تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/10/11 - 02:56
کد خبر: 296524

معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی مطرح کرد

اختصاص یارانه غذای دانشجویی به ۸ استان محروم‌

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اصلاح هرم آموزشی دانشگاه جامع طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: کانو‌های فرهنگی در مراکز علمی کاربردی افزایش می‌یابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سیداحمدرضا پیش‌بین شب گذشته در نشست خبری با اصحاب رسانه در سمنان، با اشاره به تأثیرگذاری این دانشگاه طی سالیان فعالیت خود اظهار داشت: در زمانی که رشد کمی به‌عنوان معیار موفقیت دانشگاه ملاک بود، سعی داشتیم تا در جای‌جای کشور مراکز آموزش علمی کاربردی فعال باشد؛ اما امروز و با توجه به شرایط موجود و نیاز جامعه و با توجه به اینکه این دانشگاه به‌عنوان یک مرکز تقاضامحور تلقی می‌شود، سعی می‌کنیم بر اساس تقاضا حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از وظایف مهم واحدهای استانی این دانشگاه و مراکز علمی کاربردی رصد نیازهاست، افزود: شورای گسترش و برنامه‌ریزی بر همین اساس تشکیل شده و در این دانشگاه رشته تعریف می‌کند و برنامه درسی اصلاح می‌شود.

وجود حدود 800 رشته خاص در دانشگاه علمی کاربردی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به وجود حدود 800 رشته خاص در دانشگاه علمی کاربردی اظهار داشت: برخی از رشته‌ها فعال نیستند و برخی در حال بازنگری هستند؛ اما باید بدنه دانشگاه و واحد دانشگاه و این مراکز و مدرسان به این مسأله کمک کنند.

پیش‌بین با اشاره به امر توسعه در سطوح آموزش عالی اظهار کرد: هدف دانشگاه توسعه مهارت در سطوح کاردانی و کارشناسی است و در سطوح دیگر که با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای تحقق آن تلاش خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت بحث مهارت‌محوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: در دو سال اخیر در حال اصلاح هرم آموزشی هستیم؛ در مقطعی تعداد کدرشته‌های مقطع کاردانی با کارشناسی ناپیوسته برابر شده بود و نیمی از رشته‌ها کاردانی و نیمی کارشناسی بودند.

با وضع مطلوب فاصله داریم

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه سیاست ما در این دانشگاه این بود تا رشته کارشناسی را محدودتر و رشته کاردانی را توسعه دهیم، افزود: وضع مطلوب این است تا بیش از 60 درصد رشته ما کاردانی و کمتر از 40 درصد کارشناسی باشد.

پیش‌بین بیان کرد: وضع مطلوب ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی در رشته‌ها این است که 70 درصد فصل‌ها مهارتی و 30 درصد نظری باشد که اکنون با وضع مطلوب فاصله داریم.

وی با اشاره به اینکه اولویت این دانشگاه توسعه همکاری‌های بین‌المللی است، افزود: با توجه به ظرفیتی که در منطقه وجود دارد، دنبال توسعه مراکز بین‌المللی هستیم و این زمینه رایزنی‌های با برخی از کشورهای پیشرفته و مهارت‌محور انجام شده و در آینده نزدیک شاهد توسعه همکاری بین‌المللی در زمینه آموزش مهارتی خواهیم بود.

ضرورت توسعه انجمن‌های علمی دانشجویی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی به ضرورت توسعه انجمن‌های علمی دانشجویی در این دانشگاه اشاره و تصریح کرد: در ارتباط با دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی اصرار داریم تا در هر مرکز یک انجمن علمی دانشجویی با مأموریت متناسب مرکز ایجاد شود و توسعه پیدا کند؛ همچنین در هر مرکز به دنبال تأسیس کانون فرهنگی و انجمن ورزشی هم هستیم.

