تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/09/01 - 19:50
کد خبر: 291508

درباره یک نامه به رهبر انقلاب

در بخشی از این بیانیه آمده است: ضمنا این اولین دعوت از ایشان برای حضور در دانشگاه ها هم نیست و امیدواریم دعوت امسال مجمع عدالتخواه دانشگاه تهران نیز مورد استقبال معظم له قرار گرفته و دانشجویان نیز شایستگی میزبانی را داشته باشند و حرف مردم را در فضایی متفاوت منعکس خواهند کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران درباره دعوت از رهبر انقلاب برای حضور در دانشگاه تهران به مناسبت روز دانشجو در چهل سالگی جمهوری اسلامی بیانیه ای را صادر کرد

متن این بیانیه را در ادامه بخوانید:

بسم الله الرحمن الرحیم

چهل سالگی هر واقعه ای از جمله انقلاب ها، موقعیت مناسبی برای ارزیابی عملکرد آن است، شاهد امر، روحیه عمومی جاری در کشور برای سنجش کارنامه نظام است.

مسئولان جمهوری اسلامی در سطوح و نهادهای مختلف همواره از سوی مجامع دانشجویی و مردمی دعوت می شوند تا درباره عملکرد خود و نهادشان با مردم سخن بگویند، هرچند برخی به ویژه رؤسای سه قوه بسیار کم به این وظیفه عمل کرده اند.

ما که پیش از این دعوت های مشابه استقبال شده و نشده ای از مسئولین انتخابی و انتصابی داشته ایم، در آستانه روز دانشجوی چهلمین سال جمهوری اسلامی، تصمیم گرفتیم با دعوت از رهبر فرزانه انقلاب، گام دیگری از این مسیر را برداشته و رنگ تازه ای به این حرکت ببخشیم؛ ذکر نکاتی در این باره ضروری است:

1- بدیهی است این تنها حضور ایشان در دانشگاه ها نبوده و نیست بلکه پیش تر و به ویژه در ابتدای انقلاب، به عنوان رئیس جمهور و بعدتر در ردای رهبری شاهد حضور حضرت آیت الله خامنه ای (حفظه الله) در دانشگاه ها، چه به صورت سرزده و چه با دعوت انجمن های دانشجویی بوده ایم و یک بار هم دانشگاه تهران میزبان بوده است.

ضمنا این اولین دعوت از ایشان برای حضور در دانشگاه ها هم نیست و امیدواریم دعوت امسال مجمع عدالتخواه دانشگاه تهران نیز مورد استقبال معظم له قرار گرفته و دانشجویان نیز شایستگی میزبانی را داشته باشند و حرف مردم را در فضایی متفاوت منعکس خواهند کرد.

2- این نامه به معنای دعوت از رهبر انقلاب به عنوان تنها مقام مسئول، مؤثر و پاسخگو در جمهوری اسلامی نیست،

بلکه انتظار، تحلیل و تشریح عملکرد چهل ساله جمهوری اسلامی بر اساس سهم مسئولیتی خود و طبق اختیارات و وظایف ولی فقیه در قانون اساسی می باشد.

3- هدف دعوت، احیای نفس حضور رهبر نظام در دانشگاه و افزایش بیش از پیش ارتباط دانشجویان و مسئولان نظام، و انتقال انتظارات، انتقادات و مطالبات برحق مردمی در فضایی دانشجویی است.

4- لازم به ذکر است بدفهمی و نافهمی های عمدی و غیرعمدی صورت گرفته از این دعوت توسط جریانات انقلابی نما، غیرانقلابی، ضدانقلاب و حتی انقلابی در جهت به حاشیه راندن نفس موضوع و ابعاد مثبت آن بوده است.

مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران از رسانه ها، گروه ها و شخصیت های دلسوز مردم و انقلاب دعوت می کند تا با حضوری منطقی، شجاعانه و منصفانه، و با توضیح ابعاد مسئله و البته ارائه پیشنهادات و انتقادات مصلحانه خود، در برداشتن گامی پیشرو ذیل نظام انقلابی امت و امامت نقش خود را ایفا کرده و فرصت فرصت طلبی را از بدخواهان و کج فهمان بگیرند.

تفسیر دروغ عدم پاسخگویی رهبر انقلاب نسبت به مسئولیت خود، خلاف رویه معمول امامین انقلاب است که در زمانه خود بزرگترین یار مستضعفین بوده و در سخنرانی ها و جلسات مختلف بیشترین پاسخ را به مسائل جامعه داده اند و البته لجن‌پراکنی دشمنان داخلی و خارجی با برنامه های نظیر دعوت اخیر به خوبی خنثی میشود.

5- آنچه که بیش از همه مشمئزکننده است استقبال نمایشی برخی جریانات معلوم الحال از این دعوتنامه است، خاصه جریانات داخلی مانند غیرانقلابی های اصلاح طلب و اصولگرا و انقلابی نمایان بهاری که اگر سهمشان در شکل گیری مشکلات و معضلات کشور بیش از ضدانقلاب و دشمنان آشکار اسلام و مردم نباشد، یقینا کمتر نبوده است.

مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران همواره مرزبندی خود با این جریانات را اعلام داشته و اکنون مجددا برائت خود را از جوسازی های ضدمردمی و غیر با سوءاستفاده از این دعوتنامه درون گفتمانی که مبتنی بر متن قانون اساسی و اصول نظام امت و امامت بوده است را اعلام می کند.

6- در پایان یادآور می شویم این برنامه پیشنهادی، تنها راه ارتباطی دانشجویان با ایشان نبوده بلکه هرساله دیدارهای دانشجویی با رهبر انقلاب با روش و کیفیت خود برقرار است، امکان چنین اقداماتی نشانه سطح قابل توجهی از فضای آزاداندیشانه و گفت‌وگومحور موجود در ایران اسلامی است که امیدواریم تقویت و بیش از پیش محقق شود.

مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«فرزندآوری لاکچری»؛ چگونه فضای مجازی، فرهنگ قناعت را در خانواده‌ها تضعیف می‌کند؟
ثبت سفارش کتب درسی تمام پایه های تحصیلی
عزاداری قبیله «بنی‌عامر» در کربلا
عملیات انهدام مهمات در شرق تهران
ماجرای کاروانی در مشایه کربلا که چند مرجع تقلید در آن حاضر بودند
مواضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب، نصب العین همه مسئولان نظام باشد
آیا مرجعیت «پدر» در برابر نسل زد دچار بحران شده است؟
آیا هوش مصنوعی جای طراح سایت و متخصص سئو را می‌گیرد؟
اهمیت انتخاب یک قالیشویی مجرب
اسکن سه بعدی قطعات صنعتی؛ مسیر سریع‌تر صنایع برای بازطراحی، تولید و نوآوری
سوله دست دوم - صفر تا صد ساخت سوله های دست دوم با رباط فولاد غرب
وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور
اختلافات وزیر جنگ و ستاد ارتش صهیونیستی به رسانه ها کشیده شد
پرسپولیس حالا آماده قهرمانی در لیگ برتر ایران است
ادعای جدید وزیر جنگ آمریکا درباره ایران
واکنش رسانه‌های غربی به عقب‌نشینی مجدد ترامپ مقابل ایران
دو جاسوس موساد اعدام شدند
در حال حاضر مذاکره‌ای با آمریکا نداریم
افزایش تورم و کاهش رشد اقتصادی آمریکا و اروپا بدلیل جنگ علیه ایران
آیا حماس واقعاً سلاح خود را تحویل خواهد داد؟ چه زمانی و چگونه؟
افت ۱۳ درصدی حمایت «ماگا» از جنگ با ایران در دو ماه / پلیتیکو: حتی وفادارترین حامیان ترامپ کاسه‌شان لبریز شد
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top