تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/08/14 - 01:03
کد خبر: 289154

مزایای مالی تمام وقت شدن معلمان

دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش گفت: تمام وقت شدن معلمان که سند تحول بنیادین به آن اشاره دارد بدین صورت است که معلم ۴۴ ساعت در هفته در مدرسه حضور دارد اما ۲۴ ساعت به کلاس درس می‌رود و مابقی ساعات را به کارهای تحقیقی و ارتباط با خانواده‌ها می‌پردازد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مهدی نویدادهم در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، در پاسخ به این پرسش که آیا طرح معلم تمام وقت مطابق با اهداف سند تحول بنیادین است؟ اظهار کرد: موضوع تمام وقت شدن معلمان در سند تحول بنیادین آمده است و طرحی که هم‌اکنون آموزش‌وپرورش با عنوان "تمام وقت شدن معلمان" مدنظر دارد، می‌تواند گام نخست دستیابی به هدف سند تحول باشد.

وی افزود: یک کارمند اداری در هفته 44 ساعت کار می‌کند.در سند تحول نیز آمده است که یک معلم باید در هفته 44 ساعت در مدرسه حضور داشته باشد.

آیا معلم باید 44 ساعت در هفته تدریس کند؟

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا در سند تحول آمده است معلم باید 44 ساعت در هفته تدریس داشته باشد؟ گفت: خیر، اینگونه نیست اما گفتم که این طرح می‌تواند فاز نخست دستیابی به هدف سند تحول بنیادین باشد.

نویدادهم ادامه داد: تمام وقت شدن معلمان که سند تحول بنیادین به آن اشاره دارد بدین صورت است که معلم 44 ساعت در هفته در مدرسه حضور دارد و 24 ساعت آن را به کلاس درس می‌رود و مابقی ساعات را به کارهای تحقیقی، ارتباط با خانواده‌ها، اقدامات تربیتی و امور مربوط به دانش آموزان می‌پردازد.

نقش‌های متعدد برای معلمان

وی مطرح کرد: این استراتژی در سند تعیین شده است. اگر شرایط مالی کشور اقتضا کند و پول 44 ساعت فعالیت در هفته را به معلم بدهیم و او در تمام هفته در مدرسه حضوریابد آن موقع است که اهداف سند تحول بنیادین و مشارکت معلمان در کارهای فوق برنامه معنا دارد همچنین فعالیت‌های مختلف دیگری می‌توان برای معلم پیش‌بینی کرد مثلا در امور تربیتی و پرورشی دانش آموزان مداخله کند، این موضوع در سند تحول بنیادین اشاره شده است و در طرح رتبه بندی نیز آن را لحاظ کرده‌ایم.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: الان چون در شرایطی هستیم که با مشکلات مالی مواجهیم باید این اهداف را مرحله به مرحله جلو ببریم و گام نخست این است که ساعت تدریس معلمان را افزایش بدهیم و به ازای آن پول بیشتری را به آنها پرداخت کنیم تا معلم مجبور نباشد شغل دومی داشته باشد و شغل دوم را در مدرسه حضور یابد.

نویدادهم در پاسخ به این پرسش "رقمی که در طرح تمام وقت شدن به معلمان پرداخت می‌شود آنقدر زیاد نیست که آنها را از شغل دوم بی نیاز کند"، عنوان کرد: باز هم تاحدودی خوب است همه معلمان که شغل دوم ندارند و این طرح می‌تواند برای آنها مفید باشد بنابراین در مجموع این طرح می‌تواند تأثیر مثبت داشته باشد. باید یک دوره گذار را صبوری کنیم تا بتوانیم هوشیارانه آن را طی کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» +عکس
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهیدان لاریجانی +عکس
مجید مظفری از بیکاری هنرمندان گلایه کرد
اصغر فرهادی: فیلم بعدی‌ام فارسی زبان است اما در ایران ساخته نخواهد شد
دیدار سرلشکر رضایی با خانواده شهید لاریجانی
آئین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به مجید مظفری +عکس
واکنش حماس به حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه ابوظهور سوریه
ایران چگونه به ناو هواپیمابر هسته‌ای «آبراهام لینکلن» آسیب زد؟
توضیحاتی مطهری در مورد قرارداد رامین رضائیان
ذوالنوری: پروازها تا یک سال و نیم دیگر در فرودگاه قم محقق می‌شود
واکنش نماینده مجلس به ادعای ترامپ در تصاحب تنگه هرمز
پنتاگون: همکاری‌های دانشگاهی آمریکا با ایران، روسیه و چین بازبینی شوند
نکونام: برد ما را کمرنگ نکنید
آمریکا رئیس دیوان کیفری بین‌المللی را تحریم کرد
نویدکیا: فکر نمی‌کردم تراکتور محتاط بازی کند
حادثه دریایی نزدیک بندر المخا در یمن
مهدی تارتار: بازیکنان پرسپولیس کار را سخت کرده‌اند
رضایی: به نظم پسا آمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید!
قالیباف: با تشدید فشار نمی‌توانید از ایران امتیاز بگیرید
نکونام در اصفهان نوید دبل داد
مراسم ختم زنده‌یاد «ایرج خواجه امیری» +عکس
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top