تاریخ انتشار: شنبه 1398/03/18 - 10:29
کد خبر: 314837

نتیچه تغییر زمان انتخابات نشریات چه بود؟

نماینده نشریات دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفت: وزارت علوم انتخاباتی یک طرفه می‌خواهد و برگزاری انتخابات یک حرکت نمایشی بیش نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمد معین ابراهیمی زاده، نماینده نشریات دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون مسئله انتخابات نشریات دانشجویی گفت: به گفته مقام معظم رهبری مسئله نشریات از مسائل مهمی است که باید همه دانشجویان مطالبه گر و پیگیر این صدای دانشجویی باشند.

وی افزود: در دانشگاه شهر‌ستان‌ها، نشریات کار سخت تری را دنبال می‌کنند و طی یک سال با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند. از این رو نمایندگان نشریات دانشجو هرساله چشم به انتخابات وزارت علوم دارند تا با انتخاب فرد صالح بتوانند حداقل مشکلات نشریاتی خود را مطالبه گر باشند؛ اما امسال متاسفانه با یک رویکرد  ناجوانمردانه از سوی ستاد برگزاری انتخابات نشریات دانشجویی مواجه شدیم که تغییر تاریخ برگزاری انتخابات بوده است.

نماینده نشریات دانشجویی دانشگاه شهید مدنی تصریح کرد: این تغییر زمان انتخابات باعث شده است که خیلی از دانشجویان شهرستانی به دلیل زمان امتحانات نتوانند در این همایش بزرگ وزارت علوم شرکت کنند و حق رأی خود را که یک سال در پی آن بودند از دست بدهند.

وی افزود: وزارت علوم برای دانشجویان شهرستانی ارزشی قائل نشده و با تغییرزمان انتخابات به طور غیر مستقیم این دانشجویان را حذف کرده است. همچنین باید گفت وزارت علوم نگاهی سیاسی و یک طرفه دارد که خواستار پیروزی جهت خاصی در انتخابات است.

ابراهیمی زاده گفت: وزارت علوم و کسانی که برگزار کننده این انتخابات هستند، خوب می‌دانند که تغییر زمان انتخابات و یک طرفه شدن انتخابات به نفع چه گروهی هست و این تخلف از سوی وزارت علوم واقعا شایسته نیست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشست مهم چارچوب هماهنگی عراق درباره ایران
خسروپناه: باید الگوی حکمرانی دفاعی شهید موسوی تهیه و تدوین شود
ریحانه کریمی: مدالم تقدیم به آقا امام رضا(ع)/ خدا را شکر شرمنده نشدم
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
رئیس دانشگاه تهران: در جنگ اخیر ۲ استاد و ۵ دانشجو را از دست دادیم
سقف حمایتی طرح‌های بنیاد نخبگان افزایش یافت
مراسم روز پرچم در دانشگاه تهران +عکس
پس از تحقیق درباره تروریستی بودن حادثه «فرفورد» اعلام نظر می‌شود
قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکایی‌ها است
شهید موسوی الگوی نسل امروز و آینده نیروهای مسلح است
نخستین جشنواره ملی سرباز ایرانی برگزار شد
خشم رسانه صهیونیستی از فعالیت‌های دیپلماتیک ایران در نیویورک
تیم ملی واترپلو مقابل چین باخت
کاظمی: معلمی فقط انتقال علم نیست/ شخصیت معلم دانش‌آموز را می‌سازد
نعمتی: بازی با ازبکستان غافلگیر شدیم/ با آرامش آماده جام ملت‌ها می شویم
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top