تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/09/16 - 16:31
کد خبر: 252078

برگزاری همایش سلامت معنوی در قم

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور در دیدار با آیت الله سبحانی گفت:همایش سلامت معنوی 25 بهمن ماه امسال در قم برگزار می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکترمرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور امروز در دیدار با آیت الله سبحانی از مراجع عظام تقلید طی سخنانی ابراز داشت: موضوع سلامت معنوی امر مهمی است که نباید نادیده گرفته شود و از این رو تلاش خواهیم کرد با برگزاری همایشی در این زمینه، فعالیت های خود را دنبال کنیم.

وی عنوان داشت: سال گذشته این همایش در قم برگزار شد که امسال نیز در 25 و 26 بهمن ماه در سالن غدیر مرکز همایش های دفتر تبلیغات اسلامی استان قم برگزار می شود.

آیت الله سبحانی از مراجع عظام تقلید نیز در این دیدار با تاکید بر اهمیت توجه و اهتمام به سلامت معنوی گفت: انسان از منظر اسلام خلیفه الله است اما از نگاه غربی ها این موضوع به هیچ عنوان عنوان نشده و نگاه کالا به انسان ها دارند.

این مرجع تقلید با بیان اینکه انسان حافظ امانت الله است گفت: ما اگر به دنبال معنویت هستیم نباید مبنای علوم ما غربی باشد، انسان موجودی است که ذاتا رابطه با خداوند دارد و خداجویی جزو خصوصیات انسان است، اما غربی ها به این موضوع اعتقادی ندارند.

وی گفت: ویژگی هایی که خداوند برای انسان معرفی می کند، در منظر غرب نیست و از سوی دیگر تربیت ما بر اساس مذهب بوده اما آنها هیچ به این موضوع عمل نمی کنند.

آیت الله سبحانی تصریح کرد: بهداشت و سلامت، تنها مربوط به جسم نیست، بلکه باید به فکر سلامت روح و سلامت معنوی باشیم و از سوی دیگر روانشناسی و روانکاوی های ما معنوی باشد.

این مرجع تقلید گفت: در غرب هیچگونه عاطفه و معنویت وجود ندارد و این مسائل تنها در اسلام و معنویت است که باید روز به روز در گسترش سلامت معنوی کوشید.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مسیر مهاجرت به کانادا با موسسه کانادا مهر در اصفهان
ضرورت تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و نقش وزارت علوم در پیشرفت کشور
طرح نوین تغذیه با محوریت دانشجویان اجرا می‌شود
برنامه ای برای تعطیلی ادارات و مدارس استان تهران نداریم
صدای کودکان جنگ‌زده نباید در منازعات سیاسی گم شود
۲.۵ تریلیون دلار از ارزش غول‌های فناوری دود شد
مهلت دانشجویان الزهرا(س) برای ثبت‌نام وام تحصیلی و ودیعه مسکن متأهلی
تقابل غول‌های فناوری با قانون حمایت از کودکان
سرقت کم‌سابقه از یک بانک بزرگ فرانسوی
تلاش اپل برای حذف عبارت «ترامپِ دیکتاتور» از آیفون
اسنپ‌چت قابلیت دوست‌یابی کودکان انگلیسی را بست
الگوریتم تیک‌تاک زیر ذره‌بین اتحادیه اروپا
دانشگاه شهید بهشتی دلایل عدم تعلق وام دانشجویی را اعلام کرد
امروز آخرین فرصت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری فوق تخصصی
کاهش شانس پیروزی نزدیکان ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
وزیر علوم: حدود ۶ هزار واحد خوابگاه دانشجویی در کشور در حال ساخت است
استقلال میان نتیجه‌گیری و جوان‌گرایی گرفتار شده
ثبت‌نام بیش از هزار نودانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه الزهرا(س)
احتمالا تغییراتی در دولت آمریکا ایجاد می‌کنم
رشد ارزش سهام برخی شرکت‌های فناوری در سایه برد دموکرات‌ها
جی پی تی۶ سایبر رونمایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top