تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/10/10 - 17:00
کد خبر: 296676

بیانیه یک تشکل دانشجویی به مناسبت حماسه ۹ دی

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آیت الله آملی به مناسبت سالگرد یوم الله 9 دی بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم
نهم دی ماه، تجلی دست قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب است. (امام خامنه ای)

9 دی روز تجلی بصیرت و آگاهی ملت ایران است از آن رو که تکلیف مداران حسینی با غیرت دینی و ملی خود، با حضور در صحنهٔ تجدیدِ میثاق و بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی، امام و رهبر معظم انقلاب، جلوهٔ مردم‌نهادِ انقلاب را به تصویر کشیدند.

همانطور که خداوند در قرآن می‌فرماید آنقدر شما را به فتنه‌ها می‌آزماییم تا خالص و بصیر از غیر آن جدا می‌شوند؛ بی شک فتنه 88 آزمونی الهی برای مردم و خواص بود. البته که فرق است میان ملتی حسینی که به دفاع از نظام و انقلاب به میدان آمدند تا خواص بی بصیرت که اسیر نفس، در شهوتِ دنیا و قدرت‌پرستی قرارگرفته تا جایی که تا حد سردمداری فتنه و بغی بر انقلاب پیش رفته و دنباله‌رو مستکبرین جهان شدند.

عاشورا این نگهدارندهٔ دین رسول خدا و زنده کنندهٔ قلوب، همچون همیشهٔ تاریخ، منبع تمام خروش‌ها و اتفاقات بود؛ در حالی که در این فتنهٔ تحریم ساز، از صهیونیست و آمریکایی‌ها تا بیماردلان و منافقین داخلی و خارجی دست در دست هم دادند تا به خیالات خام براندازیِ خود برسند، اما این ملت عاشورایی ایران بود که با عنایت حضرت حق و مدد حضرت اباعبدالله، در مقابلِ دیدنِ اهانت به دین و انقلاب و نظامشان، نقشه‌های شیاطین را نقش بر آب و چشم فتنه را کور کردند.

نهم دی ماه روز پیوند امت و ولایت و نقطه پایانی بود بر 8 ماه اغتشاش و فتنه گری طواغیت عالم به مرکزیت آمریکا و صهیونیست و عاملیت فتنه‌گران و مزدوران داخلی آنان که با هتک حرمت به نظام و انقلاب، اهداف براندازانهٔ خود را نشان داده تا سرانجام با خروش میلیونی و خواست ملت ایران مبنی بر محاکمه فتنه گران، به خاکستر تبدیل شدند.

 ما دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد آیت الله آملی ضمن گرامیداشت حماسهٔ 9 دی و شهدای فتنه 88 تذکرات و نکاتی را لازم به توضیح میدانیم:

1. التزام عملی مسئولان و کارگزاران نظام به اصول انقلاب و ولایت فقیه و مرزبندی در مقابل جریان فتنه به عنوان خط قرمز نظام و ضروری دارای اولویت است.

2. از آنجایی که دست هایی پنهان برای فراموشی یا تقلیل 8 ماه فتنه ای که آسیب های فراوان اقتصادی، سیاسی و امنیتی به کشور وارد کرده، وجود دارد، محاکمهٔ سران فتنه را امری ضرور می‌دانیم تا روزی عده ای جای جلاد و شهید را برای نیل به اهداف پست خود عوض نکنند.

3. بر فتنه های آخرالزمانی پایانی نیست و اگر فتنه 88 شورش اشرافیت بر مردم بوده، دشمن این‌بار قصد دارد با تحریم های اقتصادی و جنگ رسانه‌ای و روانی علیه ایران، مردم را از نظام نا امید کرده و بذر یأس در کشور بکارد، در حالی که بسیاری از دلسوزان و نخبگان انقلاب نسخه‌های خروج از وضعیت اقتصادی را به مسئولان ارائه کردند، لذا بر مسئولین کشور لازم است تا با عمل به این نسخه‌ها و روشنگری در مورد دستاوردها، موجب افزایش اعتماد مردمی شده و وضع اقتصادی کشور رو سامان دهند.

4. از قوه قضاییه بابت دستگیری و مجازات مجرمان اقتصادی کشور تشکر می کنیم، اما لازم است که با طراحان و مسئولینی که موجب هدر رفت بیت المال با پخش بیش از 18 میلیارد دلار ذخیره ارزی و 60 میلیون سکه بین سودجویان شدند و با بی‌تدبیری آشکار موجبات بی‌ثباتی اقتصادی و فرصت‌طلبی نااهلان و دلالان را فراهم کرده، بدون هیچ گونه اغماضی در هر رده ای که باشند، طبق قانون برخورد شود.

5. بر دولت و مجلس و سایر مسئولان  محترم واجب است که تکیه و اعتماد به وعده های پوچ و نسخه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی غرب نظیر اسناد ۲۰۳۰، لوایح استعماری fatf همچون cft و پالرمو که نتیجهٔ اجرای آن‌ها تا کنون نتیجه ای جز نابسامانی و هرج و مرج اقتصادی نداشته را کنار گذاشته و به ظرفیت ها و نسخه های بومی کارشناسان و دلسوزان کشور عمل کنند. 

6. نمایندگان مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام، با نگاه کارشناسی و لزوم حفظ اصول شرع مقدس و قانون اساسی، مانع تصویب و اجرای اسناد و لوایح استعماری، مشکوک و مجهول غربی همچون 2030 و لوایح fatf شوند.

7. در پایان همهٔ مسئولان و کارگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی را به عمل به اصول انقلاب و امام و رهبر معظم انقلاب مبنی بر دوری از اشرافی گری، قدرت پرستی، رانت دهی و همین‌طور الزام به ساده زیستی و خدمت صادقانه به مردم توصیه می‌کنیم.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد آیت الله آملی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعویض پرچم حرم امام رضا(ع) همزمان با سوم ربیع الاول +عکس
مراسم بزرگداشت روز جهانی جمعیت +عکس
بازدید وزیر علوم از روند بازسازی خوابگاه دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
پالایشگاه‌ها تاوان خودروهای فرسوده را پس می‌دهند
توکلی: درمان هیچ بیماری نباید به‌ دلیل مشکلات مالی متوقف شود
لزوم حمایت از تولد فرزند اول و دوم برای حفظ پایداری جمعیت کشور
آیین بزرگداشت زنده‌ یاد علی حاتمی +عکس
زن بلاگری که به مقدسات توهین کرده بود، دستگیر شد
درخواست پاپ برای پایان دادن به خشونت علیه فلسطینیان
عارف: دشمن را در جبهه جنگ اقتصادی هم شکست می‌دهیم
فاطمه منصوری سرپرست سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور شد
داماد ترامپ با سران حماس دیدار می‌کند
افت هم‌زمان قیمت طلا و سکه در بازار امروز
درخواست توانیر از مردم برای تامین مطمئن برق ۱.۵ میلیون کنکوری
حکم اخراج یکی از دانشجویان دانشگاه شریف ابلاغ شد
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
دردسر قدیمی که مردم را راهی شهرهای دیگر می‌کند
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
ترس نتانیاهو از رهبر انقلاب اسلامی به تبلیغات انتخاباتی‌اش هم رسید
استقلال خیالش از آسانی راحت است
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top