تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/07/24 - 09:44
کد خبر: 286567

استادی که آثار دیگران را به اسم خودش جا زد؛

وقتی استاد دانشگاه تربیت مدرس «تقلب» را هم روسفید می‌کند!

وقتی استاد دانشگاه تربیت مدرس «تقلب» را هم روسفید می‌کند!

این استاد نه تنها آثار دیگران را مورد سرقت علمی قرارداده و در پروفایل گوگل اسکالر خود به عنوان روزمه علمی اش درج نموده است، در اقدامی ناشیانه که حتی از یک دانشجوی کارشناسی هم بعید است مقالات غیر مرتبط با رشته تخصصی خود را بارگذاری نموده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در اقدامی عجیب  مدیرگروه تعلیم و تربیت دانشگاه تربیت مدرس، آثار دیگران را مورد سرقت علمی قرارداده و در پروفایل گوگل اسکالر خود به عنوان روزمه علمی، درج نموده است. خبرگزاری دانشجو با درج این خبر نوشته است: همواره سوء‌رفتار دانشگاهی در میان دانشجویان مشکلی جدی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی محسوب می‌شود. سرقت ادبی و تقلب علمی به عنوان یکی از شایعترین شکل سوءرفتار دانشگاهی مطرح است.

امروزه با پدیدار شدن نهادی به نام دانشگاه که مسئولیت تربیت علمی و اخلاقی نسل تحصیل کرده و متخصص را به عهده دارد، دیگر ابعاد نداشتن صداقت علمی به افراد خاصی محدود نمی‌ماند و در واقع هر نوع چشم‌پوشی از این عمل چه بسا نتایجی هولناک در پی داشته باشد. همچنین به دلیل گسترش فناوری اطلاعات، یکی از مهمترین عواملی که در سال‌های اخیر مانع اصلی تولید علم شده، نداشتن صداقت علمی است.

وقتی استاد دانشگاه تربیت مدرس «تقلب» را هم روسفید می‌کند!

این استاد نه تنها آثار دیگران را مورد سرقت علمی قرارداده و در پروفایل گوگل اسکالر خود به عنوان روزمه علمی اش درج نموده است، در اقدامی ناشیانه که حتی از یک دانشجوی کارشناسی هم بعید است مقالات غیر مرتبط با رشته تخصصی خود را بارگذاری نموده است.

داستان از تیرماه امسال آغاز شد. دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس با صحنه‌ای تاسف‌انگیز و عجیب در پروفایل «گوگل اسکالر» یکی از اساتید خود روبه‌رو شدند. مدل جدید تقلب علمی در صفحه گوگل اسکالر دکتر (م س) از اساتید اصلاح طلب و مدیرگروه رشته «تعلیم و تربیت» دانشگاه تربیت مدرس تعجب دانشجویان و اساتید دانشگاه را به همراه داشت.

این استاد دانشگاه به خود اجازه داده است صرف تشابه اسمی، مقالات دیگران را ولو در مباحثی نظیر مامایی، بارداری، سرطان و حتی مهندسی متالورژی در پروفایل تاییدیه خودشان که با ایمیل دانشگاه تربیت مدرس تایید شده درج کند. این استاد نه تنها آثار دیگران را مورد سرقت علمی قرارداده و در پروفایل گوگل اسکالر خود به عنوان روزمه علمی اش درج نموده است، در اقدامی ناشیانه که حتی از یک دانشجوی کارشناسی هم بعید است مقالات غیر مرتبط با رشته تخصصی خود را بارگذاری نموده که موجب تعجب دانشجویان و اساتید دانشگاه تربیت مدرس شده است. صفحه گوکل اسکالر وی را میتوانید اینجــا ببینید.

وقتی استاد دانشگاه تربیت مدرس «تقلب» را هم روسفید می‌کند!

پیگیری ها نشان داد که برخی از مقالات درج شده در صفحه گوگل اسکالر این استاد  دانشگاه تربیت مدرس مربوط به یک «دکتر سید مهدی سجادی» دیگری است که استادیار و عضو مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که در تصویر زیر این تقلب آشکار و سرقت علمی را می بینیم.

وقتی استاد دانشگاه تربیت مدرس «تقلب» را هم روسفید می‌کند!

لازم به ذکر است، بر اساس گزارش‌های رسیده سیدمهدی سجادی  به عنوان یک فعال سیاسی اصلاح طلب شناخته می‌شود. وی در ۲۱ بهمن سال ۸۸ نامه سرگشاده ۱۱۶ استاد تربیت مدرس به مقام معظم رهبری را امضا نمود.

وقتی استاد دانشگاه تربیت مدرس «تقلب» را هم روسفید می‌کند!

وقتی استاد دانشگاه تربیت مدرس «تقلب» را هم روسفید می‌کند!

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ثبت سفارش کتب درسی تمام پایه های تحصیلی
عزاداری قبیله «بنی‌عامر» در کربلا
عملیات انهدام مهمات در شرق تهران
ماجرای کاروانی در مشایه کربلا که چند مرجع تقلید در آن حاضر بودند
مواضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب، نصب العین همه مسئولان نظام باشد
آیا مرجعیت «پدر» در برابر نسل زد دچار بحران شده است؟
آیا هوش مصنوعی جای طراح سایت و متخصص سئو را می‌گیرد؟
اهمیت انتخاب یک قالیشویی مجرب
اسکن سه بعدی قطعات صنعتی؛ مسیر سریع‌تر صنایع برای بازطراحی، تولید و نوآوری
سوله دست دوم - صفر تا صد ساخت سوله های دست دوم با رباط فولاد غرب
وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور
اختلافات وزیر جنگ و ستاد ارتش صهیونیستی به رسانه ها کشیده شد
پرسپولیس حالا آماده قهرمانی در لیگ برتر ایران است
ادعای جدید وزیر جنگ آمریکا درباره ایران
واکنش رسانه‌های غربی به عقب‌نشینی مجدد ترامپ مقابل ایران
دو جاسوس موساد اعدام شدند
در حال حاضر مذاکره‌ای با آمریکا نداریم
افزایش تورم و کاهش رشد اقتصادی آمریکا و اروپا بدلیل جنگ علیه ایران
آیا حماس واقعاً سلاح خود را تحویل خواهد داد؟ چه زمانی و چگونه؟
افت ۱۳ درصدی حمایت «ماگا» از جنگ با ایران در دو ماه / پلیتیکو: حتی وفادارترین حامیان ترامپ کاسه‌شان لبریز شد
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top