تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/02/20 - 20:19
کد خبر: 265414

منصور غلامی:

دانشگاه‌ها مقدمات جذب دانشجوی خارجی شهریه‌پرداز را فراهم کنند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تکالیف قانونی برنامه ششم توسعه برای جذب دانشجوی خارجی گفت: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مقدمات جذب دانشجوی خارجی شهریه پرداز را فراهم کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، منصور غلامی در نشست روسای ۳۰ دانشگاه متولی همکاری‌های علمی بین المللی که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور روز در وزارت علوم برگزار شد؛ اظهار داشت: در سال‌های اخیر شاهد گسترش دیپلماسی قوی علمی بودیم و در سال گذشته چندین هیات دانشگاهی عالی رتبه از کشور‌های مختلف در سطح وزیر علوم یا معاون رئیس جمهور به ایران آمدند و از دانشگاه‌های کشورمان بازدید کردند.

وی افزود: در زمینه‌های همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه‌ها اقدامات زیادی در سال‌های گذشته انجام داده اند و اقدامات بسیاری نیز در زمینه انجام پژوهش‌های مشترک؛ ایجاد دوره‌های آموزشی مشترک، تبادل استاد و دانشجو و جذب محققان ایرانی مقیم خارج از کشور در حال انجام است.

وزیر علوم گفت: اقبال دانشگاه‌های خارجی به همکاری علمی با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی ایران خوب است و دانشگاه‌های کشور باید در حین انعقاد قرارداد‌های پژوهشی به انتقال فناوری به کشور نیز فکر کنند.

دکتر غلامی تاکید کرد: دانشگاه‌ها و بویژه اعضای هیات علمی این موسسات، اقدامات عملی همکاری‌های علمی بین دانشگاهی را برعهده دارند و نقش وزارت علوم در این خصوص حمایت و پشتیبانی است.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه‌های متعدد بین دانشگاه‌های کشورمان با دیگر کشور‌ها گفت: دانشگاه‌ها ضمن عملی کردن تفاهم نامه‌های گذشته فقط تفاهم نامه‌های جدیدی را امضا کنند که در زمان کوتاه مانند شش ماه قابل اجرایی شدن باشد.

وی با اشاره به تاکید قوانین مبنی بر افزایش تعداد دانشجویان خارجی گفت: تمرکز دانشگاه‌ها باید برای جذب دانشجوی خارجی شهریه پرداز باشد و برای تحقق این هدف باید بستر‌ها و سازو کار‌های لازم را ایجاد و فرآیند آسان جذب دانشجو را به صورت روشن و شفاف تعریف کنیم.

دکتر غلامی، الکترونیکی شدن فرآیند ثبت نام و اعطای پذیرش به دانشجویان خارجی را یکی از نخستین اقدامات لازم برای جذب دانشجویان خارجی دانست که می‌تواند روند بررسی درخواست‌ها و پاسخگویی را سریعتر و دقیق‌تر کند.

در ادامه این نشست، دکتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم با ارائه گزارشی از عملکرد وزارت علوم در حوزه همکاری‌های علمی بین المللی گفت: در سال ۱۳۹۶، دو هزار و دویست ویزای ورود به ایران برای بازدید از دانشگاه‌های کشور با همکاری وزارت علوم صادر شد که این میزان، نشان دهنده رشد همکاری‌های علمی بین المللی در کشور است.

وی افزود: هم اکنون با احتساب دانشجویان جامعه المصطفی العالمیه ۵۵ هزار دانشجوی خارجی در ایران مشغول به تحصیل هستند که بر اساس تکالیف قانونی در برنامه ششم توسعه باید تا سال ۱۴۰۰ شمسی این تعداد دانشجویان خارجی را به ۸۰ هزار دانشجو افزایش دهیم.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم با اشاره به انتشار مقالات علمی به صورت مشترک به عنوان یک شاخص مهم در رتبه بندی‌های بین المللی گفت: هم اکنون ۲۳ درصد مقالات علمی محققان ایران با مشارکت محققان بین المللی منتشر می‌شود که باید این تعداد به ۳۵ درصد افزایش یابد.

گفتنی است، در ادامه این نشست روسای تعدادی از دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های متولی کارگروه‌های ملی هماهنگی و پیگیری همکاری‌های علمی بین المللی گزارشی از اقدامات کارگروه خودرا ارائه کردند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
در سفر رافائل گروسی به تهران موارد
انتقاد یک امام جمعه از مشروب‌خوری برخی پزشکان ایرانی
فوت دردناک نخبه کنکوری به همراه پدرش +جزِئیات
زشت است جمعیتی در یک صنف مقدس(پزشکان) با عادی انگاری، دسته جمعی مجلس گناه برپا کنند
بارش‌های باورنکردنی باران در یک استان غربی
شیعه جعفری
مقاومت اسلامی عراق برای اولین بار تل آویو را هدف قرار داد
محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف / اعتراض دانشجویان شریف / جذب ۷۲ هزار معلم از طریق آزمون‌های استخدامی
مرکز تولید مشروبات الکلی در رژیم‌ صهیونیستی هک شد
لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده
شگفت‌زدگی فعال اقتصادی چینی از پیشرفت‌ دانش‌بنیان‌ها در حوزه انرژی خورشیدی
بیش از ۴۰ درصد رای‌دهندگان آمریکایی جنگ داخلی را محتمل می‌دانند
شهادت ۳ شهروند ترکیه‌ای از سوی رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر
پیام اعتراض دانشجویان آمریکا، پایان دادن به جنایت در غزه است
تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه بدلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت مقامات تل آویو
۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
یورش اشغالگران به مناطق مختلف کرانه باختری/ شهادت ۱۸ فلسطینی
بمباران بامدادی رفح در جنوب نوار غزه/ شهادت شماری از فلسطینیان
دانشگاه «ساینس‌پو» فرانسه به دلیل اعتراضات تعطیل شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top