تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/09/26 - 09:54
کد خبر: 252954

شیر گران می‌شود؟

رییس انجمن صنفی گاوداران افزایش نرخ خرید شیر خام را امری ضروری دانست و بیان کرد: در ماه های اخیر، نوسان قیمت نهاده ها تاثیر بسزایی در افزایش قیمت تمام شده نرخ شیر خام داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، احمد مقدسی رییس انجمن صنفی گاوداران از افزایش سرسام اور قیمت نهاده ها در بازار خبر داد و  اظهار کرد: طی هفته های اخیر، نرخ هر کیلو سویا 340 تومان و ذرت 300 تومان افزایش یافت.وی نرخ کنونی هر کیلو سویا را هزار و 890 و ذرت هزار و 130 تومان در بنادر اعلام کرد.

مقدسی با اشاره به دلایل گرانی نرخ نهاده ها در ماه های اخیر افزود: تجار عدم تخصیص ارز مبادله ای و واردات با ارز آزاد را دلیل اصلی گرانی قیمت نهاده ها مطرح می کنند در حالیکه با وجود اختصاص بخشی از ارز دولتی به واردات نهاده ها به نظر می رسد که تنها لجبازی تجار با تولیدکنندگان از جمله علل نوسان قیمت نهاده ها در بازاربه شمار می رود.

رییس انجمن صنفی گاوداران افزایش نرخ خرید شیر خام را امری ضروری دانست و بیان کرد: در ماه های اخیر، نوسان قیمت نهاده ها تاثیر بسزایی در افزایش قیمت تمام شده نرخ شیر خام داشت به طوریکه ادامه روند خرید با نرخ های کنونی از دامداران، ضررو زیان آنها را به همراه دارد.

وی قیمت تمام شده هر کیلو شیر خام را هزار و 497 تومان اعلام کرد و تصریح کرد: این درحالی است که در شرایط کنونی هر کیلو شیر خام به طور متوسط با نرخ هزار و 350 تا هزار و 380 تومان از دامداران خریداری می شود.

مقدسی ادامه داد: دامداران در پی نوسان قیمت نهاده ها، با ارائه مستندات و مدارک لازم، درخواست مبنی بر افزایش نرخ شیر خام را به سازمان حمایت اعلام کردند که انتظار می رود در جهت حفظ حقوق تولیدکنندگان با این امر، موافقت لازم صورت گیرد.

رییس انجمن صنفی گاوداران یادآورشد: با توجه به افزایش هزینه تمام تولید، قیمت خرید هر کیلو شیر خام از دامداران نباید کمتر از هزار و 500 تومان باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعتراف صریح ترامپ، رسوایی مضاعفی برای تطهیرکنندگان آمریکا است
سایه اپستین بر انتخابات ترامپ/ پرونده‌ای که قمارباز را رها نمی‌کند
۴.۷ میلیارد دلار کجاست؟
کویت و آتش‌افروزی علیه ایران
اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز ثمربخش بود / به تفاهم‌های خوبی دست یافتیم
شناسایی و دستگیری دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر
آمریکای لاتین ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط با ایران دارد
یمن: وزارت دفاع عربستان با موشک هدف قرار گرفت
نماینده روسیه: در موضوع ایران، هیچ جایگزینی برای دیپلماسی وجود ندارد
تاریخی‌ترین قهرمانی فرنگی‌کاران در جهان؛ دنیا در خاک کشتی ایران
گروسی: ایران شرایط بازرسی از مراکز هسته‌ای خود را مهیا کند!
حسن رنگرز: جوانان ایران توانایی عبور از شرایط دشوار را دارند
نماینده چین:حملات آمریکا و اسرائیل به ایران، مانع بازرسی‌های آژانس است
حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن به فرودگاه ابها
مخبر: اقتدار فناورانه نخبگان ایران، دشمن را به استیصال کشانده است
تراکتور رأی کمیته انضباطی را به چالش کشید
آمادگی صلیب سرخ برای گسترش همکاری‌ها با هلال‌احمر ایران
صالحی‌امیری: ایران فراتر از جغرافیاست؛ تمدن ایرانی ماندگارتر از دشمنان
پوتین: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است
اعتراض ملوان به رأی انضباطی دیدار با تراکتور/ کسر امتیاز منصفانه نیست
اصلا درباره تشدید خشونت در اروپا نگران نیستم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top