تاریخ انتشار: شنبه 1396/11/07 - 12:11
کد خبر: 257134

ایجاد سامانه جامع گزینش در دانشگاه آزاد

مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد گفت: سامانه جامع گزینش به منظور تسهیل در پاسخگویی به متقاضیان فردی و سازمانی در این دانشگاه ایجاد می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، محمدرضا مردانی در دومین نشست مدیران و مسئولان دفاتر گزینش واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: استفاده از تمام ظرفیت‌های دانشگاه از جمله نهاد رهبری، تشکل‌های ارزشی و بسیج در راستای گزینش صحیح و شناسایی افراد مومن و انقلابی امری مهم و موثر است.

وی خاطرنشان کرد: عوامل گزینش در دانشگاه‌ها با انتخابی صحیح و جذب افراد توانمند و متعهد می‌توانند مدیرانی فرهنگ‌ساز در سطح جامعه و دانشگاه باشند.

مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد عنوان کرد: در دوره جدید مدیریتی این دانشگاه، مسئولان مصمم هستند تا با دقت نظر بیشتر و گزینش صحیح و مبتنی بر بازخوانی فرمان ۶ ماده‌ای رهبر کبیر انقلاب اسلامی در ۱۵ دی ماه ۶۱ و نیز منویات مقام معظم رهبری و توجه به شاخص‌های دینی و انقلابی و پرهیز از سلیقه، این دانشگاه را دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی مبدل سازند.

مردانی اصلاح و بهبود رویکردها و جهت‌گیری اساسی در ماهیت مراحل گزینش را در رفع دغدغه و در راستای اعتمادسازی و پرهیز از ورود به حریم خصوصی افراد مهم دانست و افزود: در اداره کل گزینش دانشگاه در حال باز مهندسی فرآیندها و نظام‌های اداری با تکیه بر قوانین و به منظور کاهش بروکراسی اداری، دقت و کیفیت بخشی در مراحل بررسی صلاحیت‌های عمومی افراد هستیم.

وی عنوان کرد: واگذاری اختیارات اجرایی به دفاتر گزینش استانی و تمرکز بر هدایت، سیاست‌گذاری و نظارت بر عملکرد دفاتر استانی از سیاست‌های جدید این دفتر است.

مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد اظهار داشت: تقویت زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و مکانیزاسیون اداری به منظور چابک‌سازی ساختاری و ایجاد سامانه جامع گزینش در این دانشگاه برای تسهیل پاسخ‌گویی به متقاضیان فردی و سازمانی، برنامه‌ریزی شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top