تاریخ انتشار: شنبه 1396/09/04 - 02:23
کد خبر: 250906

مرورگری که به شما می‌گوید دچار سرقت اطلاعات شده‌اید

شرکت موزیلا با همکاری شرکت "Have I Been Pwned" اقدام به نشانه‌دار کردن وبسایت‌هایی می‌کند که سابقه هک شدن و سرقت اطلاعات دارند. بدین ترتیب کاربران با این وبسایت‌ها آشنا می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، فایرفاکس یکی از مرورگرهای بسیار سریع محیط وب است که در حال حاضر بر روی یک ویژگی جدید کار می‌کند که طرفداران امنیت را شیفته می‌کند؛ فایرفاکس به شما هشدار می‌دهد که شما در حال بازدید از یک سایت هستید که دچار سرقت اطلاعات شده است.

فایرفاکس در حال کار بر روی این ویژگی در همکاری با "Have I Been Pwned" بعنوان سایتی محبوب، است که می‌تواند ایمیل شما را بررسی کند و به شما بگوید که اعتبار شما توسط هکرها به سرقت رفته است یا خیر.

"تروی هانت"، متخصص امنیت سایت "Have I Been Pwned"، این خبر را تایید کرده و در توییتی گفته است: بله، ما در حال انجام کارهای فوق‌العاده‌ای با شرکت موزیلا هستیم. این به روزرسانی هنوز در مراحل اولیه است، اما شما می‌توانید آن را از "GitHub" دانلود کنید. با این حال توجه داشته باشید که تنها با نسخه توسعه‌دهنده کار می‌کند.

"هانت" با کد موزیلا کار می‌کند، اما کاملا مطمئن نیست که این ویژگی در نهایت چطور کار خواهد کرد.

وی گفت: فایرفاکس فقط به دنبال آن است که کدام سایت‌ها دچار سرقت اطلاعات شده‌اند. آنها دسترسی گسترده‌ای دارند و این اطلاعات را از طریق فایرفاکس به نمایش می‌گذارند که راهی عالی برای مقابله بیشتر با نقض اطلاعات است.

از سوی دیگر، سایت‌های هک شده ممکن است از این ویژگی جدید فایرفاکس که سابقه امنیتی آنان را فاش می‌کند، خوششان نیاید. با این حال، اگر این سیستم به درستی اجرا شود، می‌تواند خدمات بسیار مفیدی را برای مصرف کنندگان ارائه دهد و به آنها اجازه می‌دهد تا بدانند چه زمانی لازم است گذرواژه خود را عوض کرده و دیگر از آن استفاده نکنند.

"هانت" در توییتر گفته است که کاربران تا کنون مشتاقانه واکنش نشان داده‌اند.

وی افزود: در مورد بازخورد مثبت کاربران که خیلی سریع هم انجام گرفت، شگفت‌زده شدم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعتراضات سراسری دانش‌آموزان در فرانسه +عکس
تاکید عراقچی بر تداوم گفت‌ وگو و همکاری با همسایگان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری
تقلای ترامپ برای بهره برداری از استعفای وزیر نفت ایران
برج میلاد تولدش را با شهروندان جشن می‌گیرد
کلاس‌های درس در فرانسه تا پایان هفته تعطیل می‌شوند
احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی
شیخ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها نمی‌توانند در جنوب لبنان بمانند
پیام سخنگوی دولت به مناسبت روز تهران
گوترش: آمریکا و ایران به جنگ پایان دهند و به دیپلماسی بازگردند
یحیی سریع: تحرکات دشمن در جبهه الوازعیه را دفع کردیم
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top