تاریخ انتشار: شنبه 1396/10/23 - 09:06
کد خبر: 255506

تکلیف سریال موسی(ع) چه شد؟

کارگردان سریال موسی(ع) گفت: می توانیم در نیمه دوم سال آینده تولید را شروع کنیم تا فیلمبرداری از دکورهای خارجی شروع شده و پس از آن در فصل زمستان فیلمبرداری در دکورهای داخلی را شروع کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، جمال شورجه تهیه کننده و کارگردان سینما و تلویزیون درباره آخرین وضعیت پروژه حضرت موسی(ع) گفت: با توجه به این که این سریال، پروژه سنگینی است و برای تدارک تولید آن نیاز به زیر ساخت‌هایی داریم و برای این کار بودجه نیاز است؛ به همین دلیل به تدریج و آرام آرام در حال پیگیری برای تحقق تولید سریال حضرت موسی(ع) هستیم.

وی در همین راستا افزود: با برنامه ریزی اصولی تلاش می کنیم که بتوانیم با مقدورات تلویزیون پیش تولید این سریال را شروع کنیم تا سیما بتواند از این پروژه پشتیبانی مالی کند.این کارگردان درباره پیش تولید سریال حضرت موسی (ع) بیان کرد: به شکل جدی وارد پیش تولید نشده ایم و امیدوارم تا اواخر امسال و یا اوایل سال آینده وارد مرحله پیش تولید شویم.

شورجه با اشاره به موضوع بودجه سریال حضرت موسی(ع) و شرایطی که در این باره وجود دارد؛ اظهار کرد: تهیه کننده سریال برآورد لازم را انجام داده اما بحث بر سر کیفیت سریال است. اگر بخواهیم به این ویژگی اهمیت دهیم، بودجه بالا نیاز است و همان قدر اگر به کیفیت کم توجه باشیم، بودجه پایین تری نیاز خواهیم داشت. بنابراین به دنبال یک حد وسط در میزان بودجه مورد نظر هستیم تا تامین آن ممکن شود.

کارگردان "سی و سه روز" درباره شروع تولید سریال حضرت موسی (ع) گفت: به شرط این که بودجه اولیه برای ساخت دکورهای داخلی و خارجی فراهم شود، می توانیم در نیمه دوم سال آینده تولید را شروع کنیم تا فیلمبرداری از دکورهای خارجی شروع شده و پس از آن در فصل زمستان فیلمبرداری در دکورهای داخلی شروع شود.

شورجه درباره انتخاب بازیگر سریال حضرت موسی(ع) خاطرنشان کرد: هنوز در این باره پیش بینی لازم نشده است اما سعی داریم که برای این نقش از بازیگری که شناخته شده نیست، استفاده کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آمران و عاملان شهادت امام شهید امت مهدورالدم اند!
چهار خسارت زیان بار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و دادن فرصت آغاز مذاکرات به آمریکا 
پاسدار پرچم ایران باشید
عارف: اقتدارمان را در نیویورک نشان می‌دهیم
مخبر: پیام ایران از خط مقدم تا سازمان ملل، متحدانه و قاطع است
تا ساعتی دیگر پیام رهبر معظم انقلاب منتشر خواهد شد
دسته‌چک‌ها کم‌برگ می‌شوند
افت ۱۶ درصدی انتشار مقاله در برخی دانشگاه‌های بزرگ کشور
جزئیات جلسه بررسی تقاضای استیضاح وزیر تعاون در کمیسیون اجتماعی
نتایج نهایی آزمون دستیاری اعلام شد
قالیباف: تسلیم نمی‌شویم/ تا پایان یافتن تهدید ایستاده‌ایم
حمایت ۱.۸ همتی بنیاد ملی علم ایران از پژوهش
واشنگتن پست:‌ آمریکا در مسیر لغزش به‌سوی جنگ با چین
دیدار عراقچی با وزیر خارجه ایتالیا در نیویورک
زیست‌بوم فرهنگی پنهان؛ آنچه در زندگی دانشجویی خارج از کلاس می‌گذرد
گواهینامه موتورسیکلت زنان در انتظار اجرای مصوبه دولت
از حذف صبحانه تا افت تمرکز؛ هشدار درباره تغذیه دانش‌آموزان و دانشجویان
۵ کاربرد صنعتی پرتکرار قطعات پلیمری که شاید ندانید
آموزش‌های تخصصی بازارهای مالی در فایننس آکادمی
ویزای همراه و پیوند خانوادگی؛ بردن خانواده به فرانسه
نحوه پاک کردن لکه آبمیوه تازه از روی فرش
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top