تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/12/17 - 01:15
کد خبر: 260791

واکنش نجفی به انتقادات وارده به حرکات موزون دختران

شهردار تهران گفت: بخشی از انتقادات وارده به برنامه حرکات موزون دختران در برنامه شهرداری تهران که در برج میلاد برگزار شد، درست است و بنده تذکر لازم را داده و خواستار گزارش مکتوب در این زمینه هستم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمدعلی نجفی شهردار تهران در پاسخ به پرسشی، در خصوص انتقادات وارده از حضور وی در همایش رقص دختران در سالن برج میلاد گفت: برنامه‌ای برای زنان به مناسبت میلاد حضرت زهرا در برج میلاد برگزار شده بود. کسانی که برنامه‌ریزی برای این مراسم کرده بودند اعلام کردند دختربچه‌هایی که این برنامه را اجرا کردند زیر 8 سال بودند و از نظر شرعی اشکالی نداشته و بهتر بود این قسمت از برنامه حذف شود.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه شما اجراکنندگان مراسم را تشویق می‌کردید، گفت: من هنرمندان آن برنامه را تشویق کردم.

وی در پاسخ به این پرسش که بهتر نبود این مراسم را ترک می‌کردند، گفت: نه، چرا باید ترک می‌کردم این برنامه به مناسبت بزرگداشت روز زن بود و 2 هزار کارمند شهرداری در آن حضور داشتند و من به احترام آنها در این برنامه شرکت کرده بودم.

نجفی ادامه داد: برنامه طوری هماهنگ شده بود که بنده بعد از مراسم هنری به سالن برسم اما به دلیل اینکه برنامه با تأخیر به جای ساعت 9 در ساعت 10:15 آغاز شده بود بنده هم به برنامه هنری رسیدم.

به گفته وی، در حال حاضر انتقاداتی به برنامه وارد شده است و بهتر بود این قسمت از برنامه حذف شود اما بنده دلیلی بر ترک مراسم ندیدیم.

شهردار تهران در پاسخ به پرسش مبنی براینکه شما بعد از این مراسم ابلاغیه‌ای مبنی بر رعایت شئونات اسلامی در برنامه‌های شهرداری ابلاغ‌ کرده‌اید، گفت: بله، اینطور است. قبلاً هم گفته‌ام از این به بعد هم می‌گویم که در عین حال که مناسبات عید و شادی را پاس می‌داریم باید شئونات اسلامی رعایت شود. بنابراین طبیعی است بعد از اجرای برنامه دیروز انتقاداتی مطرح شود. مجدداً تأکید می‌کنم که در برنامه‌های فرهنگی و هنری و جشن‌های ملی باید شئونات و ارزش‌های اسلامی به طور کامل رعایت شود.

نجفی تأکید کرد: در این مورد خاص علاوه بر تذکری که داده‌ام، درخواست کردم گزارش مکتوبی هم ارائه کنند تا در اختیار مردم قرار دهند.

به گفته وی، انتقادات وارده به این برنامه تا حدی درست است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بی آبرویی بازمی گردد؟
تجمع مردمی-دانشجویی در اعتراض به سیاست‌های منع حجاب اسلامی دولت آذربایجان + عکس
پایان همکاری دانشگاه تهران با دو استاد مدعو به‌دلیل سوابق و توهین به رهبر شهید انقلاب
حمل سریع خودرو در تهران با خودروبر
روایت جلیلی از خطای محاسباتی برخی از مسئولان که به شهادت رهبر معظم انقلاب ختم شد
روش های جلوگیری از سوانح و حوادث ترافیکی
فیلم | شعار «هیهات منا الذلة» مقابل سفارت آذربایجان
راهنمای خرید اینترنتی دارو و مکمل در کرج
فیلم | تبعات اعتصاب کامیون‌داران در اعتراض به گرانی گازوئیل به فروشگاه‌های ایتالیا رسید
تصاویری از اعتراضات امروز فرانسه + عکس
راهنمای انتخاب و خرید الکترود ۶۰۱۳، ۷۰۱۸، استیل و برنز در ایلیا صنعت ارفع
سرپرست موقت هلدینگ غدیر فاقد صلاحیت حرفه‌ای/ انتصاب غیرقانونی در بزرگ‌ترین هلدینگ مالی کشور
لاجوردی: دشمن برای به حاشیه راندن بانوان ایرانی میلیاردها دلار هزینه می‌کند
تنگه هرمز سهام بانک‌های آمریکا را به سقوط کشاند
جلسه رأی اعتماد نمایندگان به وزیر پیشنهادی دفاع +عکس
نیروهای مسلح ایران؛ آماده طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه
«مهرداد اخلاقی کتابچی» با رای نمایندگان مجلس وزیر دفاع شد
جایگاه تمدن ایرانی با دروغگویی سیاست‌مداران ایران‌ستیز پنهان نخواهد شد
حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
پیکرهای ۸۰۰۰ شهید در غزه همچنان زیر آوار است
سه اقدام فوری عدلیه برای بازسازی سرمایه اجتماعی در شرایط بحران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top