تاریخ انتشار: شنبه 1397/03/26 - 02:03
کد خبر: 269335

افزایش ظرفیت ۵ درصدی رشته‌های تخصصی در آزمون دستیاری

مشاور دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی از افزایش ۵ درصدی ظرفیت کل رشته‌های تخصصی در آزمون دستیاری سال جاری خبرداد و اظهارکرد: با توجه به کمبودهایی که در برخی رشته‌های تخصصی وجود دارد و همچنین نیازهایی که تا سال ۱۴۰۴ باید به طور تدریجی به آنها دست یابیم، مقرر شده است که قالب این طرح افزایش ظرفیت در رشته‌هایی باشد که کمبود آنها را در کشور جبران کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وبدا، دکتر اسماعیل ایدنی افزود: براین اساس در آزمون دستیاری سال جاری ۱۶۵ نفر به ظرفیت کل رشته های تخصصی کشور اضافه شده است.

ایدنی به برنامه‌های در دست اجرای معاونت آموزشی وزارت بهداشت اشاره و اظهار کرد: معاونت آموزشی در صدد است تا با ایجاد زیرساختهای مناسب هم از نظر تامین نیروی انسانی هیات علمی برای دانشگاه‌ها و هم از طریق فراهم آوردن زیر ساخت‌های فیزیکی و تجهیزاتی در رشته‌هایی که در کشور وجود دارند، برنامه‌های آموزشی مورد نیاز را در دانشگاه های علوم پزشکی راهاندازی کند تا از این طریق بتواند نیازهای موجود را پاسخگو باشد.

مشاور دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی اظهار کرد: طرح برآورد نیروی انسانی مورد نیاز نظام سلامت در حیطه های عمومی و تخصصی در حوزه معاونت آموزشی در دست اجرا است و در دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی برآورد برش های منطقه ای نیروی انسانی تخصصی مورد نیاز کشور در رشته های مختلف انجام شده است.

وی به راه اندازی رشته های جدید در چند مرکز دانشگاهی در اولین گام این طرح اشاره و تصریح کرد: فرآیند تصویب آنها در شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی در دست اقدام است و این افزایش ظرفیت ۵ درصدی در آزمون دستیاری سال جاری هم عمدتاً در دانشگاه‌هایی که زیرساخت های تجهیزاتی و نیروی انسانی هیات علمی و برنامه‌های آموزشی شان فراهم بوده، اعمال شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top