تاریخ انتشار: شنبه 1397/06/24 - 20:31
کد خبر: 282202

امکان برقراری تماس با کمک بلندگوی اپل

اپل در مراسم رونمایی اعلام کرد کاربران با کمک به روز رسانی جدید می توانند با کمک بلندگوی هوم پاد تماس برقرار کنند. همچنین اعلام شد سیستم عامل جدید آیفون ۲۶شهریور رونمایی می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دیلی میل، اپل در مراسمی از محصولات جدید خود رونمایی کرد. در این مراسم علاوه بر رونمایی از محصولات این شرکت از چند به روز سانی نیز خبر داد.

کاربران به زودی می توانند با درخواست از دستیار صوتی از طریق بلندگوی HomePod تماس برقرار و دریافت کنند.  البته کاربران این بلندگو باید کمی بیشتر منتظر باشند چون هنوز به روزرسانی ها ارائه نشده اند.

قابلیت جدید تماس بلندگوی هوشمند  عالی است و صدا با کیفیتی روشن و واضح به گوش می رسد.

کافی است کاربر از سیری بخواهد با یکی از شماره های دفتر تلفن او تماس برقرار کند یا شماره تلفن را با صدای بلند بگوید. تماس های ورودی به طور خودکار  از آیفون به بلندگو منتقل می شوند.

علاوه بر این موارد بلندگو  از میانبر دستیار صوتی سیری نیز پشتیبانی می کند، به این ترتیب کاربران می توانند  به اپلیکیشن ها دستوراتی بدهند.

علاوه برآن در این مراسم اپل اعلام کرد نسخه جدید iOS  در ۲۶شهریور(١٧سپتامبر )رونمایی می شود.  علاوه بر iOS ۱۲ ، سیستم عامل لپ تاپ های مک یعنی Mojave  و Watch OS ۵ (آخرین نرم افزار ساعت اپل)نیز رونمایی خواهند شد.  این سیستم عامل سبب می شود عملکرد دستگاه های قدیمی تر ٧٠ درصد سریع تر شود.  به این ترتیب اپلیکیشن ها سریع تر عمل می کنند و قابلیت های دوربین سریع تر می شوند.  در این سیستم عامل ابزارهای دیجیتالی سلامت بیشتری وجود دارند.
 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چگونه یک ایده دانشجویی را به یک کسب‌وکار واقعی تبدیل کنیم؟
سنگ عقیق سلیمانی داوودی اصل چیست؟
اپ برنامه ریزی روزانه چطور به مدیریت درس و کارهای دانشجویان کمک می کند؟
موثرترین روش های پاک کردن موی حیوان خانگی از روی فرش
بهترین شرکت سئو در تهران (۵ مورد از بهترین‌ها)
چگونه در بازار مسکن منطقه ۲۲ کلاه سرمان نرود؟ هشدارهای قبل از معامله
مهارت‌های ضروری برای استخدام در مشاغل اداری
مقایسه فروشگاه های کالای دیجیتال از نظر قیمت، تنوع و خرید اقساطی
حمله ایران معماری هوش مصنوعی امارات را تغییر داد
قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد
سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ نیازمند بازنگری است
سویه جدید کووید در کشور فراگیر شد
جایگاه جهانی ایران در پیوند سلول‌های بنیادی چشم
تمدید دوماهه حمل‌ونقل عمومی رایگان در تهران با ۱۱ رأی موافق
نسخه مجلس برای حمایت از معیشت مردم
جزئیات حمله آمریکا به یک کشتی کانتینربر در آب‌های شهرستان قشم
ثبت ۳۰۲ هزار دادخواست مطالبه خسارات جنگ/ ۱۲۶ هزار و ۶۰۰ مورد مستندسازی از خسارات
پزشکیان: ایران هیچ‌گاه متجاوز نبوده/ اگر دنبال سلاح هسته‌ای بودیم عضو «ان‌پی‌تی» نمی‌شدیم
پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود
بازگشایی مرزهای مسافری شلمچه و چذابه
دو کاتالیست راهبردی پالایشگاهی و پتروشیمی آماده ورود به صنعت شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top