تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/10/23 - 11:18
کد خبر: 298167

در دانشگاه تربیت مدرس؛

دوره ارشد علوم شناختی - روانشناختی ایجاد می‌شود

راه اندازی دوره کارشناسی ارشد علوم شناختی– روانشناسی شناختی در جلسه شورای دانشگاه تربیت مدرس به تصویب رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، سعید مینایی مدیر دفتر برنامه ریزی، گسترش و بازنگری دانشگاه تربیت مدرس در این جلسه به بیان توضیحاتی در خصوص رشته روانشناسی شناختی و نحوه تصویب آن در شورای آموزشی و کمیسیون جامع برنامه ریزی آموزشی پرداخت.

پرویز آزاد فلاح مدیر گروه روانشناسی دانشگاه تربیت مدرس نیز در این جلسه، علوم شناختی را علمی عنوان کرد که مطالعه ذهن و مغز در آن مورد توجه قرار می گیرد که چند شاخه دارد که یکی از شاخه های آن، روانشناسی شناختی است.

وی گسترش وسیع علوم شناختی در حوزه روان شناسی در مطالعات و پژوهش های میان رشته ای و نیاز به تخصصی تر شدن هر چه بیشتر در دوره کارشناسی ارشد و متعاقب آن دوره دکتری در گروه و هدایت چندین ساله پایان نامه های کارشناسی رشد و رساله های دکتری در این حوزه را از دلایل راه اندازی این رشته عنوان کرد.

مدیر گروه روانشناسی دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: از سوی اساتید گروه و وجود زمینه های بکر پژوهشی و امکان هدایت دانشجویان به سوی حوزه های روز آمد در این زمینه همگام با رشد تکنولوژی های نوین در امر پژوهش و توانمندی فارغ التحصیلان رشته در ارائه خدمات مشاوره شناختی از دیگر دلایل ایجاد این رشته است.

در این  جلسه، پس از بررسی موضوع از سوی اعضا شورا، راه اندازی دوره کارشناسی ارشد علوم شناختی– روانشناسی شناختی در مقطع کارشناسی ارشد با رعایت شرایط ظرفیت گروه با اکثریت آرا به تصویب رسید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بوشکرفت در ایران؛ معرفی ایندراکمپ، محسن پورمحمد و چاقوی تخصصی طبیعتگردی
راهنمای خرید و قیمت آپارتمان‌های سنددار در محله البرز و انقلاب پرند
از خوابگاه‌های ناآماده تا ابهام در سرنوشت ۸ هکتار زمین دانشگاهی
به شما جوانان غیور و همه جوانان قهرمان میهن تبریک می‌ گویم؛ دل ملت بزرگ ایران را شاد کردید
پرونده تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنان بلاتکلیف است
فضاسازی و نصب پارچه نوشت در دانشکده‌های دانشگاه گیلان+عکس
اپل نمایشگر هوشمندی می‌سازد که با شنیدن صدای شما ۳۶۰ درجه می‌چرخد!
کشتی آزاد ایران هم مثل فرنگی در آمریکا قهرمان جهان شد
ممنوعیت حجاب در مدارس آذربایجان را تحمل نکنید/از حقوق دینی دختران مسلمان آذربایجان دفاع کنید
دستیابی به عمق فناوری انتقال جنین؛ رقابت با آمریکا در تجهیزات ناباروری
اعتراضات سراسری «نه به پادشاه» علیه منفور آمریکایی/ ۷ میلیون نفر در ۳۳۰۰ تجمع
بیانیه خصمانه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران و یمن
عراقچی: ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!
روایت وزارت خارجه پاکستان از رایزنی عراقچی و اسحاق‌دار
زنوزی: برخورد نکنند از لیگ کنار می‌کشیم/ از فدراسیون شکایت می‌کنیم
عراقچی: توانمندی دفاعی و دیپلماسی در خدمت منافع ملی است
اخلاقی با صدور پیامی از نمایندگان مجلس تشکر کرد
تاکید کاظمی بر توسعه فضاهای ورزشی مدارس
رشیدیان به‌ زودی برای انعقاد تفاهم‌نامه به عربستان سفر می‌کند
پرونده دیدار ملوان تراکتور به کمیته انضباطی رفت
اجرای آزمایشی برنامه جدید درسی در ۲۰۰ مدرسه در کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top