تاریخ انتشار: پنجشنبه 1348/10/11 - 03:30
کد خبر: 253524

«#اشتراک- مثبت»؛ پویشی برای دانشجویان دغدغه‌مند؛

دانشجویانی که خوبی‌هایشان را به اشتراک گذاشتند +تصاویر

دانشجویانی که خوبی‌هایشان را به اشتراک گذاشتند +تصاویر

اگر در سالیان گذشته، فعالیت‌های جهادی دانشجویی منحصر به حضور در روستاهای مناطق محروم و مرزی کشور و ساخت مسجد و خانه بود اما حالا با توجه به افزایش آسیب‌های اجتماعی، میزان فعالیت‌های جهادی از سویی و از سویی دیگر تنوع این فعالیت‌ها افزایش پیدا کرده است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، فعالیت‌های جهادی و داوطلبانه دانشجویی برای رفع محرومیت‌زدایی، در سال‌های اخیر گسترش بسیاری پیدا کرده است و تنوع بیشتری یافته است، به طوری که اگر در سالیان گذشته، فعالیت‌های جهادی دانشجویی منحصر به حضور در روستاهای مناطق محروم و مرزی کشور و ساخت مسجد و خانه بود اما حالا با توجه به افزایش آسیب‌های اجتماعی، میزان فعالیت‌های جهادی از سویی و از سویی دیگر تنوع این فعالیت‌ها افزایش پیدا کرده است.

یکی از فعالیت‌های خودجوش دانشجویان طی سال‌های اخیر تشکیل خیریه «اشتراک مثبت» بوده است. این خیریه تاکنون موفق به ارائه خدماتی به جامعه شده است. در همین زمینه زهرا حیدری مسئول سابق خیریه «اشتراک مثبت»، در گفتگو با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» پیرامون نحوه تشکیل این خیریه گفت: اشتراک مثبت خیریه‌ای کاملا دانشجویی است که در تابستان 1395 در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط دانشجویان عضو انجمن اسلامی دانشجویان مستقل شروع به کار کرد. وی افزود: هدفِ ما دانشجویان و در پیِ آن خانواده‌هایشان بودند که سنت حسنه‌ی کمک کردن و حمایت از ایتام را ترویج دهند. این خیریه  پس از مدتی ذیل واحد اجتماعی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور قرار گرفت و فعالیت‌های استانی خود را از طریق دفاتر خود در شهرها آغاز کرد.

حیدری عنوان کرد: اشتراک مثبت پس از جلسات متعدد با مسئولین کمیته‌ امداد امام خمینی(ره)، فعالیت‌های خود را با توزیع کارت‌های اکرام ایتام آغاز کرد؛ کارت‌های اکرام ایتام، شامل مشخصات کودکان بی‌سرپرست یا بدسرپرست است که در ابتدا، کارت‌ها بیشتر از شهر لرستان بود. این خیریه در این زمینه موفق شده است حدود 450 کارت اکرام ایتام را در بین دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور توزیع کند.

مسئول سابق خیریه «اشتراک مثبت» گفت: بعد از شروع طرح توزیع کارت‌های اکرام ایتام، تیم اشتراک مثبت با همکاری «گروه جهادی معین» اقدام به برگزاری اردوهای جهادی کرد. اقدام دیگر خیریه اشتراک مثبت، برگزاری بازارچه‌های خیریه در دانشگاه‌های مختلف بود که در این بازرچه‌ها ضمن توزیع کارت‌های اکرام ایتام، سود حاصل از آن صرف کارهای خیریه اشتراک مثبت شد.

 جمع‌آوری کمک‌های نقدی برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان غرب کشور، جمع‌آوری کمک‌های غیرنقدی از قبیل کتاب، لوازم‌التحریر، پوشاک و... برای دانش‌آموزان زلزله‌زده، اجرای طرح انتظار برای کمک به دانش‌آموزان زلزله‌زده، طرح تحت سرپرستی قراردادن کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و کودکانی از مناطق زلزله‌زده غرب کشور تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های خیرخواهانه این پویش به شمار می‌رود؛ فعالیت‌هایی که بیشتر جامعه هدفش کمک به مردم مناطق زلزله‌زده بوده است. 

البته این تنها بخشی از فعالیت‌های اتحادیه  انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در این پویش به شمار می‌رود و هریک از اعضای این اتحادیه، در دانشگاه‌هایشان هدف خاصی را برای خود در نظر گرفته‌اند؛ به‌طور مثال، دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی طرح سرپرستی از ایتام کمیته امداد امام‌خمینی(ره) را انتخاب کردند و با به‌اجرا گذاشتن این طرح توانستند مشارکت بسیاری از دانشجویان و اساتید این دانشگاه را به این مهم جلب کنند.

توزیع لوازم‌التحریر بین نیازمندان روستای قلعه لهک، تأمین هزینه‌های پزشکی یک کودک کار، خرید گوسفند در عید قربان و توزیع گوشت قربانی در بین نیازمندان، اکران مستند فراموش شده‌ها در دانشگاه‌ها، برپایی ایستگاه‌های صلواتی در محرم و صفر، شناسایی تعدادی از نیازمندانِ معرفی شده و جمع‌آوری کمک برای این نیازمندان از دیگر اقداماتی بوده است که از بدو تاسیس خیریه «اشتراک مثبت» تاکنون انجام شده است. اعضای فعال در خیریه «اشتراک مثبت» معتقدند که کمک کردن به نیازمندان باید همراه با حفظ عزت آنها باشد و و در این زمینه شعار این خیریه «خوبی‌هایمان را به اشتراک بگذاریم» است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top