تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/11/29 - 20:32
کد خبر: 259281

درسی برای غربگرایان در ایران

«رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا در سفر به لبنان و هنگام ورود به فرودگاه بیروت، مورد استقبال هیچیک از مقامات لبنانی قرار نگرفت. وی، برخلاف آداب دیپلماتیک، در کاخ ریاست جمهوری نیز به شدت تحقیر شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا سراج در کانال تلگرامی اش نوشت: اقتدار و قدرت بازدارندگی حزب الله، به حاکمیت لبنان و دیپلماسی این کشور اعتماد به نفس و عزت بخشیده است.

«رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا در سفر به لبنان و هنگام ورود به فرودگاه بیروت، مورد استقبال هیچیک از مقامات لبنانی قرار نگرفت. وی، برخلاف آداب دیپلماتیک، در کاخ ریاست جمهوری نیز به شدت تحقیر شد.

ورود دیر هنگام «میشل عون» و «جبران باسیل» رئیس جمهور و وزیر خارجه لبنان به جلسه، عدم وجود پرچم آمریکا در این ملاقات، نشاندن تیلرسون بر روی صندلی کوچک، قرار ندادن لیوان آب در مقابل وی، معطل و مبهوت ماندن تیم دیپلماتیک آمریکا در کاخ «بعیدا» از جمله مواردی است که در ویدئوی رویترز از این جلسه به چشم می‌آید. در نهایت «رکس تیلرسون» پیامی که از این جلسه دریافت کرد، این بود؛ حزب الله جزئی از فرآیند سیاسی لبنان است.

ای کاش غربگرایان به جای تئوریزه کردن برجام اروپایی، از اقتدار منطقه‌ای و قدرت بازدارندگی ایران برای پیشبرد اهداف ملی در مناسبات بین‌المللی استفاده می‌کردند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top