تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/05/16 - 09:00
کد خبر: 276635

پروسه خرید مهاجم خارجی استقلال استارت خورد

سرمربی آلمانی در نشستی که با مدیران باشگاه داشت،از مدیران استقلال خواست گزینه‌های خارجی مدنظر او را جذب کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبر ورزشی، برخلاف ادعای مدیران استقلال، بازگشت مامه باباتیام به این تیم در لیگ هجدهم امری کاملاً محال به نظر می‌رسد. ستاره سنگالی که تصمیم خود برای عدم همکاری و کوچ به حاشیه خلیج‌فارس را گرفته است، در آخرین مکاتبات خواستار فسخ قرارداد و دریافت رضایتنامه شد تا یکی دیگر از رؤیا‌های طرفداران استقلال نقش بر آب شود.

سران استقلال که تصور می‌کردند با خرید گران‌قیمت ستاره گلزن ذوب‌آهن انتظارات سرمربی آلمانی در تقویت خط حمله و پوشش جای خالی تیام را برآورده کرده باشند، برخلاف پیش‌بینی‌ها با تأکید وینفرد شفر بر جذب مهاجم خارجی روبه‌رو شدند.

سرمربی آلمانی در نشستی که با مدیران باشگاه داشت، با بیان اینکه مرتضی تبریزی مهاجم نوک کلاسیک مدنظر او نیست و جذب این بازیکن بنا به اهداف تاکتیکی دیگری بود، از مدیران استقلال خواست گزینه‌های خارجی مدنظر او را جذب کنند و نگرانی‌ها در آستانه بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا را به حداقل برسانند.

پیشنهاد دوباره الحاجی گرو به استقلال
از همین رو پروسه خرید مهاجم خارجی از یکی، دو روز قبل با ناامیدی کامل از بازگشت تیام در دستور کار باشگاه و شفر قرار گرفت تا جایی که الحاجی گرو مهاجم نیجریه‌ای اوسترسوندس باز هم به استقلال نزدیک شد. هم‌تیمی فعلی سامان قدوس از طریق واسطه‌ای در دبی که خود را مدیر برنامه این مهاجم سیه‌چرده معرفی کرد، به استقلالی‌ها معرفی و پیشنهاد شد و شفر هم با اطلاع از این موضوع به باشگاه فشار زیادی وارد کرد تا بلکه مهاجم خارجی به فهرست خود اضافه کند.

تبریزی و طارق؛ وینگر چپ و راست
در پلن جدید تاکتیکی وینفرد شفر دو خرید جدید استقلال برخلاف اخبار منتشر شده در نقش کاذب و نه مهاجم نوک، به میدان خواهند رفت. مربی آلمانی که از مدت‌ها قبل عملکرد مرتضی تبریزی و همام طارق را زیر نظر داشت، تصمیم دارد از این دو خرید در نقش وینگر چپ و راست بهره ببرد، به همین خاطر شفر روی خرید مهاجم نوک کلاسیک تأکید دارد. یکی از نزدیکان استقلال با تأیید این موضوع گفت: «مرتضی تبریزی بیشتر مواقع برای ذوب‌آهن وینگر بازی کرد و شفر الان در استقلال هم نقشی همچون ذوب‌آهن در نظر گرفته تا او و همام طارق خون تازه‌ای به ساختار تهاجمی تزریق کنند.»

آلترناتیو‌های وینفرد شفر
الحاجی گرو در شرایطی گزینه اول سرمربی استقلال برای جانشینی تیام در نظر گرفته شده که خبر می‌رسد وینفرد شفر آلترناتیو‌های دیگری همچون زمستان گذشته برای تیمش در نظر دارد. از جمله این آلترناتیو‌ها می‌توان به یکی از همان مهاجمان کامرونی اشاره کرد که زمستان سال گذشته تا آستانه سفر به ایران و تهران هم پیش رفت، اما لحظه آخر با ورود واسطه‌ها پشیمان شد تا شوک دیگری به مرد آلمانی و استقلالی‌ها وارد شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: ایران در پشت میز مذاکره بمباران شد/ بمب اتم در دست رژیم اسرائیل است، اما بازرسی‌ها در ایران
«پایی که جا ماند»؛ روایتی از جنگ، اسارت و ایستادگی
مهر در میناب؛ بازگشت به مدرسه با جای خالی ۱۶۸ نفر
فرهنگ و هنر؛ زبان تازه روایت دفاع مقدس
کاهش دوره آموزشی سربازی متعهدین آموزش‌وپرورش به یک هفته
داوطلبان آسیب‌دیده از جنگ‌های اخیر مشمول سهمیه کنکور شدند
نرخ وام مسکن آمریکا به بالاترین سطح ۲ ساله رسید
اسرائیل ۵۰۰ حمله هوایی و توپخانه‌ای به سوریه انجام داده است
دفاع مقدس ۸ ساله، گنجینه‌ای عظیم برای عبور از بحران‌های امروز است
مخالفت صریح چین با تحریم شرکت‌های هواپیمایی ایران
راه های بهبود تلفظ کلمات در زبان انگلیسی
بهترین سایت خرید ممبر ایتا کدام است؟ بررسی معیارهای انتخاب و مقایسه خدمات
شاخص مرگ‌ومیر نوزادان در کشور به ۶ مورد در هزار تولد رسید
هوش مصنوعی و آینده شغلی؛ ۷ مهارتی که دانشجویان برای بازار کار آینده باید یاد بگیرند
نظافتچی فوری مخصوص ساختمان اداری و شرکت
خرید کولر گازی اصل +نحوه تشخیص
خدمات سئو تخصصی و مدیریت هزینه سئو سایت
سومین طلای کاروان ایران توسط تیم فوتبال الکترونیک به دست آمد
پزشکیان امشب در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کند
زنگ مهر به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه
۶ ماه ذخیره واکسن در کشور داریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top