تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/09/08 - 09:19
کد خبر: 251263

کسب جایزه مصطفی(ص) توسط ایران و ترکیه

رئیس کارگروه علمی جایزه مصطفی(ص) گفت: دومین دوره این جایزه به محمدامین شکرالهی از ایران با اثر مربوط به رپتور کد و ارول گلنبی از ترکیه با اثری در زمینه مدلسازی شبکه های اطلاعات و فناوری اعطا می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری علم و فناوری، حسن ظهور روز سه شنبه در نشست خبری دومین دوره جایزه مصطفی(ص) اظهار داشت: دو دانشمند ایرانی و ترکیه ای بعد از داوری اثار رسیده به دبیرخانه جایزه، انتخاب شدند.

وی اظهار کرد: بعد از اعلام فراخوان در اردیبشهت ٩٥ به ٧٠٠ دانشمند جهان اسلام و ٢٠٠ نهاد علمی و دانشگاهی حهان اسلام، نامزدها آثار خود را در چهار زمینه علم و فناوری نانو، علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، علم و فناوری زیستی و پزشکی و سایر علوم به دبیرخانه ارسال کردند.

وی با بیان این که آثار برگزیده این دوره در زمینه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات است گفت: یک برگزیده از بخش علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات و یک برنده هم از بخش سایر است که هر دو اثر به بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات مربوط می شود و بخش های دیگر برگزیده نداشت.

ظهور درباره شرایط شرکت کنندگان در جایزه مصطفی(ص) گفت: برای حوزه های علم و فناوری نانو، علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، علم و فناوری زیستی و پزشکی افراد باید اقامت و تابعیت یکی از کشورهای اسلامی را داشته باشند؛ می توانند مقیم آن کشور نباشند اما باید در رفت و امد باشند و ارتباط موثری داشته باشند اما محدودیت سن، جنسیت و مذهب وجود ندارد، در بخش سایر نیز تابعیت با داشتن اقامت یکی از کشورهای اسلامی لزومی ندارد اما باید مسلمان باشد، همچنین محدودیت سن و جنس هم وجود ندارد.

رییس کارگروه علم جایزه مصطفی(ص) گفت: فراخوان این جایزه به 363 موسسه و سازمان بین المللی 51 کشور از 57 کشور اسلامی و هزار و 622 دانشمند در 28 کشور ارسال شد و تا 10دی ماه که آخرین مهلت ارسال بود، 241 اثر از 31 کشور دریافت شد .

وی با اشاره به این که افراد پیشنهاد شده برای دریافت جایزه باید سه مشخصه داشته باشند افزود: نخست این که دانشمند برجسته ای در زمینه علمی حوزه فعالیت خود باشد، دارای اثر علمی خاص و مشخص باشد و سوم این که اثرش نفوذ جهانی و یا حداقل منطقه ای داشته باشد.

وی ادامه داد: دراین راستا 57 اثر در گروه علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات به دبیرخانه ارسال شد که بعد از داوری دو اثر انتخاب و برای انتخاب نهایی به شورای سیاستگذاری ارسال شد که بعد از بررسی یک اثر برگزیده شد.

ظهور افزود: در بخش سایر علوم نیز 23 اثر به دبیرخانه ارسال که یک اثر برگزیده شد اما در زمینه علوم و فناوری زیستی و پزشکی و نانو اثری انتخاب نشد.

جایزه مصطفی(ص)، نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام است که هر دو سال یک‌بار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا می‌شود. جایزه مصطفی (ص) با شناسایی، معرفی و تقدیر شایسته از برترین‌های علم و فناوری در جهان اسلام، علم‌آموزی و پژوهش را در جوامع اسلامی ترویج و تشویق می‌کند.

بر اساس سند اجرایی جایزه پیامبر اعظم، سورنا ستاری (معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری) رییس شورای سیاست‌گذاری و مهدی صفاری نیا (رییس پارک فناوری پردیس معاونت علمی) دبیر شورای سیاست‌گذاری این جایزه است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
در سفر رافائل گروسی به تهران موارد
انتقاد یک امام جمعه از مشروب‌خوری برخی پزشکان ایرانی
فوت دردناک نخبه کنکوری به همراه پدرش +جزِئیات
زشت است جمعیتی در یک صنف مقدس(پزشکان) با عادی انگاری، دسته جمعی مجلس گناه برپا کنند
بارش‌های باورنکردنی باران در یک استان غربی
شیعه جعفری
مقاومت اسلامی عراق برای اولین بار تل آویو را هدف قرار داد
محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف / اعتراض دانشجویان شریف / جذب ۷۲ هزار معلم از طریق آزمون‌های استخدامی
مرکز تولید مشروبات الکلی در رژیم‌ صهیونیستی هک شد
لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده
شگفت‌زدگی فعال اقتصادی چینی از پیشرفت‌ دانش‌بنیان‌ها در حوزه انرژی خورشیدی
بیش از ۴۰ درصد رای‌دهندگان آمریکایی جنگ داخلی را محتمل می‌دانند
شهادت ۳ شهروند ترکیه‌ای از سوی رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر
پیام اعتراض دانشجویان آمریکا، پایان دادن به جنایت در غزه است
تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه بدلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت مقامات تل آویو
۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
یورش اشغالگران به مناطق مختلف کرانه باختری/ شهادت ۱۸ فلسطینی
بمباران بامدادی رفح در جنوب نوار غزه/ شهادت شماری از فلسطینیان
دانشگاه «ساینس‌پو» فرانسه به دلیل اعتراضات تعطیل شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top