تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/10/11 - 19:04
کد خبر: 296663

تبادل اطلاعات در کشور به اندازه ۸۰۰ گیگابیت

معاون وزیر ارتباطات گفت: میزان تبادل اطلاعات در داخل کشور به ۸۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته است که ۵۰ درصد ترافیک اینترنت در ایران را شامل می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت ارتباطات، حمید فتاحی با اشاره به اقداماتی که برای افزایش ظرفیت شبکه انتقال داخل کشور انجام شده از افزایش ظرفیت شبکه IP کشور به ۱۸ و نیم ترابیت بر ثانیه خبر داد.

رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به تاکید آذری جهرمی وزیر ارتباطات بر دیدار و ارائه گزارش به مراجع، گفت: دغدغه ها و مطالبات مراجع و علما به دلیل نبود انگیزه های سیاسی و اقتصادی همیشه به عنوان یک فرصت برای ما دارای اهمیت است.

وی با اشاره به دیدارهای دوره ای با مراجع و علما، افزود: در سفر اخیر به قم به نمایندگی از وزیر ارتباطات با آیت الله جوادی آملی، آیت الله فاضل لنکرانی و آیت الله مکارم شیرازی دیدار داشتیم و در این دیدارها گزارش عملکرد یک سال گذشته وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه شد.

رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه اقدامات انجام شده در حوزه شبکه ملی اطلاعات یکی از موضوعات مطرح شده در این دیدارها بود، تصریح کرد: در این دیدارها درباره دستاوردهای شبکه ملی اطلاعات و اقدامات انجام شده در حوزه دولت الکترونیک، فضای مجازی، کودک و جشنواره کودک آنلاین گزارشی ارائه شد.

وی افزود: گزارش ارائه شده مورد استقبال مراجع قرار گرفت و با توجه به آگاهی از نفوذ  فضای مجازی، به تاثیرگذاری این فضا تاکید داشتند و برای استفاده از فرصت های فضای مجازی که یکی از آنها نشر معارف اهل بیت است، و جلوگیری از آسیب های آن توصیه کردند.

معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد: با توجه به اینکه ما صاحب این تکنولوژی نبودیم، اعمال حاکمیت در فضای مجازی به این سرعت انجام نمی شود و پروسه ای زمان بر است که نیاز به فرهنگ سازی و تکنولوژی دارد، البته اقدامات که در حوزه شبکه ملی اطلاعات و افزایش ترافیک داخل انجام شده  نیمه پر این لیوان در حوزه فضای مجازی است.

وی درباره گزارش هایی که درباره اقدامات وزارت ارتباطات به دفاتر مراجع می رسد، افزود: آسیب های فضای مجازی قابل انکار نیست و نیمه کمتر لیوان را تشکیل می دهد و کسانی که انگیزه هایی غیر از اصلاح امور دارند این بخش را بزرگنمایی و برجسته سازی می کنند و به جای اینکه در رسانه ها به صورت دائم بر آلودگی در این فضا تاکید کنیم می توانیم به صورت گام به گام از فرصت فضای مجازی برای بهتر شدن این فضا استفاده کنیم.

فتاحی تاکیدکرد: برخلاف برخی که می خواهند از این مطالبات استفاده های دیگری داشته باشند، ما این مطالبات را فرصت می دانیم و این دیدارها ادامه دارد و به صورت دائمی گزارش ها ارائه خواهد شد.

وی افزود: هدف ما در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه بهترین، باکیفیت ترین و امن ترین ارتباط برای استفاده حد اکثری از فضای مجازی و تلاش برای به حداقل رساندن آسیب های این فضا است.

رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت درباره اقدامات انجام شده در حوزه شبکه انتقال نیز از افزایش ظرفیت به ۱۸ و نیم ترابیت بر ثانیه در شبکه IP  کشور خبر داد و گفت: این پروژه بزودی  افتتاح می شود.

وی درباره میزان تبادل اطلاعات در داخل کشور نیز افزود: از خردادماه ۹۶ که ۲۶۳ گیگابیت بر ثانیه میزان تبادل اطلاعات در داخل کشور بوده در حال حاضر به ۸۰۰ گیگا بیت بر ثانیه افزایش یافته است که ۵۰ درصد ترافیک اینترنت در ایران را شامل می شود و در برنامه داریم با یک بسته حمایتی برای مراکز تبادل داده غیر از تهران، این مراکز را نیز فعال کنیم.

فتاحی تصریح کرد: این افزایش ترافیک داخل مربوط به خدماتی است که در بستر شبکه ملی اطلاعات در قالب ویدیو و سرویس های حمل و نقل اینترنتی به مردم ارائه می شود و تولید و مصرف این محتوا در داخل کشور است  و هزینه پرداختی برای مصرف کننده نیز یک دوم هزینه مصرف اینترنت بین الملل است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
از راه‌اندازی مرکز مشاوره تا اجرای ۲ پروژه مسکن توسط شهرداری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
ملوان از عزیزی و خلیل‌زاده به کمیته انضباطی شکایت کرد
واکنش حماس به اقدام شنیع صهیونیست‌ها در آتش زدن مسجدی در کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان
شایعه بازداشت دانشجویان بوعلی‌سینا تکذیب شد
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
زاکانی: هرکس وقایع دی‌ماه را درونی کند، جاده صاف‌کن آمریکا است
فرماندار عسلویه: کمبودهای مراکز تفریحی و اقامتی رفع شود
چند نکته مهم تغذیه‌ای به نوجوانان روزه‌دار
اعتکاف به سبک«حالت پرواز»/ خاموش کردن صدای دنیا و اوج گرفتن در بندگی
چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان/ بازگشت زردها به نزدیکی صدر
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
رؤسای دانشگاه‌ها با سعه‌صدر با دانشجویان تعامل داشته باشند
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
بررسی ورود واکسن HPV به برنامه ملی در کمیته کشوری ایمن‌سازی
دو برابر شدن کارانه دستیاران حوزه پزشکی
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
تکذیب خبر اختیاری‌ شدن حضور در کلاس‌های درس دانشگاه شهید بهشتی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top