تاریخ انتشار: جمعه 1396/11/13 - 11:47
کد خبر: 257796

نامه مهم وزیر کشاورزی به شریعتمداری

بنابراین گزارش، پیرو این نامه نیز علی آبادی فراهانی مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت نیز با ارسال نامه به معقولی مدیر کل واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک ایران نوشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، وزیر جهاد کشاورزی با ارسال نامه‌ای به همتای خود در وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که برای حمایت از تولید داخلی، محموله‌های وارداتی برنج حداکثر باید تا شامگاه ۹۷/۴/۳۱ وارد و ترخیص قطعی شود.

در این نامه آمده است : به استحضار می‌رساند ثبت سفارش واردات برنج از تاریخ 96/11/1 لغایت 97/3/31 مجاز می باشد، مدت ثبت سفارش تمامی محموله‌های برنج سه ماهه و برای یک ماه قابل تمدید است لطفا دستور فرمایید مراتب به تمامی متقاضیان اعلام و تعهد لازم مبنی بر اینکه محموله‌های وارداتی حداکثر بایستی تا شامگاه 97/4/31 وارد و ترخیص قطعی گردد اخذ شود.

حداکثر مهلت اعتبار ثبت سفارش، بروات اسنادی، اعتبار اسنادی و حواله تا تاریخ 97/4/31 خواهد بود. بدیهی است به دلیل شروع فصل برداشت برنج داخلی، ترخیص و واردات برنج پس از تاریخ 97/4/31 امکانپذیر نخواهد بود.

بنابراین گزارش، پیرو این نامه نیز علی آبادی فراهانی مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت نیز با ارسال نامه به معقولی مدیر کل واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک جمهوری اسلامی ایران نوشت.

«ضمن ارسال تصویر نامه شماره 20/26691 مورخ 1396/10/24 وزارت جهاد کشاورزی در خصوص ثبت سفارش و واردات برنج به استحضار می‌رساند:

ثبت سفارش و واردات برنج از تاریخ 1396/11/1 لغایت 1397/3/31 مجاز می‌باشد. مدت اعتبار ثبت سفارش تمامی محموله‌های برنج سه ماهه و برای یک ماه قابل تمدید است. حداکثر مدت اعتبار ثبت سفارش، بروات اسنادی اعتبارات اسناد یو حواله تا تاریخ 1397/4/31 خواهد بود و محموله‌های وارداتی حداکثر تا لغایت 1397/4/31 قابل ورود و ترخیص قطعی است.

یادآور می‌گردد حقوق ورودی برنج سفید مطابق مفاد مصوبه 53885ت/135023 و اصلاحیه شماره 53885/136096 مورخ 1395/11/3 دبیر محترم هیئت دولت 36 درصد است و از تاریخ ابلاغ مصوبه فوق (1395/11/2) لازم‌الاجرا می‌باشد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
حذف ۱۹۰ شغل دیگر در دانشگاه معتبر اسکاتلند
دیدار با خانواده شهید جنگ تحمیلی سوم
یارزاده: آموزش‌های مهارتی و هنرهای سنتی نقش مؤثری در صیانت از فرهنگ و تمدن ایرانی ـ اسلامی دارند
رئیس دانشگاه شریف: صرفه‌جویی ۴۰درصدی انرژی در دانشگاه‌ها گاز پتروشیمی‌ها را برای ۳۰ روز تأمین می‌کند
فیلم | بهاره حیدری: باید به سمتی حرکت کنیم که نه‌تنها گذرگاه انرژی را کنترل کنیم، بلکه ایران به هاب انرژی تبدیل شود
تشخیص سریع غذای فاسد با کمک بینی الکترونیکی
دارو‌های لاغری و کاهش رفتار‌های خشونت‌آمیز؛ یافته جدید دانشمندان
حضور قدرتمند دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه صنایع غذایی و کشاورزی
رویکرد متفاوت ایتالیا در قبال محدودیت شبکه‌های اجتماعی
کتاب «همرزمان حسین (ع)»؛ روایت مبارزه ائمه رهبر شهید
تولید سالانه ۹۳ میلیون مترمکعب گاز با فناوری بومی دانش‌بنیان‌ها
جلسه کارگروه همکاری دولت و دانشگاه برای آلودگی هوا برگزار شد
با محتوای سئوالان آزمون سمپاد بیشتر آشنا شویم
ترسیم نقشه راه پدافند غیرعامل در وزارت بهداشت
پزشکیان: توسعه کشور با نخبگان خلاق و ریسک‌پذیر محقق می‌شود، نه با روزمرگی اداری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top