تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/12/06 - 14:17
کد خبر: 259915

در دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی چه خبر است؟

محرومیت از تحصیل به علت اعتراض صنفی!

محرومیت از تحصیل به علت اعتراض صنفی!

داود نعمتی دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به علت پیگیری مطالبات صنفی دانشجویان، به دوسال محرومیت از تحصیل محکوم شد. این در حالیست که چهار دانشجوی دیگر نیز هر کدام به یک سال محرومیت از تحصیل محکوم شدند.

به گزارش خبرنگار صنفی - آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ انتشار خبر محرومیت از تحصیل پنج دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در فضای مجازی و رسانه‌ای باعث بروز نگرانی دانشجویان و فعالین دانشجویی این دانشگاه شده است و موجی از ناامیدی را بین دانشجویان به راه انداخته است. در حالی که هنوز هیچ یک از مسئولین دانشگاه این خبر را تائید یا تکذیب نکردند.

بر اساس خبرهای منتشر شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، داود نعمتی دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به علت پیگیری مطالبات صنفی دانشجویان، به دوسال محرومیت از تحصیل محکوم شد. این در حالیست که چهار دانشجوی دیگر که در تجمع اعتراض‌آمیز برای پیگیری مطالبات دانشجویان رشته پرستاری این دانشگاه همراه بودند نیز هر کدام به یک سال محرومیت از تحصیل محکوم شدند.

این در حالیست که دانشجویان مذکور در آستانه فارغ‌التحصیلی بسر می‌برند و با این تصمیم مجموعه مدیریت دانشگاه مبنی بر محرومیت از تحصیل، آینده‌ی تحصیلی، زندگی و شغلی این دانشجویان با چالش جدی مواجه خواهد شد.

کانال تلگرامی مربوط به ادوار شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این باره با انتشار پیامی مدعی شد که "حتی اگر نقدی بر آقای داود نعمتی به عنوان نماینده مستقیم جریان دانشجویی در طی پیگیری مطالباتِ دانشجویی وارد باشد(که هست)، صدور هر گونه حکم انضباطی! بلکه تعلیق آموزشی!؛ کاملاً اشتباه و به معنی وارد کردن تحمیلیِ فضای دانشگاه، به یک بازی چند سر سوخت است!"

امیرحسین محمودی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در کانال تلگرامی‌اش با انتقاد از تصمیم عجیب و بی سابقه مسئولین دانشگاه، نوشت: با خبر شدم که کمیته انظباطی حکم بدوی داده بر محرومیت از تحصیل دبیر کل شورای صنفی دانشگاه. دانشجویی که چندبار صدای دیگر دانشجویان شد و اعتراض های مختلف را به گوش مسئولین رساند. هرچند تا جایی که توانستند در نادیده انگاشتن و بایکوت او و دیگر دانشجو ها تلاش کردند.

این فعال دانشجویی همچنین خطاب به مسئولین دانشگاه سوال کرد: هرکس در دانشگاه اعتراض می کند قرار است به این سرنوشت دچار شود؟ آیا دانشجو حقی برای اعتراض به شرایط ندارد؟ گیریم که اعتراض هم نابجا باشد، گیریم که اشتباهاتی هم صورت بگیرد. آقایان اینجا دانشگاه است یا پادگان؟ چرا هنوز بوی تفکر خفه کردن صدای دانشجو از اتاق مسئولین می آید؟ چرا بعضی ها فکر می کنند می شود با یک امضا و یک نامه دانشجو را ساکت کرد؟

از طرفی سعیدتواناراد، دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل که دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است، در کانال تلگرامی‌اش پیرامون خبر محکومیت پنج دانشجوی مذکور مدعی شد: فعلاً فقط شنیدیم! در به در دنبال تکذیبیه می‌گردیم. بسم الله آقایان مسئول دانشگاه و وزارتخانه. تکذیب کنید قبل از این که این برخوردتان را باور کنیم و عرق سرد بر پیشانی تمام دانشجویان دانشگاه بنشیند و بغض فروخورده‌ی دانشجویان این دانشگاه بترکد... تکذیب کنید آقایان محترم.

