تاریخ انتشار: جمعه 1396/09/24 - 09:01
کد خبر: 252791

قول رئیس‌جمهور به دانشگاههای برتر

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: در پاسخ نامه روسای ۱۳ دانشگاه برتر در خصوص بودجه، رئیس جمهور قول داد که تخصیص ها در ماه های آینده کامل باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، احمد معتمدی گفت: رئیس جمهور در پاسخ نامه روسای ۱۳ دانشگاه برتر دستور مناسب و قول داده اند که در ماه های آینده کسری در تخصیص بودجه های دانشگاه ها جبران شود.

وی افزود: امیدواریم در ماه های آینده کمبود تخصیص های بودجه ای دانشگاه ها جبران شود چراکه اگر بودجه به صورت کامل تخصیص داده نشود گویی بودجه لازم تصویب نشده است بنابراین مهم ترین موضوع پرداخت پول به دانشگاه ها است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: دانشگاه ها از جمله دانشگاه های بزرگ کشور به دلیل کسری در تخصیص بودجه ها با مشکلات اساسی مواجه شده اند.

معتمدی عنوان کرد: تخصیص های بودجه به دانشگاه ها طی ماه های گذشته یا کم بوده و یا اصلا پرداخت نشده است.

وی اظهار داشت: برای ماه آبان اصلا بودجه ای به دانشگاه ها داده نشده است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با دستور رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به دانشگاه ها قول داده شده است که تخصیص ها در ماه های آینده کامل پرداخت شود.

معتمدی عنوان کرد: به طور مثال در دانشگاه امیرکبیر حقوق بیش از هزار کارمند از بودجه دانشگاه پرداخت و همچنین هزینه های مربوط به تغذیه و تحقیقات نیز از بودجه تامین می شود که عدم تخصیص های مناسب موجب بروز مشکلات اساسی در دانشگاه ها شده است.

اوایل آذرماه سال جاری روسای دانشگاه های بزرگ کشور به دلیل مشکلات بودجه ای نامه ای را به رئیس جمهور نوشتند.
 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
حادثه‌ای دیگر در تنگه هرمز
ونس: ترامپ گفت که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top