تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/09/01 - 16:37
کد خبر: 291500

گزارشی از نقل و انتقالات زمستانی؛

نوسازی زمستانی در استقلال

نوسازی زمستانی در استقلال

شاید روزهای روشن برای استقلال در راه باشد. استقلالی‌ها چندین سال است رنگ روزهای درخشان را نمی‌بینند. بعد از قهرمانی در فصل دوازدهم لیگ برتر این تیم دیگر در لیگ موفق نبود. بودند سال‌هایی که مقطعی این تیم خوب نتیجه می‌گرفت، اما ضعف در نتیجه‌گیری در ابتدا یا پایان فصل درنهایت آبی‌ها را از جام دور می‌کرد. اگرچه استقلالی‌ها بعد از حدود پنج فصل موفق شدند با شفر جام حذفی را به تالار افتخارات خود اضافه کنند، اما این جام مرهم بسیار اندکی برای درد هواداران استقلال در همه این سال‌ها بود و دوباره آلام طرفداران استقلالی در فصل جدید با نتایج این تیم آغاز شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نمی‌خواهیم به مسائل ابتدای فصل استقلال بپردازیم تا حسرت استقلالی‌ها بیشتر شود. به هر دلیلی و با هر دیدگاه فنی یا غیرفنی استقلال با نفراتی که حالا در این تیم حضور دارند بسته شده و نتیجه نگرفته است. به دفعات در «فرهیختگان» به اشکالات نحوه بسته شدن استقلال اشاره کرده و در این خصوص نوشتیم و دیگر قصد نداریم بیشتر از این هواداران این تیم را آزرده‌خاطر کنیم که چرا و به چه دلیل استقلال به این روز افتاد. هرچه که بود تمام شد و این تیم در لیگ، آسیا و حذفی موفق عمل نکرد اما زندگی همچنان در جریان است و مسئولان استقلال در تلاشند با خریدهای زمستانی روند این تیم را برای نیم‌فصل دوم و فصل بعدی لیگ قهرمانان آسیا بهبود بخشند.

آغاز نوسازی
برای نوسازی و امیدواری به این تیم در نیم‌فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر و همچنین فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا در اولین اقدام استقلالی‌ها باید سه بازیکن را از لیست خارج کنند تا بتوانند داریوش شجاعیان، مرتضی آقاخان و محسن کریمی را به لیست بازگردانند.

دراین‌باره ابتدای امر باید تکلیف بویان از لحاظ مالی با استقلال مشخص شود. نام او از لیست خارج شده تا اتوماتیک یک بازیکن از سه بازیکن فوق به لیست اضافه شوند. اما نام دو نفر بعدی کیست؟ در این خصوص شنیده می‌شود با تایید شفر، جابر انصاری از استقلال رفتنی است و از بین الحاجی گرو یا میثم تیموری نیز یک بازیکن دیگر از این تیم جدا می‌شود که البته ناگفته پیداست شانس گرو برای رفتن بسیار بیشتر است.

سرور در یک‌قدمی بازگشت
یک خبر خوب هم برای استقلالی‌ها داریم؛ این باشگاه با بازیکنی به توافق رسیده که هواداران خاطرات خوبی از او دارند. گزینه‌های دیگری نیز وجود داشتند اما مسئولان به‌دنبال یک بازیکن امتحان پس داده بودند و چه کسی بهتر از سرور جباروف ازبکستانی. ظاهرا جباروف در آستانه بازگشت قرار دارد و حتی شنیده می‌شود استقلال با او برای عقد قرارداد جدید نیز به توافق رسیده است. البته این هافبک طراح و پا به سن گذاشته از ایران پیشنهادهای دیگری هم داشت اما او هم تجدید دیدار با استقلالی‌ها را به حضور در سایر تیم‌ها ترجیح داده و قصد دارد خاطرات خوش گذشته را برای هواداران تکرار کند.

در این بین یک پیش‌شرط قرار داشت که آن‌هم تسویه‌حساب با جباروف بود و درصورت تامین مالی و پرداخت مطالبات قبلی به بازیکن اربکستانی، از حالا باید او را دوباره استقلالی دانست. جباروف در بازگشت دوباره به‌طور قطع جایگزین نیومایر خواهد شد. بدین‌ترتیب با بازگشت جباروف امیدواری برای ادامه فصل به استقلال بیشتر شده و به‌نوعی با بازگشت سرور جباروف، امید هم به این تیم بازخواهد گشت.

منتظر تیام نباشید
خبر ناامیدکننده هم برای هواداران استقلال اینکه حضور تیام در جمع آبی‌ها تقریبا منتفی است. مبلغ فسخ قرارداد این بازیکن با عجمان حدود یک‌میلیون دلار است و خواه‌ناخواه بازگشت او به استقلال منتفی بوده و حداقل برای فصل جاری نباید منتظر تیام باشیم. در این خصوص هم شنیده می‌شود استقلالی‌ها بیکار ننشسته‌اند و چندین مهاجم قدرتمند آفریقایی و برزیلی را زیر نظر گرفته‌اند تا درصورت فراهم شدن شرایط، یک خارجی دیگر به این تیم ملحق شود و البته باید دید کیفیتش مانند تیام خواهد بود یا گرو!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار پلیس فتا نسبت به پیام‌های جعلی درخواست پول
شناگر ایران صاحب مدال طلا شد
فراخوان گردآوری آثار ادبی درباره شهدای مدرسه «شجره طیبه» میناب
صعود چشمگیر جودوکاران جوان و نوجوان ایران در رنکینگ جهانی
پرداخت وام‌ ازدواج و فرزندآوری به کجا رسید؟
کشف ۶۲ قطعه از پیکر شهدای دانش‌آموز میناب
دوران پهلوی و خانه‌هایی که سیاه بود
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
حضور نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک در سمینار ورزش بانوان آسیا
ورزشگاه میزبان ایران در جام جهانی تغییر حالت داد
در رسانه‌های دنیا هم نمی‌توان مغایر سیاست‌ها و ضوابط عمل کرد
شفافیت با مردم به‌جای افزایش قیمت بنزین
آژیرهای خطر در بحرین و کویت به صدا درآمدند
فرانسه کاردار ایران را احضار کرد
ارائه خدمات «وای‌فای» در پایانه‌های مرزی و موکب‌های اربعین
الحیه خطاب به اشغالگران: ما صاحب آرمان فلسطین هستیم
از همه ظرفیت‌های تقنینی و نظارتی برای صیانت از حقوق ملت در سیاست خارجی استفاده میکنیم
تکذیب گسترده نمایندگان ادوار مجلس از بیانیه «جنگ نمیخواهیم» / بیانیه‌ای که امضاکنندگانش را غافلگیر کرد
انفجارهای بسیار شدید در بندر عقبه اردن
انهدام آشیانه پهپادهای MQ۹ و سایت راداری بردبلند توسط سپاه
تیغ یمنی بر روی شاهرگ سعودی‌ها / باب المندب تنگه هرمز دوم برای استکبار جهانی
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top