در همین راستا تلاش خبرنگار ما برای گفتگو با معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ناکام ماند و کدخدازاده پاسخ نداد.

اما خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کسب اطلاع کرد این حکم بدوی که در شورای انضباطی دانشگاه تصویب شده، به عنوان پیشنهاد به دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت ارسال شده است اما هنوز هنوز قطعی نشده.

«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آماده انتشار نظرات و مواضع مسئولین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گرانی غذا و انرژی در اروپا و شوک به مزارع آمریکا
طرح جایگاه وداع با رهبر شهید انقلاب منتشر شد
چرا امارات ستون اقتصادی واشنگتن علیه ایران است؟ / دوران مماشات با شریک اقتصادی واشنگتن باید تمام شود
مُهر تأیید عمان بر حاکمیت ایران در هرمز؛ بن‌بست واشنگتن در آبراه حیاتی
از مبارزه با فساد تا مطالبه حکم‌رانی کارآمد
راهنمای خرید کامپیوتر اداری
راهنمای عملی آمادگی آزمون آیمت برای بورسیه پزشکی ایتالیا
سام اکسون, انتخاب مبلمان مناسب برای دکوراسیون خانه‌های امروزی
تعویض یا تعمیر لباسشویی کدام بهتر است؟
مزایای شستشوی فرش های مسکونی
نتایج قبولی چه چیزی درباره بهترین آموزشگاه تیزهوشان نشان می‌دهد؟
۱۳ صبحانه دانشجویی بدون نیاز به یخچال که تا ظهر سیرت نگه می‌دارند
توصیه‌های متروی تهران برای تردد ایمن برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
پروتکل‌های ایمنی و نکات ضروری برای حضور در تشییع میلیونی رهبر شهید
پیگیری حقوقی جنایات میناب و لامرد، مطالبه ملی است / مذاکره نباید به تضعیف حقوق ملت منجر شود
کدام تیم بیشترین مسافت را درجام‌جهانی طی کرد
کاریکاتور| واکنش کارتونی کارلوس لطوف به رفتار با تیم فوتبال ایران
وقت‌های تلف شده و موثرترین ثانیه‌های جام زرین
رئیس فدراسیون فوتبال عربستان استعفا کرد
امتحانات دانشگاه تهران به تعویق افتاد
واکنش علیرضا بیرانوند به حذف تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی
راهنمای عملی آمادگی آزمون آیمت برای بورسیه پزشکی ایتالیا
نتایج قبولی چه چیزی درباره بهترین آموزشگاه تیزهوشان نشان می‌دهد؟
امتحانات دانشگاه تهران به تعویق افتاد
معاونت علمی به‌دنبال توسعه فناوری‌های کاهش مصرف آب
اعلام تعطیلات تابستانه دانشگاه صنعتی شریف از ۱۰ تا ۲۳ مرداد
رونمایی از پلتفرم جدید مشاوره دانشجویی تا اواسط تیرماه
آغاز اجرای طرح آزمایشی خرید اعتباری اقلام غذایی دانشجویان
تغییر در زمان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه خوارزمی
الگوی نوین حکمرانی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ابلاغ شد
مهلت دفاع داوطلبین بورد دندانپزشکی ۱۴۰۵ تا ۳۰ آبان
توزیع غذای دانشجویان علوم پزشکی بدون تغییر ادامه دارد
زمان تخلیه خوابگاه های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) اعلام شد
زمان تخلیه خوابگاه های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) اعلام شد
بحران مسکن اساتید در دانشگاه علامه/ ۵۰۰ نفر فاقد مسکن در اولویت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون‌های نهایی ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی تا ۹ تیر
صدور مرحله‌ای کارت نخبگی بنیاد ملی نخبگان آغاز شد
حل مشکلات استخدامی اعضای هیئت علمی جدید در دستور کار دانشگاه تهران
دانشگاه تهران پر شکایت ترین دانشگاه طی ۳ ماه گذشته
تکذیب طرح واریز یارانه غذا به کیف پول دانشجویان از زبان معاون وزیر بهداشت
مهلت دفاع داوطلبین بورد دندانپزشکی ۱۴۰۵ تا ۳۰ آبان
الگوی نوین حکمرانی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top