تاریخ انتشار: شنبه 1398/02/21 - 07:21
کد خبر: 311559

جولان چارتری‌ها در حمل‌ونقل هوایی

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان این‌که مشخص نیست چرا سازمان هواپیمایی کشوری فعالیت شرکت‌های چارتری را کاملا متوقف نمی کند، گفت:فعالیت دوباره چارتری‌ها واقعا عجیب است و مشخص نیست چه کسانی حامی تداوم فعالیت این شرکت‌ها هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سید حسن علوی با انتقاد از افزایش غیرمنطقی نرخ برخی از پروازهای هوایی، اظهار کرد: متأسفانه در چند وقت اخیر شاهد جهش قیمت بلیت هواپیما بوده‌ایم که این مسئله نشان دهنده عدم نظارت بر این بخش است. در شرایط کنونی کشور دچار مشکلات اقتصادی شده و در هر بخش شاهد بروز تلاطم هستیم که این موضوع نشأت گرفته از فعالیت دلالان و سوداگران است، حال این وضعیت به بازارهایی مانند پروازهای هوایی یا مسکن نیز کشیده می شود.

وی تصریح کرد: مادامی که دستگاه های اجرایی و نظارتی مانند سازمان هواپیمایی اجازه فعالیت دلالان را در صنعت هواپیمایی و پروازهای هوایی بدهند، نمی تواند به تثبیت و کاهش قیمت بلیت امید داشت. مشخص نیست  چرا سازمان هواپیمایی کشوری فعالیت شرکت های چارتری را کاملا متوقف نمی کند. وزارت راه و شهرسازی بارها اعلام کرده فعالیت شرکت های چارتری را متوقف می کند، اما متأسفانه تاکنون این شرکت ها باقی مانده اند. فعالیت دوباره چارتری ها واقعا عجیب است و مشخص نیست  چه کسانی حامی تداوم فعالیت این شرکت ها هستند.

وی به خانه ملت گفت:‌ برخی می‌گویند افزایش قیمت بلیت هواپیما به علت افزایش نرخ ارز است، اما تمام مسائل مرتبط با قیمت ارز نیست، بلکه نشأت گرفته از فعالیت دلالان در این عرصه است.

بهمن ماه سال گذشته رئیس کمیسیون عمران مجلس از محدود شدن فعالیت چارترکنندگان در حوزه حمل‌ونقل هوایی خبر داده و گفته بود: فعالیت چارتری ها در مسیرهای پرتردد قابل قبول نیست، متأسفانه امروز قیمت نهایی بلیت پروازها توسط چارترکنندگان تعیین می شود.

رضایی با یادآوری این‌که متأسفانه در سال های اخیر پروازهای چارتری بدون برنامه‌ریزی صورت گرفته و شاهد بودیم چارتری ها حتی در خطوط پر مسافر نیز مشغول به فعالیت بودند، افزود: فعالیت چارتری ها در پروازهای پر مسافر و خطوط پرتردد باعث شده تا چارترکنندگان عملا قیمت نهایی بلیت را تعیین کنند و این موضوع زمینه ساز افزایش چشمگیر قیمت‌ها باشد.

وی تصریح کرد: اصول فعالیت پروازهای چارتری به این گونه است که پرواز چارتری باید در قالب یک بسته واحد شامل محل اقامت، جابجایی مسافر و مسائل دیگر باشد، نه آنکه شرکت های چارتری به صورت انفرادی اقدام به فروش بلیت به مسافران کنند.

وی با اعلام این‌که کمیسیون عمران مجلس در چند سال اخیر به شدت نسبت به فعالیت چارتری ها اعتراض کرده است، گفت: به طور حتم فعالیت چارتری ها باید محدود شود، چون یکی از عوامل افزایش قیمت بلیت، فعالیت شرکت های چارتری است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
پزشکیان: معیشت مردم باید دغدغه اصلی و محوری نظام باشد
رضایی: ایران در یکی از مقاطع تعیین کننده تاریخ معاصر قرار دارد
زلنسکی: روسیه با موشک‌های بالستیک کره‌شمالی به اوکراین حمله می‌کند
 مخبر و فروزنده جایگزین شهیدان لاریجانی و موسوی شدند
رسانه آمریکایی: اعراب واقعیت جدید را پذیرفتند؛ تنگه هرمز، قلمرو ایران
مخبر: تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود
 در پالایش نفت اصفهان چه خبر است/ از پاداش ۳ میلیاردی تا ۴۰۰ میلیارد هزینه مسئولیت اجتماعی
ملی‌پوشان والیبال: می‌توانیم قهرمان جهان شویم
کولاک وزنه‌بردار جوان ایران در آسیا/ ۹ طلا و ۳ رکورد جهانی
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
محسن رضایی: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار می‌برم
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top