تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/04/26 - 22:52
کد خبر: 273477

لابی امارات در انگلیس رسوا شد!

فاش شدن ایمیل‌های گروه‌های فشار امارات و تعدادی از دیپلمات‌های بلند پایه این کشور با مضمون اعمال فشار بر مراجع تصمیم گیری سیاسی انگلیس سبب رسوایی ابوظبی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سازمان "سبن واچ" انگلیسی- اروپایی در صدد انتشار گزارش مفصلی از فعالیت های لابی امارات در انگلیس و ایمیل های گروه های فشار و دیپلمات های بلندپایه اماراتی است که از اعمال فشار آنان بر مراجع تصمیم گیر سیاسی در لندن حکایت دارد.

این مراجع تصمیم گیری شامل نخست وزیر، نهادهای رسانه ای، مراکز تحقیقاتی بزرگ انگلیس هستند که لابی های اماراتی به دنبال اعمال فشار بر آنان علیه موج "بهار عربی" بودند که از سال ۲۰۱۰ در برخی کشورهای عربی کلید خورد.

در بخشی از این گزارش به هماهنگی دولت انگلیس و امارات در زمان نخست وزیری دیوید کامرون اشاره داشته و فاش می کند که این هماهنگی ها از کانال های دیپلماتیک معمول فراتر رفته و شامل دیدارهای متعدد غیرعلنی می شد تا جایی که بین "محمد بن زاید" ولیعهد ابوظبی و حاکم کنونی امارات و کامرون روابط مستحکمی وجود داشت.

رخنه گروههای فشار امارات در دولت انگلیس

علاوه بر این گروه فشار امارات با استفاده از برخی از وزیران انگلیسی، در دولت رخنه کرده بودند و علاوه بر این امارات تلاش داشت از طریق جلب تایید تعدادی از اعضای مجلس عوام، پارلمان انگلیس را تحت تاثیر قرار دهد.

حتی سازمان خیریه ای که تونی بلر از زمان استعفا از نخست وزیری ریاست آن را برعهده داشته است است، میلیون ها دلار به عنوان کمک از امارات دریافت کرد.

در گزارش این مرکز که قرار است مشروح آن منتشر شود، به نقش امارات در تشکیل سازمان های غیر دولتی مجازی در انگلیس نیز اشاره شده است که نمونه آن برگزاری کنفرانس هایی در لندن بود که امارات حاضران در آن را مخالفان قطری معرفی می کرد و یا اینکه محور این کنفرانس ها ارزیابی نقش قطر در "حمایت از تروریسم" بود.

جالب اینکه این کنفرانس ها با حضور تعدادی از اعضای پارلمان و سیاستمداران انگلیسی و تحت حمایت امارات برگزار می شد.

فشار لابی های امارات بر رسانه های انگلیس

اعمال فشار لابی امارات بر رسانه های انگلیس به منظور خودداری از انتقاد از امارات و جلب بسیاری از روزنامه نگاران سرشناس انگلیسی و کارکنان موسسات رسانه ای از جمله رادیو انگلیس و روزنامه های تایمز و تلگراف از دیگر اقدامات لابی امارات در انگلیس است و هدف امارات این بود که پوشش رسانه ای انگلیس در قبال مسائل خاورمیانه را به گونه ای تحت تاثیر قرار دهد که طبق خواست و دیدگاه ابوظبی باشد.

علاوه بر این امارات با استفاده از پول و ثروت نفتی خود دیپلماسی انگلیس را تحت تاثیر قرار داده و مانع از معاملات شرکت های انگلیسی از جمله معاملات تسلیحاتی با اخوان المسلمین و ایران و نیز قطر شد.

همکاری لابی امارات با لابی های اسرائیلی در غرب

بر اساس این گزارش گروه های فشار امارات در انگلیس از گروه های فشار اسرائیل الگو گرفته و معمولا با همکاری آنان به ویژه در واشنگتن کار می کردند.

در این گزارش به توسعه نقش لابی امارات در هفت سال گذشته و دخالت آن در تحولات داخلی و منطقه ای اشاره شده است به این ترتیب که سیاست امارات از سال ۲۰۱۰ از سیاست نرم به دخالت های خشونت آمیز در مسائل کشورهای منطقه پس از "بهار عربی" تغییر کرد، زیرا سران امارات بیم داشتند انقلاب های عربی دامن آنان را نیز بگیرد، از همین رو راهبرد خود را تغییر دادند .

به عقیده سران امارات آنچه بیش از هر چیزی تهدیدی علیه آنان به شمار می آید خطر اسلام سیاسی به نمایندگی اخوان المسلمین است.

گزارش سازمان سبن واچ در حالی منتشر می شود که این سازمان از سال ۲۰۰۵ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمینه تحقیقات افکار عمومی فعال است و به مسائل اجتماعی، سیاسی، زیست محیطی و بهداشتی در انگلیس و اروپا می پردازد اما فعالیت اصلی آن متمرکز بر تلاش گروه های فشار در انگلیس و تاثیر آن بر شکل گیری سیاست های کلی این کشور است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بزرگداشت رهبر شهید به همت دانشگاهیان و جامعه علمی
قیمت بلیت پرواز اربعین اعلام شد
کشف جسد درپایگاه نظامیان آمریکایی در اردن
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای جنگی گسترده‌ علیه ایران است
ترامپ در حال تماشای فینال جام جهانی از پشت شیشه ضدگلوله + عکس
سلطه اسپانیا بر جوایز فردی
شنیده شدن صدای انفجار در کویت و بحرین
در صورت تشدید حمله به ایران، پایگاه‌های آمریکا را می‌زنیم
حمله به نیروگاه دارخوین تعرضی خطرناک به زیرساخت‌های ایران است
سپاه تصویرآشیانه‌های اف ۱۵ و ۱۶ منهدم شده در اردن را منتشر کرد
سه بار آزمایش، سه بار شکست؛ هنوز هم مذاکره؟
حفظ همگرایی و حضور میدانی مردم مبعوث شده، هدف اصلی وحدت مورد اشاره امام جامعه 
سخنگوی دولت وارد هرمزگان شد
سردار قاآنی: مسیر پر افتخار مقاومت را ادامه خواهیم داد
مدافع ملی‌پوش از پرسپولیس جدا شد
فیلم| انهدام و جمع‌آوری لاشه پهپاد MQ۹ ارتش تروریست امریکا در عسلویه
کولیوند: بازگشایی بیمارستان ایرانیان دبی باید پیگیری شود
مرادی: «یک ساعت همراهی ملی» مرهمی بر گرمای جنوب و پاسخی به دشمن است
وزیر نیرو: خسارات حملات دشمن را فورا جبران می‌کنیم
وزیر نیرو: آمریکا ۴ خط انتقال ۴۰۰ ‌کیلوولت برق را هدف قرار داد
ورود پژوهشگاه ارتباطات به همکاری های فناورانه «بریکس»
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top