تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/04/12 - 09:38
کد خبر: 271378

پویش سراسری دانشجویان در کمک به مردم خوزستان؛

در میدان می‌مانم تا نفس آخرم

در میدان می‌مانم تا نفس آخرم

دانشجویان اما ماجرای دیگری دارند، آنها همچون سایر بحران‌های سیاسی و اجتماعی وارد میدان عمل شدند و همانگونه که در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه حضور یافتند، این بار نیز جانانه وارد میدان شدند و در قالب گروه‌های جهادی دانشجویی، روستا به روستا و خانه به خانه بطری‌های آب را بی‌واسطه به مردم رساندند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بحران آب در برخی از شهرستان‌های استان خوزستان در حالی به وقوع پیوسته که بسیاری به جای کمک به حل بحران مثل همیشه به دنبال مقصر ماجرا می‌گردند و جالب آنکه در این موضوع نیز مانند بسیاری از موضوعات دیگر جناح‌بندی‌های سیاسی را محور موضوع‌گیری خود قرار می‌دهند. علاوه براین، بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی در توییتر و اینستاگرام، با عینکی غیرسیاسی به موضوع نگاه کرده‌اند با این حال نتوانسته‌اند در عمل اقدامی را انجام دهند و باری از دوش مردم بحران‌زده خوزستانی بردارند.

دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی اما ماجرای دیگری دارند، آنها همچون سایر بحران‌های سیاسی و اجتماعی وارد میدان عمل شدند و همانگونه که در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه حضور یافتند، این بار نیز جانانه وارد میدان شدند و در قالب گروه‌های جهادی دانشجویی، روستا به روستا و خانه به خانه بطری‌های آب را بی‌واسطه به مردم رساندند. (جزئیات بیشتر) و حتی دیروز خبری منتشر شد مبنی براینکه یکی از این گروه‌های جهادی مورد سوءقصد عده‌ای ناشاناس قرار گرفته و تانکرهای آب هدف تیراندازی آنها قرار گرفته‌اند با این حال دانشجویان جهادگر همچنان به فعالیت خود در مناطق بحران‌زده ادامه می‌دهند. (جزئیات بیشتر)

* خلاصه‌ای از عملکرد جهادی دانشجویان
محمد امین سلیمی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور شب گذشته در قالب استوری اینستاگرامی گزارش از عملکرد 9 روزه دانشجویان جهادگر را در شهرستان‌های بحران‌زده خوزستان منتشر کرد. براین اساس، تعداد گروه‌های جهادی 15 و تعداد جهادگران، 310 نفر اعلام شده است و عرضه فعالیت‌های آنان مربوط به حوزه‌هایی همچون جامع‌آوری آب معدنی، جمع‌آوری کمک‌های نقدی، کرایه تانکر آب، خرید آب معدنی، توزیع آب، پیگیری و هماهنگی خیرین، پیگیری و استقرار دستگاه آب تصفیه‌کن صنعتی است.

همچنین تعداد تانکرهای آب بکارگیری شده توسط دانشجویان جهادگر 76 دستگاه و تعداد بسته‌های آب معدنی 53 هزار و 320 بسته اعلام شده است.

* دانشجویان سلبریتی‌ها را هم به خط کردند
فعالیت‌های جهادی دانشجویان در مناطق بحران‌زده خوزستان موردتوجه بسیاری قرار گرفته است. در این رابطه، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در نامه‌ای از مسعود شجاعی؛ به دلیل اظهارنظر اخیر وی درباره مناطق محروم آبادان و خرمشهر و مقایسه با شهر‌های زیارتی، برای حضور در این مناطق دعوت کرد.

پس از انتشار این نامه، مسعود شجاعی در واکنش به دعوت بسیج دانشجویی در اینستاگرام خود نوشت: «خدا خانواده‌هاتون حفظ کنه و تنتون سلامت که توی این وضعیت به داد این مردم می رسید. با کمال میل. من 1-2 روز قبل از سفر به شما اطلاع می دهم تاریخ دقیقش رو و سعی می کنم فردا هم یک مبلغی رو به حسابتون واریز کنم. البته این مبلغ از طرف همه‌ی بازیکنان تیم ملی هست و فقط از طرف من نیست. به امید دیدار بزودی.»

* جهاد همچنان ادامه دارد
علاوه فعالیت‌های ذکرشده، اخیرا خیریه دانشجویی «اشتراک مثبت» وابسته به اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرده است در حال جمع‌آوری کمک‌های مردمی جهت خرید و ارسال آب آشامیدنی و تانکر آب به روستاهای بحران‌زده استان خوزستان است و از دانشگاهیان و عموم مردم دعوت کرده است تا کمک‌های خود را از طریق شماره کارت اعلام شده و یا از طریق درگاه پرداخت idpay.ir/eshterakmosbat برای این خیریه واریز نمایند.

پیش از این نیز معاونت جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی کشور، با صدور اطلاعیه‌ای تحت عنوان «یک ایران یک خوزستان» در حال جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای ارسال به مناطق بحران‌زده شهرستان‌های خرمشهر و آبادان است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«کارت امید مادر» شارژ شد
تعداد مصدومان حادثه شهرک شمس آباد به ۲۱نفر رسید
توافق نزدیک است!
واکنش تند رضاییان به استقلالی‌ها
مذاکره با تل‌آویو، چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد
از تخریب حرم و مجازات اعدام برای زیارت تا راهپیمایی میلیونی اربعین
شرط تداوم یارانه نقدی و کالابرگ اقامت در ایران است
مطالب خارج از مراجع رسمی فاقد سندیت است
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top