تاریخ انتشار: سه شنبه 1397/11/02 - 13:45
کد خبر: 299336

برای نیمسال دوم اعلام شد؛

زمان ثبت نام وام‌های دانشجویی

زمان ثبت نام وام های دانشجویی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷ توسط صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام شد، ثبت نام وام شهریه از ۲۱ بهمن ۹۷ آغاز و تا ۲۷ اسفند ۹۷ ادامه خواهد داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از مهر، صندوق رفاه در اطلاعیه ای اعلام کرد: تقویم زمانبندی تسهیلات رفاهی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷  با اولویت دانشجویان مستعد کم بضاعت اعلام شد.

برای تسریع در پرداخت لیست وام و واریز هرچه سریع تر آن ها نسبت به ارسال تعداد محدود و تائید معاونت لیست ها در اسرع وقت برای هریک از وام ها اقدام شود.

سامانه دانشجویی (پرتال) برای ثبت تقاضای دانشجویان تا پایان نیمسال تحصیلی فعال است. ضروری است تمام متقاضیان نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه اقدام کنند.

با توجه به سیاست های جدید صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ دانشجویان دانشگاه های آزاد، غیرانتفاعی، و علمی و کاربردی مطابق نیمسال جاری جهت دریافت وام شهریه به بانک طرف تعهد صندوق رفاه وزارت علوم معرفی و صرفا از طریق این بانک وام شهریه را دریافت می کنند.

نکات ضروری مربوط به دریافت مستندات و ارسال لیست ها
1-با توجه به اینکه ارسال لیست به حوزه معاونت مالی صندوق منوط به تایید مدارک تمام متقاضیان در لیست است، عدم بارگذاری مستندات و مدارک لازم حتی برای یک نفر منجر به تاخیر در پرداخت وام سایر متقاضیان می شود، لذا لازم است مستندات با دقت کنترل و از ارسال اسامی متقاضیان با کمبود مستندات جدا خودداری شود.

2-مدارک لازم جهت اسکن و الصاق در پرونده دانشجویان متقاضی هر یک از وام ها در بخش راهنمایی تسهیلات پایگاه اطلاع رسانی صندوق قرار گرفته است لذا جهت تسریع در امر پرداخت، ضروری است ثبت تقاضای وام با الصاق مدارک مونرد نیاز صورت پذیرد.

3-پرداخت وام به دانشجویان تا یک ترم اضافه بلامانع خواهد بود.

4-دانشجویانی که از طریق ثبت نام در سایت ستاد عتبات دانشگاهیان، به عتبات مشرف شده اند می توانند با ارائه مستندات در صورت تاهل مبلغ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال و در صورت تجرد مبلغ ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال وام دریافت نمایند. در غیر این صورت با ارائده روادید ممهور به مهر خروج از کشور می توانند از وام زیارت عتبات به مبلغ ۷.۰۰۰.۰۰۰ ریال استفاده کنند.

نحوه توزیع اعتبارات
1-اعتبارات وام های تحصیلی، ضروری و شهریه به صورت یک مرحله ای توزیع می شود و افزایش اعتبار در صورت وجود اعتبار مازاد و عدم جذب آن از سوی دانشگاه ها و پس از اعلام نیاز کتبی از سوی دانشگاه متقاضی میسر خواهد بود.

2-اعتبار وام تحصیلی، ضروری و شهریه به صورت تخصیصی در سیستم اتوماسیون (بخش اعتبارات مراکز آموزش عالی) قابل مشاهده است.

3-اعتبارات سایر وام ها به صورت متمرکز تخصیص داده خواهد شد.

حداکثر تعداد لیست برای وام
1-وام ویژه دکتری حداکثر ۲ لیست

2-وام تحصیلی حداکثر ۴ لیست (۳ لیست ترم عادی و یک لیست ترم اضافه) در کل نیمسال

3-وام شهریه حداکثر ۳ لیست(۲ لیست ترم عادی و یک لیست ترم اضافه) در کل نیمسال

تذکر: از همکاران ادارات رفاه تقاضا می شود بستن لیست های وام را به روزهای آخر فرصت مجاز موکول نکنند و حتی الامکان در روزهای آغازین بازه زمانی نسبت به ثبت تقاضاها و تایید معاونت دانشجویی اقدام نمایند تا صندوق رفاه بتواند با برنامه ریزی نسبت به پرداخت وام ها تا پایان مهلت مقرر اقدام کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top