تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/11/29 - 11:34
کد خبر: 259215

تصاویر دلخراش از سرپل ذهاب و مردمی که نباید فراموش شوند؛

کرمانشاه زیرساخت می‌خواهد +عکس

کرمانشاه زیرساخت می‌خواهد +عکس

آب گرفتگی گسترده در مناطقی که مردم اسکان موقت دارند، به واسطه‌ی کوهستانی بودن مناطق و همچنین ارتفاع پائین محل استقرار نسبت به ارتفاعات باعث به وجود امدن مشکلات جدی و جانسوز برای مردم شریف کرمانشاه شده است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سه ماه از حادثه‌ی تلخ زلزله‌ی کرمانشاه گذشت اما هنوز مردم آسیب‌دیده‌ی خطه‌ی غرب کشور، در محرومیت‌هایی از حیث امکانات اولیه برای اسکان موقت به سر می‌برند.

علی رغم اینکه تمام بازوهای اجرایی کشور برای حل هر چه زودتر و بهتر مشکلات مردم کرمانشاه به کمک دولت آمدند اما نارسایی‌های موجود همچنان سر به فلک می‌کشد.

در حالی که تمام تلاش‌ها برای تامین سرپناه موقت مردم زلزله‌زده در سرمای استان کرمانشاه با تخصیص کانکس صورت گرفته اما زیرساخت‌های موجود، استفاده از همین سرپناه موقت را نیز تاحدود زیادی غیرممکن کرده است.

تصاویر امروز خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ از منطقه‌ی سرپل ذهاب نشان می‌دهد که چالش‌های مردم این استان غربی کشور در روزهای بارانی و سرد زمستان، بسیار جدی تر از آن چیزی است که به نظر می‌رسد.

آب گرفتگی گسترده در مناطقی که مردم اسکان موقت دارند، به واسطه‌ی کوهستانی بودن مناطق و همچنین ارتفاع پائین محل استقرار نسبت به ارتفاعات باعث به وجود امدن مشکلات جدی و جانسوز برای مردم شریف کرمانشاه شده است.

وقت مطالبه از دولت و مسئولین گذشته است؛ نهادها و ارگان‌های مختلف هر یک به نحوی در تامین نیازمندی‌های مردم در کرمانشاه تلاش کردند اما مدیریت بحرانی که باید در آن محدوده صورت گیرد، هنوز دردی از آلام مردم محدوده‌ی استان کرمانشاه که هر کدام به نحوی از این حادثه‌ی جانسوز آسیب دیده‌اند دوا نکرده است.

روزهای سرد زمشستانی یک به یک در حال گذر هستند و این مردم رنج‌دیده و انقلابی کرمانشاه هستند که بعد از روزهای سخت دفاع مقدس که اولین هدف تیرهای دشمن متجاوز بودند، دوباره به تاب افتادند. هرچند در روزهای اولیه زلزله از سوی مردم سراسر کشور کمک‌های برای بهره‌مندی آسیب‌دیدگان ارسال شد و خیل عظیم مشتاقان برای رفع مشکلات و کمک در بهبودی اوضاع روانه کرمانشاه شد اما امروز هم بعد از اینکه شاید مسئولین و بسیاری از اذهان عمومی، مشکلات مردم این استان شهیدپرور کشور را فراموش کرده‌اند، دوباره وقت توجه و کمک عمومی مردم برای تقویت زیرساخت‌های مدیریت بحران در گوشه گوشه‌های کرمانشاه است.

کرمانشاه شاید امروز دیگر نیاز به خوراک و پوشاک و سرپناه نداشته باشد؛ اما نیاز به رفع مشکلات زیرساختی دارد. مشکلاتی که به سادگی باعث مختل شدن کارهای مردم می‌شود. مردمی که روزی برای این خاک جوان دادند امروز باید شاهد کمک جوانان برومند از بخش‌های مختلف کشور باشند.

اردوهای جهادی نوروز 97 در راهند و قطع به یقین هدف اصلی تمام آنها، رفع مشکلات زیر ساختی کرمانشاه است تا دوباره شاهد بروز چنین مشکلاتی نباشیم تا ایران شرمنده‌ی کردستان نباشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ویزای شمشیربازان برای مسابقات قهرمانی جهان صادر شد
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
مهلت بخشودگی جریمه قانون مالیات بر ارزش افزوده تا ۳۱ تیر تمدید شد
حملات جدید ایران به مواضع آمریکایی در بحرین و اردن
سخنگوی دولت: لنج‌های تجاری در جاسک مورد حمله دشمن قرار گرفته است
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۵۱۷ استاد دانشگاه آزاد: امنیت ایران با صلح تحمیلی معامله‌ پذیر نیست
یخچال انسانی برای مقابله با گرمازدگی ساخته شد
فرصت همکاری در حوزه علوم اعصاب و فناوری
دعوت از مادران جهان برای خواندن لالایی برای فرزندان میناب
دیدار «مومنی» با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد
این فرد مشاور وزیر علوم نیست!
هشدار پلیس فتا نسبت به پیام‌های جعلی درخواست پول
شناگر ایران صاحب مدال طلا شد
فراخوان گردآوری آثار ادبی درباره شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب
صعود چشمگیر جودوکاران جوان و نوجوان ایران در رنکینگ جهانی
پرداخت وام‌ ازدواج و فرزندآوری به کجا رسید؟
کشف ۶۲ قطعه از پیکر شهدای دانش‌آموز میناب
دوران پهلوی و خانه‌هایی که سیاه بود
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
حضور نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک در سمینار ورزش بانوان آسیا
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top