تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/07/03 - 18:52
کد خبر: 283609

انتقال ۸ سامانه «اس-۳۰۰» از روسیه به سوریه

منابع روس اعلام کردند، روسیه ظرف ۲ هفته آینده، ۲ سری از مجموعه سامانه‌های پدافند هوایی «اس-۳۰۰» را به سوریه منتقل خواهد کرد، اما این تعداد در آینده افزایش خواهد یافت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، منابع روس امروز (سه‌شنبه) اعلام کردند، روسیه ۲ سری مجموعه سامانه پدافند هوایی «اس-۳۰۰» طی دو هفته آینده به سوریه منتقل می‌کند.

بنا بر گزارش روزنامه «کامرسانت»، منابع مطلع در خصوص این موضوع گفته‌اند که این دو سری از سامانه‌های «اس-۳۰۰» ظرف دو هفته آینده به سوریه منتقل شده و البته این تعداد در آینده افزایش نیز خواهد یافت.

این گزارش می‌افزاید، در نهایت با توجه به شرایطی که در منطقه به وقوع خواهد پیوست، روسیه تا حدود ۸ مجموعه پدافند هوایی «اس-۳۰۰» را در ساحل سوریه و در مرز با اردن، اراضی اشغالی فلسطین، لبنان و عراق مستقر خواهد کرد.

 منابع روس گزارش کردند، به احتمال زیاد سامانه‌های پدافند هوایی که قرار است به سوریه منتقل شود، از نوع سامانه‌های «اس-۳۰۰ پی ام» خواهد بود که از نوع اخیرا ارتقاء یافته مجموعه‌های «اس-۳۰۰» است.

این گزارش می‌افزاید، سامانه‌های ارتقاء یافته «اس-۳۰۰ پی ام» به موشک‌های «۴۸N۶DM» مجهز است، درست مشابه آنچه در سامانه «اس-۴۰۰» مورد استفاده قرار گرفته است.

بنا بر این گزارش، ظاهرا نخستین مجموعه از سامانه‌های پدافند هوایی «اس-۳۰۰ پی ام» که به سوریه منتقل خواهد شد، در منطقه «لاذقیه» مستقر می‌شود.

منطقه لاذقیه که قرار است نخستین مجموعه «اس-۳۰۰» روسیه در آن مستقر شود، در هم‌جواری پایگاه هوایی روسیه در «الحمیمیم» واقع شده است که اهمیت ویژه‌ای برای حفظ امنیت ارتش روسیه دارد.

بر اساس این گزارش، نصب این سامانه در این منطقه، نفوذ هرگونه هواپیمای مهاجم، موشک کروز و هواپیمای بدون سرنشین از دریا به عمق سوریه را بسیار دشوار خواهد کرد.

بنا بر گزارش روزنامه «ایزوستیا»، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه دیروز (دوشنبه) انتقال سامانه‌های پدافند هوایی «اس-۳۰۰» به سوریه و همچنین یک سری از اقدامات دیگر مسکو در پاسخ به سرنگونی هواپیمای «ایلوشن-۲۰» روسیه در حمله هوایی اخیر رژیم صهیونیستی به «لاذقیه» را اعلام کرد.

بنا به گفته وزیر دفاع روسیه قرار است علاوه بر انتقال سامانه‌های پدافند هوایی «اس-۳۰۰»، یک سری تجهیزات و جنگ‌افزار‌های الکترونیکی به منظور کنترل و غیرقابل نفوذ کردن حریم هوایی سوریه و همچنین کور کردن تمام سامانه‌های ماهواره‌ای ناوبری و ارتباطی هواپیما‌های نظامی که قصد حمله به سوریه داشته باشند نیز به سوریه انتقال داده شود.

روزنامه ایزوستیا صبح امروز گزارش کرد که ارتش روسیه شب گذشته با استفاده از یک فروند هواپیمای «ایلوشن-۷۶» اولین محموله از تجهیزات جنگ‌افزاری الکترونیک را به روسیه منتقل کرده است.