پیش‌بین با اشاره به تخصیص اعتباری به‌منظور ارائه خدماتی به دانشگاهیان این مرکز بیان کرد: امسال موفق شدیم با همکاری صندوق دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با مساعدت وزارت علوم 11 میلیارد تومان تسهیلات جذب کنیم تا دانشجو علمی کاربردی طی دوره دو ساله تحصیل از این تسهیلات استفاده کنند.

وی ادامه داد: در حدود نیمی از دانشجویان در مناطق محروم تحصیل می‌کنند که یارانه غذای گرم برای آنان در نظر گرفته شده که به‌صورت کارت هوشمند در اختیار دانشجو قرار می‌گیرد.

اختصاص یارانه غذای دانشجویی به 8 استان محروم‌

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه در نیمسال اول 2.5 میلیارد تومان یارانه غذای دانشجویی برای هشت استان محروم‌تر در نظر گرفته شد، افزود: در ادامه برای استان سمنان یارانه غذا برای حدود 40 درصد دانشجویان در نظر گرفته خواهد شد.

این مسؤول با اشاره به اینکه اعتقاد ما این است که این دانشگاه با برنامه‌های تدوین‌شده گره کور کشور در بخش اشتغال فارغ‌التحصیلان را باز می‌کند، افزود: اینکه در یک نظام آموزشی سرمایه‌گذاری شود و بعد هم نیروی بیمار به جامعه تحویل دهیم، منطقی نیست.

پیش‌بین ادامه داد: همان‌طور که برای آموزش فکر می‌کنیم باید برای اشتغال هم تدبیر شود.

وی با بیان اینکه در دانشگاه جامع علمی کاربردی ظرفیت جذب دانش‌آموختگان بالاتر از تمام زیر نظام آموزشی است، ادامه داد: این دانشگاه بین تمام دانشگاه‌ها بیشترین اشتغال را در دانش‌آموختگان ایجاد کرد و سیاست دانشگاه جذب دانشجویان نخبه بوده و طی یک سال اخیر معدل دانشجویان جدیدالورود یک نمره افزایش پیدا کرده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به ضرورت تصمیم آگاهانه والدین برای ورود دانشجویان به این دانشگاه خاطرنشان کرد: خانواده‌ها باید تصمیم درست برای تحصیل و سرمایه‌گذاری مناسب برای فرزندان را مدنظر قرار دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لیونل مسی عزادار شد
توافق با عمان نزدیک است
علل مرگ زنان در ایران
اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است
خبرنگاران در مقابله با روایت‌سازی دشمن نقش مهمی دارند
قیمت ملک در دور باطل
استقلال برای سه جام نیاز به تقویت دارد
باید در برابر اسرائیل متحد شویم
همان ذهنیت عامل بمباران اتمی هیروشیما، امروز در واشنگتن حاکم است
از احضار خرازی به دادگاه ویژه روحانیت تا تشکیل ۷۰۰ پرونده تعهدات ارزی
شمر نیز در چنین مجلسی سینه می‌زند
تکمیل زنجیره خدمات سفرپرایم با راه‌اندازی بخش تور
برکناری شوکه‌کننده فرمانده لشکر پنجم ارتش آمریکا در اروپا
خنجر انتقام صنعا در گلوی آل سعود / مزدوران سعودی زیر ضرب انصارالله
استراتژی برند چیست؟ راهنمای تدوین استراتژی برند برای ساخت مسیر رشد متمایز
نمایندگی تعمیر قهوه ساز و اسپرسو ساز فیلیپس
چقدر در مورد فن فشار مثبت راه پله می‌دانید؟
سعودی‌ها و کارناوال ائتلاف‌سازی؛ مکه جدیدترین ایستگاه در مسیر بی‌نتیجه‌ها
فروش ویژه پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور با ۲۰ درصد تخفیف
راز بزرگ ماندگاری مواد کراتین مو برزیلی فاش شد !
آیا فرش شما تمیز و آماده پاییز است؟
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top