تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/04/12 - 14:55
کد خبر: 271421

۵۲ کشته و زخمی در آمریکا

۵۰ مورد تیراندازی در ۲۴ ساعت گذشته در آمریکا ۵۲ کشته و زخمی برجای گذاشت

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازخبرگزاری صدا و سیما، براساس گزارشهای دریافتی تا کنون، 50 مورد تیراندازی در 24 ساعت گذشته در ایالت های مختلف آمریکا رخ داده است که بر اثر آنها دست کم 14 نفر کشته و 38 نفر زخمی شده اند.

به گزارش مرکز ثبت آمار خشونت های مسلحانه در آمریکا، در یکی از تیراندازی های گزارش شده در شهر "میامی گاردنز" در ایالت فلوریدا دو نفر زخمی شدند. پلیس می گوید درگیری بین سرنشینان دو خودرو منجر به بروز این حادثه شده است. تیراندازی در شهر سن لوئیس شرقی در ایالت ایلینوی یک کشته و سه زخمی برجای گذاشت. پلیس در پی دریافت گزارشی مبنی بر وقوع تیراندازی در منطقه "کاهوکیا" اعزام شده و تدابیر امنیتی به منظور بررسی جزئیات حادثه در منطقه اعمال شده است. تیراندازی در شهر اروین در ایالت نیویورک نیز به کشته شدن دو نفر منجر شد.حادثه در پی اقدام نیروهای پلیس برای بازداشت یک مظنون رخ داد. در درگیری صورت گرفته یکی از نیروهای پلیس کشته شد و مظنون نیز خودکشی کرد.

در درگیری دیگری بین سرنشینان خودرو در شهر "هندرسونویل" در ایالت کارولینای شمالی نیز دو نفر زخمی شدند. تیراندازی در شهر "پایکویل" در ایالت کنتاکی نیز یک کشته و دو زخمی در پی داشت. تیراندازی در شهر "هاکنساک جنوبی" در ایالت نیوجرسی نیز به کشته شدن دو نفر منتهی شد. پلیس اعلام کرد اختلافات خانوادگی بین یک زوج میانسال منجر به این حادثه شده و آن را قتل و خودکشی توصیف کرد. یک مورد تیراندازی در شهر بوفالو در ایالت نیویورک نیز دو کشته و دو زخمی برجای گذاشت. یکی از قربانیان این حادثه کودکی یکساله بود.

ده مورد از تیراندازی ها در این مدت قربانی (کشته یا زخمی) نداشته است.

مرکز ثبت خشونت های مسلحانه در آمریکا همچنین در ادامه گزارشهای روزانه خود، آمار نهایی موارد تیراندازی بیست و چهار ساعت یکشنبه تا دوشنبه و تلفات آنها را در شهرها و ایالت های مختلف آمریکا اعلام کرد، بر این اساس 127 مورد تیراندازی در این مدت رخ داده که بر اثر آنها، 50 نفر کشته و 86 نفر زخمی شده اند. 23 مورد از این حوادث در این مدت قربانی (کشته یا زخمی) نداشته است.

بر این اساس طبق گزارشهای منتشر شده، در چهل و هشت ساعت گذشته، 177 مورد تیراندازی در شهرها و ایالت های مختلف آمریکا گزارش شده است که در نتیجه آنها 64 نفر کشته و 124 نفر زخمی شده اند.

با توجه به اینکه گزارش های تیراندازی ها در شهرها و ایالت های مختلف آمریکا معمولا چهل و هشت ساعت پس از وقوع کامل می شود، آمار تیراندازی های بیست و چهار ساعت دوشنبه تا سه شنبه (شبانه روز گذشته) نیز روز چهارشنبه نهایی می شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از انتشار پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به دانشجویان تا آغاز ثبت نام آزمون دکتری
مطالبه ملی بازنگری هسته‌ای به محضر رهبر انقلاب ارا‌ئه می‌شود
تکذیب ادعای سنتکام درباره مین‌روبی در تنگه هرمز توسط سخنگوی سپاه
زنگ باران در کشور به صدا درآمد
هرمز رکورد قیمت گاز اروپا را جابه‌جا کرد
تعرفه گاز ۲ درصد از مشترکان به نرخ صادراتی رسید
شریعتی تصمیم جدید دولت درباره قیمت انرژی را خلاف قانون دانست
قطار صادراتی ایران به چین رفت
فیلم | ما نسلی هستیم که آمریکا را از منطقه اخراج می‌کنیم
فیلم | روایت کامل نامه‌ای پر مهر که پاسخ گرفت
فیلم | انتقادات یک دانشجو خطاب به وزیر علوم درباره پرونده‌های انضباطی
فیلم | مزیدی: خروج از ان پی تی و بازنگری در دکترین هسته‌ای می‌تواند برگ برنده ما باشد
مراسم عهد دانشجویی با رهبر انقلاب در مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد
عارف دستور تشکیل کارگروه تدوین قوانین فضای دیجیتال را صادر کرد
عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی، ارتباط با واسطه‌ها را ادامه می‌دهیم
حجت‌الاسلام رحمانی معاون جدید عتبات عالیات شد
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به جوانان و نوجوانان جان‌فدای ایران
تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌ عهدیم
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top