تاریخ انتشار: جمعه 1398/03/03 - 20:51
کد خبر: 313201

سعیدی: مطالبه تعویق کنکور نگاه ملی می‌طلبد

نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت: موضوع کنکور دردسرهای فراوانی را برای خیل عظیمی از دانش آموزان مناطق سیل‌زده بوجود آورده، در این مورد باید با نگاه ملی، اتفاق منطقی برای آن رقم زده شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ زهرا سعیدی نماینده مردم مبارکه و سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، نسبت به تقاضاهای مکرر دانش آموزانی که برای کنکور آماده می‌شوند، واکنش نشان داد و اظهار داشت: درخواست‌های تعویق کنکور را  از دانش آموزان  نقاط سیل زده ایران اسلامی دریافت کردم و به عنوان یک نماینده در مجلس شورای اسلامی ضمن درک شرایط این عزیزان وظیفه خود را در قبال مطالبات خیل عظیم دانش آموزانی که برای کنکور، آماده می‌شوند، انجام خواهم داد.

وی درخواست‌های مکرر خیل عظیم دانش آموزان و خانواده‌های آنها را در خصوص تعویق کنکور مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: بلای طبیعی سیل برخی از استان‌های کشور را با مشکلات جدی مواجه کرد به طوری که سختی‌های فراوانی را برای دانش آموزان مناطق سیل زده بوجود آورد و متعاقب آن تقاضاهای مکرری را برای تعویق کنکور دریافت کردم و از طرفی برخی از خانواده‌ها نیز برای برگزاری طبق برنامه قبلی را خواستار شده‌اند که با در نظر گرفتن جمیع جهات، امیدواریم که بهترین و منطقی‌ترین تصمیم را برای این موضوع مهم با در نظر گرفتن دغدغه‌های موافقین و مخالفین، اتخاذ شود.

نایب رییس فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی، مهربانی مردم در قبال سیل زدگان را مورد توجه قرار داد و از آن به عنوان سیل مهربانی یاد کرد و خاطرنشان کرد: موضوع کنکور هم  مبتلا به سیل دردسرهای فراوانی را برای خیل عظیمی از دانش آموزان این مناطق بوجود آورده که در این مورد نیز باید با نگاه ملی و با در نظر گرفتن شرایط دانش آموزان مناطق سیل زده و از سمتی برنامه ریزی سایر دانش آموزان و تحقق عدالت تحصیلی، اتفاق منطقی برای کنکور  رقم زده شود.

وی بیان کرد: توصیه بنده به دانش آموزان عزیز که در آستانه کنکور قراردارند، این است که فارغ از تنش و بدون اتلاف وقت با آرامش از فرصت‌های بوجود آمده برای ارتقا سطح آمادگی خود برای شرکت در کنکور استفاده کنند و در این ساعات مقدس از خداوند می‌خواهم مطابق با شرایط و تلاش و حقوق افراد بهترین‌ها را برایتان رقم بزند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
آخرین فرصت برای شورای سنجش پیش از کلید خوردن طرح سؤال از وزیر
اوکراین نیز درگیر بحران آمریکا مقابل ایران شده است
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
درخواست عجیب داور فینال جام جهانی از لیونل مسی فاش شد
پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور آغاز شد
از «کار کثیف» اسرائیل تا دیپلمات‌های فرانسوی
توقف کامل حرکت کشتی‌ها در تنگه هرمز
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم چهلمین روز ‌تشییع امام شهید
مسیری که برای «نشدن» طراحی شد!
اعتراف رژیم صهیونیستی به ناتوانی در برابر پهپادهای حزب‌الله
چهار کودتا، یک خاندان / ۲۸ مرداد تا ۱۸ دی
بازسازی ۹۵ درصدی خوابگاههای آسیب‌دیده از جنگ دانشگاه شهید بهشتی
ضرورت تبیین منظومه فکری رهبر شهید برای تقویت ظرفیت‌های نسل جوان
ترامپ به رسانه‌ی حامی خود هم حمله کرد
اردوغان: اسرائیل محرک اصلی جنگ در منطقه است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top