تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/09/13 - 16:43
کد خبر: 251768

تولد اولین نوزاد با پیوند رحم در ایالات متحده

اولین نوزاد با پیوند رحم در ایالات متحده توسط مادری که بدون رحم متولد شده بود به دنیا آمد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از علم و فناوری؛ یک زن که بدون رحم متولد شده بود نوزادی را در مرکز پزشکی دانشگاه بلیور دالاس در ایالات متحده به دنیا آورد.

اولین تولد در نتیجه پیوند رحم در ایالات متحده در تگزاس اتفاق افتاده است، و اگر چه چندین سال پیش در سوئد این کار انجام گرفته است،این نقطه عطفی برای ایالات متحده است.

کریگ سیوئل، سخنگوی بیمارستان، روز جمعه تأکید کرد که تولد اتفاق افتاده است، اما هیچ جزئیات دیگری در دسترس نیست. بیمارستان با اشاره به حریم خصوصی زن را معرفی نمی کند.

بیلور برای چندین سال در حال تحقیق بوده تا 10 زن برای پیوند رحم ثبت نام کنند. در اکتبر سال 2016، بیمارستان گفت که چهار زن پیوند دریافت کرده اند، اما به دلیل جریان خون ضعیف، سه رحم از بین رفته اند.

بیمارستان اطلاعات بیشتری در مورد تعداد زیادی از پیوند ها از آن زمان ارائه نداده است. اما مجله تایم، که برای اولین بار از تولد کودک U.S. آمریکا خبر داد، می گوید هشت مورد در کل انجام شده است، و در نتیجه زن دیگر در حال حاضر باردار است.

یک متخصص در سوئد، ماتس برنستروم، اولین فرد در جهان است که در نتیجه پیوند رحم نوزاد را به دنیا آورد. از سال گذشته، او پنج نوزاد از زنان  با رحم اهدایی تحویل داده است. و حداقل 16 پیوند رحم در سراسر جهان وجود دارد، از جمله یکی از اهداکنندگان متوفی در کلیولند که باید به دلیل عوارض رحم برداشته  می شد. در ماه گذشته، پزشکی پنوماتیک در فیلادلفیا اعلام کرد که در حال پیگیری پروتزهای رحم است.

اهدا کنندگان رحم می‌توانند مرده یا زنده باشند، و مطالعات بیلور قصد دارد از هر دو استفاده کند. چهار مورد اول شامل اهداکنندگان "آلتوسئوس" بود - ارتباط اهدا کننده گان و دریافت کنندگان آنها ناشناخته است. آنهایی که در سوئد انجام می شود، از اهدا کنندگان زنده بوده اند، بیشتر دریافت کننده از مادر یا خواهر رحم گرفته اند.

پزشکان امیدوارند که پیوند رحم چند هزار نفر از زنان بدون رحم را قادربه دنیا آوردن فرزندان کند. برای مطالعه بیلور شرایطی ضرورت دارد، از جمله این که زنان باید 20 تا 35 ساله باشند و تخمدان های سالم و طبیعی داشته باشند. آنها برای اولین بار از لقاح آزمایشگاهی برای بازیابی استفاده خواهند کرد. تخم های خود را بارور می کنند و جنین هایی تولید می کنند که می توانند تا زمان آماده شدن برای بارداری منجمد شوند.

بعد از پیوند رحم، جنین ها می توانند حداقل یک سال پس از پیوند، منجمد و ایمپلنت شوند تا مطمئن شوند که رحم خوب کار می کند. نوزاد حاصل از پیوند رحم توسط بخش سزارین به دنیا می آید. ماماها در این بارداری نقشی ندارند اینبدان معنی است که یک زن باید داروهای قدرتمندی برای جلوگیری از رد اعضای بدن مصرف کند و داروها خطرات سلامتی درازمدت را ایجاد می کنند، بنابراین رحم بعد از یک یا دو بارداری موفقیت آمیز برداشته می شود.

انجمن پزشکی باروری آمریکایی روز جمعه اعلام کرد، تولد دالاس "یکی دیگر از مهمات در تاریخ پزشکی تولید مثل" است.

در این بیانیه آمده است: برای زنان بدون رحم، "پیوند تنها راه برای حاملگی است." این گروه کارشناسان را به منظور ایجاد دستورالعمل هایی برای برنامه هایی که می خواهند این سرویس را ارائه دهند، تشکیل می دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیح سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه‌های کنکور
مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
مردم بنزین نمیخورند! اما شما سفره مردم را بلعیده‌اید!
حملات توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان
وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد
پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
پرونده کنکور ۱۴۰۵ بسته شد
انفجار در یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌های روسیه
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top