تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/07/08 - 21:37
کد خبر: 284363

کاخ سفید: تحقیقات آزار جنسی قاضی کاوانا را مهندسی نمی‌کنیم

دو سخنگوی کاخ سفید به شدت در تلاش هستند که دولت آمریکا را از اعمال نفوذ در پرونده تحقیقات سوءاستفاده جنسی نامزد دادگاه عالی مبرا کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، دو سخنگوی کاخ سفید با رد شایعاتی مبنی بر اینکه دولت آمریکا سعی در محدود کردن تحقیقات علیه نامزد دادگاه عالی این کشور را دارد اعلام کردند که پلیس فدرال در تحقیق درباره هرگونه اتهام سوءرفتار جنسی علیه برت کاواناگ آزاد است.

سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید در مصاحبه روز یکشنبه خود با فاکس نیوز گفت: کاخ سفید درحال مهندسی این فرآیند نیست.

وی ادامه داد: سنا شرایط را دیکته می‌کند. این کاری است که اف بی آی انجام می‌دهد؛ و ما اجازه می‌دهیم آن‌ها دقیقا این کار را انجام دهند.

پس از آنکه زنی با نام کریستین بیسلی فورد نسبت به تلاش کاوانا برای تجاوز به وی در سال ۱۹۸۲ به اف بی آی شکایت کرد، ترامپ محافظه‌کاران جمهوریخواه را به تلاش برای اعمال فشار به اف بی آی متهم کرد. خبرگزاری ان بی سی روز گذشته گزارش داد که کاخ سفید با محدود ساختن موضوعات تحقیق، اف بی آی را محدود کرده است. ترامپ این داستان را رد کرد و در توییتی اعلام کرد که اف بی آی با هرکسی که مناسب بداند مصاحبه خواهد کرد.

وکیل جولی سوتنیک، سومین زنی که کاوانا را به آزار جنسی متهم کرده در توییتر نوشت که بازرسان با موکل وی تماس گرفته‌اند. نیویورک تایمز روز شنبه گزارش داده بود که اف بی آی قصد بازجویی سوتنیک را ندارد، اما می‌تواند از دیگران درباره اتهاماتش بازجویی کند.

از سوی دیگر کلیان کانوی، مشاور کاخ سفید نیز گفت که درمورد این پرونده با دان مک گان، مشاور کاخ سفید صحبت نکرده و اطلاع نداشته که مک گان به اف بی آی دستور داده از چه افرادی بازجویی کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
گفتگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و مالزی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top