برخی منابع گفته‌اند که احتمالا دو سامانه «Krasuha-۴» و «R-۳۳۰ZH» در مأموریت شب گذشته به پایگاه الحمیمیم سوریه منتقل شده است. این سامانه‌ها قادرند تا یک گنبد رادیوالکترونیکی غیرقابل نفوذ بر فراز سواحل سوریه و آب‌های مجاور در دریای مدیترانه ایجاد کنند که محدوده چند صد کیلومتری اطراف را پوشش می‌دهد.

وزارت دفاع روسیه علاوه بر این شواهدی را در خصوص نقش نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در ساقط شدن هواپیمای روس در سوریه و کشته شدن تمام خدمه آن منتشر کرده است. اطلاعات به دست آمده از رادار «اس-۴۰۰» در پایگاه «الحمیمیم» تأیید می‌کند که جنگنده‌های اسرائیلی پس از سرنگونی هواپیمای شناسایی روسیه در سوریه همچنان در منطقه باقی مانده‌اند.

روسیه پس از وقوع این حادثه نیز اعلام کرد که نیروی هوایی رژیم صهیونیستی را مسئول اصلی سرنگونی هواپیمای ایلوشن خود می‌داند و این حق را برای خود مسلم می‌داند که به این اقدام به طرز مقتضی پاسخ دهد.

روزنامه «ایزوستیا» در گزارش خود تأکید کرد، در حال حاضر سامانه «اس-۴۰۰» در سوریه مستقر است، اما این مجموعه متعلق به نیرو‌های مسلح فدراسیون روسیه بوده و وظیفه اصلی آن حفاظت از پایگاه روسیه است و ظاهرا بنا به گزارش این منبع روس، استفاده از آن در حمله هوایی «اف-۱۶»‌های رژیم صهیونیستی به تأسیسات نظامی سوریه به لحاظ سیاسی غیرقابل قبول بوده است.

این گزارش در ادامه می‌نویسد: «احتمالا خط قرمزی که اسرائیل از آن عبور کرده و باعث شده تا مسکو تصمیم اخیر خود را درباره انتقال تجهیزات به سوریه اتخاذ کند، اظهارات «آویگدور لیبرمن» [وزیر جنگ رژیم صهیونیستی]بوده که گفته بود، علیرغم آنچه اتفاق افتاده، اسرائیل به حملات خود در سوریه ادامه خواهد داد.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واریز اعتبار ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ برای ۴۰ میلیون نفر در مهرماه
 وزارت علوم به‌جای پرورش نخبگان، به‌دنبال مختومه کردن پرونده دانشجونماهاست
از نظر تاب‌آوری در شرایط مطلوبی هستیم
قطره‌چکانی از جهنم جنگ / پنتاگون زیر آوار پنهان‌کاری
احتمال غیبت مدافع پرسپولیس مقابل خیبر
پزشکیان: اگر خودتحریمی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را به زانو درآورد
امتیاز ویژه برای طلایی‌های آسیایی کشتی در انتخابی
نتانیاهو حمله به فرودگاه ریاض را محکوم کرد
رضایی: ترامپ با استخدام اشرار به قاچاق روی آورده است
حمله جدید موشکی به ریاض؛ ترمینال ۴ فرودگاه «ملک خالد» در آتش سوخت
نکونام: فردا میهمان هستیم نه میزبان؛ خبری از رقابت برابر نیست
رقابت ۵ فرنگی‌کار ایرانی در روز اول مسابقات امیدهای جهان
مخبر: ایران قطعا فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه می‌زند
یزد دوشنبه عزای عمومی اعلام شد
۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان
کشمکش وزارت ورزش و شرکت توسعه بر سر تعطیلی باشگاه انقلاب
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه
خدمت به خانواده شهدا نباید در حد وظیفه اداری باقی بماند
ایران جزو ۱۲ کشور برتر دنیا در صنعت فضایی است
هزینه ۵ خارجی پرسپولیس در ازبکستان خبرساز شد
۱۳ میلیون ایرانی پزشک خانواده دارند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top