تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/11/17 - 16:21
کد خبر: 258258

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور:

رئیس بنیاد مستضعفان باید پاسخگوی افکار عمومی باشد

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور طی نامه‌ای خطاب به سعیدی‌کیا اعلام کرد: بنیاد مستضعفان ظاهراً علت وجودی خود را فراموش کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، در پی اخبار منتشره پیرامون تصویب بودجه میلیاردی جهت نماکاری و به‌سازی ساختمان بنیاد مستضعفان، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور طی نامه‌ای خطاب به سعیدی‌کیا رئیس بنیاد اعتراض خود را اعلام داشت.

متن این نامه یه شرح زیر است:

ریاست محترم بنیاد مستضعفان
جناب آقای مهندس سعیدی کیا

ضمن عرض سلام و اهدا تحیت

در روزهای اخیر خبرهایی منتشر شده است که البته به یقین بصری نیز از طریق بازدیدهایی که انجام شده اثبات گشته است که بودجه ای برای برخی امور به بنیاد مستضعفان اختصاص داده شده است تا این پول صرف هزینه های غیر جاری، درجه چندم و یا حداقل غیر ضرور خواهد شد.

و همچنانکه جنابعالی به عنوان رییس بنیاد و کارفرمای این عملیات، مطلع از این امور که عبارت از بازسازی نما و محوطه ی بیرونی مجموعه ی فیزیکی و ساختمانی بنیاد مذکور می باشد، هستید.

بازسازی جزو عملیات عمرانی ضروری است، ولیکن در اوضاع کنونی کشور یک سوال بزرگ برای همگان ایجاد می شود. و آن سوال این است که چرا باید در چنین شرایطی بنیاد مذکور با چنان و چنین سبقه و بنیه ی تاریخی و عقیدتی که دارد، نسبت به هزینه های هنگفت که برای چنین اموری بی محابا از بیت المال هزینه می شود، بی تفاوت هست . اساساً هر اداره و سازمانی در محل های صرف بودجه نهایت دقت و حراست از دارایی های ملت و هزاران ندار را بنماید. این وظیفه ای است برای تمام مجموعه های دولتی که البته در این حوزه نیز نظارت و تامل در اتخاذ تدابیر صحیح، اصولی و قاطعانه را می طلبد. چنین ریخت و پاش هایی همه روزه در مقابل چشمان همه به وسیله انواع و اقسام سازمان ها، اداره ها و... آتش بر اندوخته های این ملت می زند؛ بنیاد مستضعفان ظاهراً علت وجودی خود را فراموش کرده و یا اینکه لابد اهداف خود را تغییر داده که این چنین نسبت به ارزش های خود یعنی عدالت پروری و رسیدگی به مستضعفین و احسان ، رویگردان شده است.

انقلاب اسلامی نبود مگر برای به نابودی کشاندن ظلم و تبعیض، به ثمر رساندن آزادی و آزادگی و نیز عدالت و نیکی و به کام نشاندن ایثار و احسانی که آموخته مکتب حضرت محمد(ص) است، پس امروز بنیاد شما نه تنها باید پاسخ گوی اقدامات خود بلکه باید، البته اگر توانست مدافع کارکردهای غیر قابل پذیرش نهادهای هم جنس خود باشد.

ریاست محترم بنیاد به جاست که در این زمینه پاسخ مناسب اولا در نزد وجدان خویش و در مقابل خداوند و سپس نسبت به مردم و افکار عمومی ارائه دهید تا شفاف سازی شود، شاید که این نوع عملکرد در نزد شما پاسخی دارد که ما از آن آگاه نیستیم. علی ای الحالٍ انتظار از نهادهای انقلابی و حاکمیتی که داعیه دار اسلام و انقلاب هستند، بسیار بیشتر است.

و من الله التوفیق

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مراسم رونمایی از کتاب‌هایی درباره نرگس آبیار و حمید نعمت‌الله +عکس
خراسان رضوی نایب‌قهرمان المپیاد استعدادهای برتر وزنه‌برداری کشور شد
صالحی امیری: روابط ملت‌ها از طریق گردشگری تقویت می‌شود
محکومیت شدید حملات غیرقانونی آمریکا علیه شناورهای ایران
بولتون: هگست توانایی تصدی وزارت جنگ‌ آمریکا را ندارد
اینوتکس‌ ۲۰۲۶ به ایستگاه خود پایانی رسید
بختیاری‌زاده: هدفمان قهرمانی است
رکورد فروش محصول در هلدینگ خلیج‌فارس شکست
ساعت کاری ادارات تغییر نکرد/ تمدید بخشنامه قبلی تا پایان شهریور
ضرورت تشکیل کارگروه ویژه در وزارت نفت برای حل مشکلات سوخت کرمان
برگزاری رقابت دوی ۱۰ کیلومتر در پارک ولایت تهران
تامین هزینه‌های تحصیل دانش‌آموزان دهک‌های اول تا چهارم توسط بنیاد مستضعفان
بهره‌برداری از بازارچه جنت تا یک ماه آینده/ اخد تأییدیه ایمنی بازارچه از آتش نشانی
مصطفی طغانی قهرمان کشتی پهلوانی شد
محکومیت ۱۸۰ هزار دلاری مهدی قایدی در کمیته تعیین وضعیت
تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان
سندرز: هم‌اکنون باید به جنگ علیه ایران پایان دهیم
۸ هزار پیکر همچنان زیر آوارهای غزه قرار دارد
دومین جلسه شورای سیاستگذاری «نظام ملی پیشنهادات» برگزار شد
تلگراف: عروسی کوهستک با بمب هدایت‌شونده دقیق آمریکایی هدف قرار گرفت
عضو کمیسیون برنامه: داروسازان واکسن آنفولانزا را بسازند
تامین هزینه‌های تحصیل دانش‌آموزان دهک‌های اول تا چهارم توسط بنیاد مستضعفان
بررسی همکاری دانشگاه شریف و دانشگاه الزهراء عراق در حوزه هوش مصنوعی
برخورداری دانشجویان شاهد و ایثارگر از خدمات رفاهی در «سنوات اضافی»
ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علوم قضائی ۱۸ شهریور انجام می‌شود
دانشگاه خوارزمی دانشجوی مهمان می‌پذیرد
کارنامه نهایی و دفترچه انتخاب رشته پنجاه‌وسومین آزمون دستیاری منتشر شد
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵؛ زمان احتمالی اعلام نتایج
تمدید انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
دانشگاه علم و فرهنگ در مسیر جهانی‌شدن؛ رتبه ۱۰۳۹ جهان در RUR ۲۰۲۶
وزیر علوم احتمال غیرحضوری شدن دانشگاه‌های جنوب کشور را رد کرد
دانشگاه صنعتی امیرکبیر میزبان نخستین هکاتون ملی کوانتومی ایران
زمان فراخوان جذب هیئت علمی وزارت علوم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top