تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/04/28 - 17:48
کد خبر: 273831

بهترین دفاع راست لیگ

در انتخاب تیم منتخب تاریخ لیگ برتر شرکت کنید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از 90، در آستانه آغاز هجدهمین دوره لیگ برتر، سایت نود ، اقدام به انتخاب تیم منتخب ادوار این مسابقات نموده است. البته این کار با توجه به رای مردم خواهد بود. از همین رو بهترین های هر پست با توجه به عملکردشان در دوره های گذشته لیگ، با توجه به نظر کارشناسان سایت نود معرفی شده اند. انتخاب نهایی بازیکنان حاضر در تیم منتخب با توجه به رای کاربران سایت نود انجام خواهد شد. این نظرسنجی در صفحه اصلی سایت موجود است.

بخش اول نظرسنجی از کاربران سایت مربوط به انتخاب بهترین دروازه بان  تاریخ لیگ برتر انجام شد و در بخش دوم این نظرسنجی در خصوص بهترین دفاع راست برگزار می‌شود.بازیکنانی به عنوان گزینه انتخاب شده‌اند که حداقل ۵۰ بازی در تاریخ لیگ برتر انجام داده‌اند.

محمد ایرانپوریان خدمت سربازی را در فجرسپاسی گذراند و از آنجا به فوتبال ایران معرفی شد. پس از پایان خدمت سربازی به شهرداری تبریز پیوست پس از دو فصل حضور به تیم اول تبریز، تراکتورسازی ملحق شد  و تبدیل به مهره کلیدی  و حتی کاپیتان این تیم پرطرفدار شد.ایرانپوریان علاوه بر اینکه با حضور به موقع در زمین حریف پاس گلهای کلیدی برای تراکتورسازی داد توانست رکورد بی‌نظیر گل کردن ۱۳ پنالتی پیاپی را برای خود ثبت کند.

خسرو حیدری پله‌های  پیشرفت را در تیمهای ابومسلم، پیکان و پاس طی کرد تا اینکه در لیگ هشتم به پیراهن استقلال رسید و با این تیم درخشش غیرقابل تصوری داشت و با ارسال‌های تماشایی از جناح راست، در قهرمانی آبی‌پوشان در آن دوره نقش به سزایی داشت.این درخشش در سالهای بعد نیز ادامه داشت حیدری با ۶۲ پاس گل دومین پاسور برتر تاریخ لیگ برتر است.حیدری با ۲ قهرمانی با استقلال و یک قهرمانی با سپاهان از جمله چهره‌های پرافتخار تاریخ این مسابقات است.

رامین رضاییان در ۶ فصل در صبا و راه آهن حضور چهره موفقی داشت.بهترین عملکرد او در لیگ چهاردهم بود که عنوان گل‌زن‌ترین مدافع لیگ را به خود اختصاص داد. این درخشش زمینه ساز حضور رامین در پرسپولیس در لیگ پانزدهم شد. این بازیکن در پرسپولیس تماشایی آن دوره یکی از کلیدی‌ترین بازیکنان بود و در آن مقطع تبدیل به بهترین دفاع راست ایران شد.شروع لیگ شانزدهم برای رضاییان با داستان ریزه اسپورت کلید خورد و دیگر او جایگاه فصل گذشته را از دست داد و نهایتا به علت مسایل انضباطی نتوانست فصل را به پایان برساند و در جشن قهرمانی پرسپولیس حضور نداشت.

حسین کعبی در دوره‌های نخست لیگ برتر در تیم فولادی که لبریز از استعدادهای جوانان بود، چهره شد. کعبی در چندین دوره لیگ برتر به دلیل حضور در لیگ قطر و امارات و انگلیس حضور نداشت. این بازیکن در دو مقطع در نیم فصل دوم به پرسپولیس پیوست و با این تیم در لیگ هفتم به قهرمانی رسید.حسین کعبی به مدت ۲ فصل از فوتبال کناره‌گیری کرد و مجددا با سپیدرود به سطح اول فوتبال ایران بازگشت.

هر چند که قسمت زیادی از سالهای اوج محمد نوازی به دوران قبل از آغاز لیگ برتر می‌گردد. ولی این بازیکن در لیگ برتر از جمله مهره‌های کلیدی استقلال و صبا بود.

پژمان جمشیدی، مهدی امیرآبادی، حسین ماهینی از دیگر بازیکنان شایسته در پست دفاع راست در تاریخ لیگ برتر هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای خرید چمدان خلبانی: همه نکاتی که قبل از خرید باید بدانید
نمایندگی لورچ کرج؛ اعزام فوری تعمیرکار به تمام مناطق کرج
خدمات فوری امداد خودرو ساوه غلامی
تعمیرکار تلویزیون پاناسونیک در تهران: خدمات تخصصی و حرفه ای برای دستگاه شما
فیفا کوتاه آمد/ داور جنجالی به جام جهانی برگشت
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
بیانیه فدراسیون درباره شایعه مطرح شده از سوی وزیر دولت آمریکا
ترکیب تیم ملی بلژیک مقابل ایران اعلام شد
حال و هوای تماشاگران ایرانی در آستانه بازی تیم ملی با بلژیک
ترکیب هجومی با ترس از خط دفاع
عربستان برابر اسپانیا چهارتایی شد
عارف: نوسان روزانه قیمت‌ها بیش از گرانی، مردم را تحت فشار روانی قرار داده است
قالیباف: تهدیدهای آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم /آماده پاسخ هستیم
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک
سهم مدارس و دهک‌های اقتصادی در کنکور زیر علامت سؤال
بیانیه شدیدالحن حزب الله علیه مذاکره با آمریکا
همان‌گونه که جسم به روزی مادی نیاز دارد، روح نیز به معرفت محتاج است
امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم
موسوی‌نژاد: پیام رهبری، سندِ «استیصال دشمن» است نه «سازش ایران»
دیدار وزرای خارجه ایران و سوئیس در بورگن‌اشتوک +عکس
تفاوت‌ بلژیک با نیوزیلند برای ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top