تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/11/04 - 13:59
کد خبر: 256867

اردوهای شمیم معرفت در دانشگاه آزاد

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دوره‌های آموزشی تحت عنوان «شمیم معرفت» از روز گذشته در 20 استان کشور به صورت همزمان آغاز شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از آنا، رضا نصیری درباره برنامه‌های آموزشی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد، برای دانش‌‌افزایی و معرفت‌افزایی دانشجویان، اظهار کرد: در طرح «شمیم بصیرت» رویکرد کلی دانشگاه آزاد اسلامی توانمندسازی مسئولین کانون‌های فرهنگی با نگاه به مسائل فرهنگی، هنری و تشکیلاتی بود، اما در طرح شمیم معرفت مخاطبان متفاوت هستند و افرادی که در «شمیم بصیرت» شرکت کردند در این طرح حضور ندارند.

ارائه مباحث دینی در قالب کرسی‌های آزاداندیشی و نشست‌های تخصصی
نصیری اضافه کرد: تفاوت دیگر این دوطرح این است که در طرح «شمیم معرفت» معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مباحث معرفتی در حوزه برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، کرسی‌‌های نظریه‌پردازی، نشست‌های علمی، کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی در حوزه معارف دینی و انقلابی را برای دانشجویان در نظر گرفته است.

وی افزود: دوره‌های آموزشی تحت عنوان «شمیم معرفت» از روز گذشته در 20 استان کشور به صورت همزمان آغاز شده است. برخی استان‌ها تعداد دویست دانشجوی ثبت‌نام کردند و برخی نیز 40 تا 50 نفر هستند، اما در مجموع بیش از 2هزار نفر از دانشجویان در این دوره‌ها شرکت می‌کنند. این افراد جزو فعالین فرهنگی، کانون‌های دانشجویی، نشریات دانشجویی و تشکل‌های دانشجویی واحدها هستند.

مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی درباره جزئیات برگزاری این دوره‌ها به خبرنگار آنا گفت: دوره «شمیم معرفت» به مدت 4 روز برگزار می‌شود که سعی شده است سرفصل‌هایی شامل معرفت و بینش انقلابی، طرح کلی مبانی اندیشه اسلامی، نظام فکری انقلاب اسلامی، منظومه فکری امام خمینی و مقام معظم رهبری و غرب شناسی، در 20 استان محل برگزاری دوره‌ها، تدریس می‌شود.

نصیری همچنین در ادامه بیان کرد: 7 استاد به صورت همزمان در برنامه‌ها حضور دارند که برخی استادان در خود استان‌ها از چهره‌های شاخص استفاده شده است، توسط دبیرخانه طرح «شمیم معرفت» اعزام می‌شوند.

روایت داستان انقلاب در اردوهای دوره «شمیم معرفت»
وی گفت: یک روز از 4 روز دوره طرح «شمیم معرفت» به صورت اردوی کاروان روایی-هویتی است. کاروان‌ها، در محله‌هایی حضور پیدا می‌کنند که مرتبط با یکی از مناسبت‌ها و مسائل تاریخی یا معرفتی انقلاب اسلامی است و مباحث در همان مکان ارائه می‌شود. به عنوان مثال بحث نظام فکری انتقلاب اسلامی مبتنی بر اندیشه سیاسی امام خمینی(ره) در حسینیه جماران مطرح می‌شود یا بازدید از موزه عبرت تهران که بسیاری از چهره‌های بزرگ انقلاب اسلامی در آنجا مورد آزار و اذیت قرار می‌گرفتند، برای دانشجویان شرکت‌کننده در طرح تدارک دیده شده است و کنار سلولی که مقام معظم رهبری در دوره پهلوی در آن زندانی بودند به بحث منظمومه فکری ایشان پرداخته می‌شود.

نصیری در پایان اظهار کرد: در طرح شمیم معرفت علاوه بر برنامه های سالنی و همایشی که برگزار می‌شود گعده‌های دانشجویی، حلقه‌های معرفتی و نشست‌های اندیشه‌ورزی نیز انجام می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اگر دولت عامل تورم است، پس برنامه دولت برای مهار تورم کجاست؟
۹ پیامد بارورسازی ابرها؛ شایعه ابر دزدی فاقد مبنای علمی است
نمی‌بینم آمریکا کجای توافق رو نقض کرده؟!
فرمایش رهبر انقلاب درباره مذاکرات عقلانی‌ترین موضع است
«تصویر وطن» همچنان پذیرای آثار هنرمندان؛ تمدید مهلت ارسال تا پایان تیر
آمادگی کامل جامعه دانشگاهی برای برگزاری باشکوه مراسم وداع با رهبر شهید
رضاییان پا جای مودریچ گذاشت
هیئت مذاکره‌کننده ایرانی «میناب ۱۶۸» زوریخ را ترک کرد
استاد تراز انقلاب اسلامی باید از مکتب چمران الگو بگیرد
آزمون کارشناسی ارشد در زمان مقرر برگزار می‌شود
تصمیم نهایی درباره تنگه هرمز با ایران است
نقض بند اول تفاهم در لبنان، پاسخ قاطع نظامی می‌طلبد / مسئولان نسبت به خون شیعیان بی‌تفاوت نباشند
بومی‌سازی فناوری تولید قالب‌های استاندارد برای صنایع نوشیدنی و بهداشتی
بسیج دانشجویی شریف: از امروز خیابان کمیته نظارت بر مذاکرات است
گرانی غذا و انرژی در اروپا و شوک به مزارع آمریکا
زمان برگزاری برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد
ایران قدرتمندتر شد؛محاسبات ترامپ ونتانیاهو اشتباه بود
اضافه شدن ۲۲ رشته گرایش جدید به آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۶
مبنای کار مذاکرات «تعهد در مقابل تعهد» است
بازی ایران بلژیک در ترافیک اینترنت رکورد زد
از چوپانی تا درخشش با پیراهن ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top