تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/06/12 - 00:06
کد خبر: 280476

بیاینه جمعی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی؛

روند غیرقانونی دفاع حسین فریدون از پایان‌نامه دکترا متوقف شود

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی (عضو دفتر تحکیم وحدت) و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در آستانه برگزاری جلسه دفاع از پایان دکترای حسین فریدون دستیار ویژه سابق و برادر حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور که ساعت ۸ صبح فردا ۱۲ شهریور صورت می‌گیرد،‌ بیانیه‌ای صادر کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن این بیانیه به این شرح است:

بسمه تعالی

"کسانی که می خواهند قانون را بشکنند این ها دیکتاتورانی هستند که به صورت اسلامی پیش آمده اند یا به صورت آزادی و امثال این حرف ها" امام خمینی (ره)

از اواسط سال 93 تا به امروز یکی از مسائلی که توجه بسیاری از دانشجویان و اساتید دانشگاه شهید بهشتی را در مقاطع مختلف (از جمله عزل رئیس قبلی دانشگاه) به خود جلب کرده است، پذیرفته شدن برادر و دستیار رئیس جمهور در مقطع دکترای روابط بین الملل دانشگاه شهید بهشتی می باشد.

مشاور رئیس دانشگاه، این روند را حتی با وجود سوابق ایثارگری خلاف قانون دانسته و چنین اتفاقی را بی سابقه معرفی می‌کند و همچنین تصریح می‌کند که هیچ مدرکی هم دال بر ایثارگری فریدون به دانشگاه ارائه نشده است.

مسئله ای که بارها ابعاد آن توسط تشکل های دانشجویی دانشگاه مورد پرسش قرار گرفته و به انحاء مختلف، از اعتراض کلامی تا استنکاف از تدریس در کلاسی که ایشان حضور دارند، مورد اعتراض اساتید دانشکده مربوطه نیز بوده است.

سازمان سنجش، حضور ایشان را طبق ضوابط و با احتساب سهمیه ایثارگری در مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه گیلان تائید کرده و تحصیل ایشان در پردیس دانشگاه شهید بهشتی را منوط به تایید دانشگاه شهید بهشتی دانسته است.

این در حالی است که مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران این روند را حتی با وجود سوابق ایثارگری خلاف قانون دانسته و چنین اتفاقی را بی سابقه معرفی می‌کند و همچنین تصریح می کند که هیچ مدرکی هم دال بر ایثارگری ایشان به دانشگاه ارائه نشده است.

اما در مجموع و پس از طرح این مسئله در کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی و ماموریت یافتن کمیته آموزش عالی برای پیگیری این مسئله کمیسون آموزش تخلف در این مسئله را محرز دانسته است.

فردا دوشنبه 12 شهریور ماه جلسه دفاع دکترا، حسین فریدون در حالی برگزار می‌گردد که از نحوه اطلاع‌رسانی جلسه و زمان جلسه پیداست که اراده بر برگزاری این جلسه در سکوت خبری، بدون حضور دانشجویان و یا عواقب احتمالی بعدی است.

یکی از بدیهیات و الزامات اولیه تحقق توسعه سیاسی که همواره اساتید علوم سیاسی در مقاطع مختلف تحصیلی به آن تاکید می کنند، قانون گرایی، قانون مداری و پرهیز اختصاص امتیازات ویژه به افراد خاص است و پایمال شدن این اصل بدیهی توسط دانشکده و اساتیدی که خود باید پرچمدار اجرای آن باشند، فاجعه ای سنگین برای جامعه علمی دانشگاه شهید بهشتی است، گویی این اساتید خود به آن چیزی که به دانشجویان مشق می کنند، عامل نیستند.

فردا دوشنبه 12 شهریور ماه جلسه دفاع دکترا، حسین فریدون در حالی برگزار می‌گردد که از نحوه اطلاع‌رسانی جلسه و زمان جلسه پیداست که اراده بر برگزاری این جلسه در سکوت خبری، بدون حضور دانشجویان و یا عواقب احتمالی بعدی است.

در این جلسه دفاع قرار است از دستاوردهای گفتمان اعتدال در سیاست خارجه دفاع شود حال آنکه ارائه کننده خود در عمل به اصول اولیه علم سیاست مردود است و چه بد گفتمانی است، گفتمانی که با این روش از آن دفاع می شود.

ما به عنوان تشکل های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی اعلام می‌داریم که این روند غیرقانونی یا در بهترین حالت غیرشفاف که مملو از ارتباطات و رانت بوده از منظر انقلاب اسلامی و حتی توسعه لیبرالی محکوم است، لذا از مسئولان دانشگاه توقف این روندِ از اساس غلط و شفاف سازی درباره  آن را خواستاریم در غیر این صورت برای حراست از جایگاه علمی دانشگاه اقدامات لازم را صورت خواهیم داد و هرگز سکوت نخواهیم کرد.

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی

 

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی (عضو دفتر تحکیم وحدت)

 

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی

 

والسلام علی من التبع الهدی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top