تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/01/19 - 09:23
کد خبر: 307696

عبدالله عبداللهی

چند نکته میدانی از پلدختر

چند نکته میدانی از پلدختر

حضور بچه های جهادی بخصوص از بسیج و سپاه در این منطقه واقعا باعث دلگرمی شدید برای مردم هست. با هرکدام از اهالی پلدختر که صحبت میکنیم، مهمترین عامل دلگرمی رو بدون اغراق حضور و کمک همین بچه های جهادی عنوان میکنن.

خبرنامه دانشجویان ایران: عبدالله عبداللهی// به همراه مدیرعامل و چند نفر از دوستان به لرستان و پلدختر اومدیم و انشاالله یکی دو روز آینده به خوزستان خواهیم رفت.

توفیق و لیاقتی برای ماندن و‌ کمک به مردم برای سامان دادن به زندگیهاشون نداریم ولی قطعاً دیدن اوضاع از نزدیک کمک بسیاری خواهد کرد برای اینکه انشاالله بتونیم دست کم از طریق رسانه مددکار مردم این مناطق باشیم.

چند نکته:
۱- حقیقتاً درک درست و دریافت واقعی و ملموس از واقعیت صحنه بدون دیدن از نزدیک بسیار دشواره. دست کم برای من، علیرغم اینکه به واسطه ی کارم مدام اخبار رو رصد میکردم، درکم از وضعیت نسبت به قبل از این دیدار بسیار متفاوت شد. حجم خرابیها و شدت حادثه از آنچه فکر میکنیم عمیقتر هست.

٢- حضور بچه های جهادی بخصوص از بسیج و سپاه در این منطقه واقعا باعث دلگرمی شدید برای مردم هست. با هرکدام از اهالی پلدختر که صحبت میکنیم، مهمترین عامل دلگرمی رو بدون اغراق حضور و کمک همین بچه های جهادی عنوان میکنن.

بگذارید مسیح علی نژاد و بی بی سی نشین ها هرچقدر که میخوان وراجی کنند؛ مردم منطقه از نزدیک دارند می بینند که در لحظه های سختی چه کسانی کنارشونند و چه کسانی از جنازه های مرده ها و ویرانی خانه ها سکوی سیاسی می سازنند و وراجی می کنن.

٣- مردم لرستان حقیقتاً بی نظیرند؛ خیلیهاشون خانه و زندگیشون رو کاملا از دست دادن ولی در همین حالت خونگرمی و امیدواری و مهمان نوازیشون بی نظیره. بی نهایت کم توقع هستند. یک نگرانی اصلی این هست که مردم بعد از فروکش کردن موج خبری اولیه اهالی این شهرها و روستاها رو فراموش کنند. ای کاش اینها رو هیچوقت تا حل نهایی مشکلات فراموش نکنیم. مصائب اصلی اینها تازه آغاز شده و باید کنارشون بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز
بحرین دوباره جایگاه هفتم را از ایران گرفت
قالیباف: شهید نصرالله، مقاومت را به یک دکترین بازدارنده تبدیل کرد
برگزاری همایش روز سرباز و آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه پدافند هوایی
دیدار وزرای خارجه آمریکا و عربستان
نیروهای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت پاسخ ویرانگری به هر تهدید می‌دهند
اجتماع دانشجویان مشهد همراه با اهتزاز پرچم
نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵
بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است
قلعه‌نویی: بازی متفاوتی برابر روسیه انجام می‌دهیم/ دنبال نتیجه نیستیم
طارمی: فهمیدیم بازی سختی با روسیه داریم
عبور ۱۹۸ کشتی از تنگه باب المندب طی ۵ روز
آغاز ثبت نام آزمون پروانه کارشناسی رسمی دادگستری مرکز وکلای قوه قضائیه
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ساترا عضو رسمی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا شد
خبرگزاری رسمی عراق: پروازها میان نجف و ایران ازسرگرفته شد
سایپا صدرنشین ماند
نامه رهبر شهید انقلاب به فرزندشان سیدمصطفی در هنگام حضور وی در جبهه‌ها
دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه مالی در نیویورک
ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد
دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با وزیر امور خارجه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top