تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/06/11 - 19:25
کد خبر: 280449

صدای اعتراض مالبختگان ماجرای پدیده شاندیز را بشنوید

جنبش عدالتخواه دانشجویی در حمایت از مالباختگان ماجرای پدیده شاندیز طی نامه‌ای به استاندار و دادستان خراسان رضوی نوشت: یکبار مستقیماً به مردم مالباخته پاسخ‌گو باشند و بگویند که برای استیفای حقوق مردم چه تدبیری اندیشیده اند؟

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ جنبش عدالتخواه دانشجویی در حمایت از مالباختگان ماجرای  پدیده شاندیز طی نامه‌ای به استاندار و دادستان خراسان رضوی نوشت: یکبار مستقیماً به مردم مالباخته پاسخ‌گو باشند و بگویند که برای استیفای حقوق مردم چه تدبیری اندیشیده اند؟

متن این نامه در ادامه آمده است:
« جناب آقای رشیدیان، استاندار خراسان رضوی

جناب آقای صادقی، دادستان خراسان رضوی

سلام‌علیکم
نمی‌دانیم صدای اعتراض و خیابان خوابی ده‌ روزه‌ مردم، تعهدنامه داران و سهامداران شرکت پدیده شاندیز را شنیده‌اید یا خیر، اما لازم است بدانید که ما شنیده‌ایم!

خودتان بهتر می‌دانید که مردم با وعده‌ها و رپورتاژهای خبری چند صدساعته رسانه ملی، با عکس‌ها و مصاحبه‌های نماینده و شخصیت‌های حقوقی، حقیقی و قضایی به پدیده اعتماد کردند.

چه کسی " 8 / 8 / 88 چه روز مهمی است " را از خاطر برده؟ هیچ‌کس!

چه کسی قرار بود، بر اساس قانون، ناظر بر این " تخلف‌هایِ به قول شما مکررِ " پدیده شاندیز باشد، تا این‌چنین مردم را به ورطه نابودی نکشاند؟

شما و مسئولان وقت، نه نظارت کردید، نه به‌زعم کارشناسان در برخورد با تخلفات صحیح عمل کردید و نه این ستاد تدبیرتان، بعد از سه سال تدبیری به خرج داد! دم خروس این ماجرا امروز بیرون زده است، چراکه پس گذشت سه سال از تأسیس این ستاد، هنوز مردم کف خیابان هستند!

تابه‌حال فکر کرده‌اید چه بر سر مردم آمده است؟ یک روز می‌گویید سهامتان را بیاورید به شما برگه‌ای می‌دهیم که شش‌ماهه تبدیل به پول می‌شود! (تعهدنامه)

حالا هم پس از گذشت نزدیک به چهار سال! می‌‌گویید برگه‌های پول نشده! (تعهدنامه‌ها) را بیاورید، به‌جایش به شما سهام می‌دهیم! مگر مردم ملعبه و بازیچه دست شمایند؟ تدبیرتان همین بود؟!

سؤال و مطالبه امروز ما واضح و مشخص است:

جهت استیفای حقوق سهام‌داران دقیقاً چه کرده‌اید؟

تعهدنامه دارانی که حاضر به دریافت سهام مجدد نیستند که البته قانونا حق با آن‌هاست، تا چند ماه ، چند سال یا چند قرن! دیگر باید صبر کنند تا پدیده به سوددهی برسد و طلب ایشان را پرداخت نماید؟

با توجه به فرموده وزیر کشور جناب آقای رحمانی فضلی، آیا موعد آن نرسیده برای فروش بخشی از پروژه پدیده تصمیم جدی اتخاذ کرده و مطالبات مردم را پرداخت نمایید؟

در یک نشست خبری با حضور اصحاب رسانه و نمایندگان حقوقی تعهدنامه داران و سهام‌داران، شرکت کرده و بعد از سه سال تریبون‌های یک‌طرفه، یک‌بار مستقیماً به مردم مالباخته پاسخ‌گو باشید و بفرمایید که برای استیفای حقوق مردم چه تدبیری اندیشیده اید؟

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بقائی: گره اصلی مذاکرات، بی‌اعتمادی به آمریکاست
سردار رادان: راه‌اندازی دبیرستان‌های پلیس در دستورکار است
سامانه‌های هوشمند سوخت با فناوری داخلی طراحی شد
حاج علی اکبری: بخش عمده شهدای ما از پرورش‌یافتگان مساجد بوده‌اند
دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای اغتشاشات اخیر
عراقچی با وزیر خارجه عمان دیدار کرد
تبریک سخنگوی وزارت خارجه به مناسبت انتخابات پارلمانی در بنگلادش
مربی تراکتور: دلیل غیبت اسکوچیچ را باشگاه توضیح می‌دهد
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
الهیان: ملت ایران تنها ملتی است که لیاقت ایستادگی مقابل آمریکا را دارد
جذب بسیاری از دانشجویان رشته‌های دریایی در شرکت‌های کشتیرانی
گلایه بیماران خودایمنی از کمبود دارویی؛ غذا و دارو واکنش نشان داد
میانگین تعداد فرزند ایده‌آل برای ایرانیان ۲.۵ فرزند است
اعلام برنامه‌های چهلم شهدای اغتشاشات اخیر در استان تهران
فراخوان هشتمین جشنواره دانشجویی «قلم» دانشگاه آزاد
مسئله جمعیت سیاسی نیست؛ باید علمی و با مشارکت مردم اقدام کنیم
کلاس‌های دانشگاه الزهرا حضوری شد
زنانی که جنگ را به صحنه‌ای برای پرورش ایمان بدل کردند
بروجردی: خلع سلاح ایران محقق نمی‌شود
دیدار و گفتگوی رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ با عراقچی در ژنو
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه خسارتی نداشته است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top