تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/01/14 - 03:30
کد خبر: 307183

تلاش پامپئو برای تحریک نخست‌وزیر لبنان علیه ایران

منابع مطلع می‌گویند وزیر خارجه آمریکا در سفر به بیروت تلاش کرده با طرح ادعاهایی علیه حزب‌اللّه، مقام‌های لبنانی را علیه جمهوری اسلامی ایران تحریک کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در سفر اخیر خود به بیروت به تکرار ادعاهایی در مورد حزب‌اللّه لبنان پرداخته و تلاش کرده مقام‌های لبنانی را علیه ایران تحریک کند.

پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از مقام‌های مطلع آمریکایی نوشته است که پامپئو در دیدار با مقام‌های دولت لبنان مدعی شده است که حزب‌اللّه و ایران کارخانه‌هایی را برای ساخت موشک در لبنان احداث کرده‌اند.

بنا بر این گزارش، اظهارات پامپئو بر داده‌هایی مبتنی است که رژیم صهیونیستی در اختیار او قرار داده است. پامپئو دو هفته پیش پس از سفر به قدس اشغالی و دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به بیروت رفت و با «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان دیدار کرد. به نوشته آکسیوس، پامپئو در این دیدار گفته وجود چنین کارخانه‌هایی، می‌تواند برای «امنیت لبنان، تبعات داشته باشد.»

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال آکسیوس در مورد محتوای گفت‌وگوی پامپئو و حریری گفته است: «ما محتوای گفت‌وگوهای خصوصی دیپلماتیک را افشا نمی‌کنیم.»

ادعای وجود کارخانه‌های موشک‌سازی در لبنان در حالی مطرح می‌شود که چندی قبل دولت لبنان در واکنش به این ادعا، گروهی از دیپلمات‌های خارجی را به بازدید از محلی برد که نتانیاهو پیشتر ادعا کرده بود آنجا کارخانه موشک‌سازی وجود دارد. پس از این بازدید، کذب بودن این ادعا مشخص شد، با این حال نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چند هفته بعد باز هم این ادعا را تکرار کرد و این بار محل تازه‌ای را برای این کارخانه موشک‌سازی ادعایی اعلام کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top