن را از "GitHub" دانلود کنید. با این حال توجه داشته باشید که تنها با نسخه توسعه‌دهنده کار می‌کند.

"هانت" با کد موزیلا کار می‌کند، اما کاملا مطمئن نیست که این ویژگی در نهایت چطور کار خواهد کرد.

وی گفت: فایرفاکس فقط به دنبال آن است که کدام سایت‌ها دچار سرقت اطلاعات شده‌اند. آنها دسترسی گسترده‌ای دارند و این اطلاعات را از طریق فایرفاکس به نمایش می‌گذارند که راهی عالی برای مقابله بیشتر با نقض اطلاعات است.

از سوی دیگر، سایت‌های هک شده ممکن است از این ویژگی جدید فایرفاکس که سابقه امنیتی آنان را فاش می‌کند، خوششان نیاید. با این حال، اگر این سیستم به درستی اجرا شود، می‌تواند خدمات بسیار مفیدی را برای مصرف کنندگان ارائه دهد و به آنها اجازه می‌دهد تا بدانند چه زمانی لازم است گذرواژه خود را عوض کرده و دیگر از آن استفاده نکنند.

"هانت" در توییتر گفته است که کاربران تا کنون مشتاقانه واکنش نشان داده‌اند.

وی افزود: در مورد بازخورد مثبت کاربران که خیلی سریع هم انجام گرفت، شگفت‌زده شدم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top