تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/10/12 - 02:10
کد خبر: 254413

اذعان معاون ترامپ به حمایت دولت آمریکا از آشوبگران در ایران

معاون اول ترامپ که کشورش پرونده قطوری از مداخله در امور داخلی ایران دارد، قول داده که دولت کنونی آمریکا دیگر در خصوص ایران اشتباه نخواهد کرد و از تخریبگران حمایت خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه دخالت دولت‌های پیاپی این کشور در مسائل داخلی ایران، این بار به صراحت از عزم دولت «دونالد ترامپ» برای حمایت از عوامل آشوب‌های اخیر سخن گفته است.

پیش از این هم ترامپ در توئیتر صراحتاً ازتخریبگران حمایت کرده بود.

پنس در سخنان مداخله‌جویانه خود گفته: «تا وقتی که ترامپ رئیس‌جمهور آمریکاست و من معاون وی، ایالات متحده اشتباهات گذشته در بی‌توجهی به ایستادگی مردم ایران در برابر نظام وحشی (این کشور) را تکرار نخواهد کرد.»

این اولین باری نیست که آمریکایی‌ها خواهان دست روی دست نگذاشتن در مقابله با ملت ایران هستند.

ایالات متحده با همین تاریخ 241 ساله‌اش، بارها در مسائل داخلی ایران دخالت‌های فاجعه‌بار کرده است. علاوه بر حمایت از کودتا علیه دکتر «محمد مصدق» نخست‌وزیر قانونی ایرانی در کودتای 28 مرداد 32، آمریکایی‌ها در جنگ هشت ساله با رژیم بعث عراق هم بارها به صورت مستقیم در میدان نبرد، از بعثی‌ها حمایت کردند.

شلیک دو موشک هدایت‌شونده ناو وینسنس به سمت یک هواپیمای مسافربری ایرانی بر فراز آب‌های خلیج‌فارس در تابستان 1367 هم یکی دیگر از نمونه‌های غیرقابل‌انکار گام برداشتن آمریکایی‌ها علیه ملت ایران است؛ آمریکا تاکنون حاضر به عذرخواهی بخاطر کشتار 290 سرنشین این هواپیما نشده است.

دولت آمریکا همچنین در جریان فتنه سال 1388، ضمن حمایت آشکار از فتنه‌گران، کمک‌های متنوعی به آنان در جریان این فتنه ارائه کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جشن ازدواج دانشجویی سال ۱۴۰۵ دانشگاه علوم پزشکی تهران +عکس
پمپئو : به بازدارندگی علیه ایران نرسیدیم
رجب‌زاده: فجر شهید سپاسی به روزهای خوب بازمی‌گردد
رایزنی سرلشکر رضایی با مشاور امنیت ملی هند
زور تراکتور خسته به تیم پنجم لیگ قطر نرسید
نرخ جدید قیمت‌گذاری خوراک پالایشگاه‌ها ابلاغ شد
چرا بعضی کسب‌وکارها در نگاه اول معتبر به نظر می‌رسند؟
یک ماده، ده‌ها صنعت؛ چرا سود پرک این‌ قدر مهم است؟
چگونه کت پاییزی زنانه مناسب محل کار و دانشگاه انتخاب کنیم؟
چرا بعضی رادیاتورها گرم می‌شوند ولی بعضی دیگر سرد می‌مانند؟
بررسی فناوری مکش و استانداردهای طراحی در جاروبرقی های صنعتی نسل جدید
تفاوت حرز اصلی و تقلبی(۶ نشانه مهم که باید بدانید!)
ایران هم نگران میزبانی عربستان برای جام ملت‌ها شد
نقشه محاصره دریایی برای فلج‌سازی شریان تجارت کشور خنثی شد
دسترسی ۵ پلتفرم رمزارزی به خدمات بانکی قطع شد
۴۸ درصد متقاضیان وام ازدواج همچنان در صف هستند
مراسم بازگشایی دانشگاه‌ها با حضور رئیس جمهور برگزار شد
بیش از ۱۸۰ دانشجو و استاد سال گذشته شهید شدند
مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت نیازهای جذب هیئت علمی اعلام شد
تمدید تعطیلی فرودگاه ریاض در پی ضربات سنگین نیروهای مسلح یمن
گسترش اعتراضات به ممنوعیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top