تاریخ انتشار: شنبه 1398/04/01 - 21:26
کد خبر: 316714

اخراج ۱۲ کارمند دانشگاه بناب به دلایل واهی

یک منبع آگاه از اخراج ۱۲ نفر از کارمندان دانشگاه بناب خبر داد و گفت: این کارمندان هم اکنون در مقابل دفتر ریاست این دانشگاه تجمع کرده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری دانشجو، یک منبع آگاه از اخراج ۱۲ نفر از کارمندان دانشگاه بناب خبر داد و گفت: این کارمندان هم اکنون در مقابل دفتر ریاست این دانشگاه تجمع کرده اند.

این منبع آگاه در این باره به خبرنگار ما گفت: اکثر این نیرو‌ها سال‌ها با حداقل حقوق دریافتی، صادقانه خدمت کرده‌اند و اخراج آنان به بهانه‌های واهی، انتخاباتی در جهت تسویه حساب‌های سیاسی اصلا کار اخلاقی و منصفانه‌ای نیست.

وی با اشاره به اینکه مسئولان دانشگاه دلیل اخراج نیرو‌ها را نبود بودجه یا عدم نیاز اعلام می‌کنند، بیان کرد: اگر بودجه نیست چگونه برای افراد بازنشستی، اخیرا سکه طلا و فرش دست بافت از بودجه دانشگاه داده اند و حقوق بازنشستگان اخیر معادل حقوق همه نیرو‌های شرکتی مذکور است و شنیده می‌شود برای یک درس بسیار معمولی، شصت میلیون تومان حق التدریس به استاد مدعو داده می‌شود.

این منبع آگاه با بیان اینکه رقابت‌های جناحی انتخابات پیش رو نباید موجب بی رحمی در مورد کارکنان ضعیف شود، افزود: با کمترین مدیریت در هزینه‌ها می‌توان جلوی تبعات این امر ناپسند را گرفت از طرفی شنیده‌ها حاکی از این است که عده‌ای مصمم هستند یک کارمند دانشگاه آزاد را به دانشگاه دولتی منتقل یا مامور کنند!

وی در ادامه با اشاره به اینکه چگونه در این وضعیت اقتصادی جوابگوی خانواده‌های خود باشیم، خاطرنشان کرد: در آستانه انتخابات پیش رو، مباحث تعدیل سیاسی شکل گرفته تا اینکه به راحتی ۱۲ نیرو از کار بیکار شوند و احتمالا بعد از تعدیل این افراد در طول زمان نیرو‌های دیگری را جایگزین آن‌ها کنند.

این کارمند اخراجی دانشگاه بناب اظهار کرد: اکثریت این ۱۲ نفر متاهل بوده و دارای چندین فرزند هستند و معلوم نیست سرنوشت این خانواده که چشم امیدشان به ما بود به کجا خواهد رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جلسات علنی مجلس از هفته آینده با سازوکار جدید برگزار می‌شود
آمریکایی‌ها میزبان شایسته‌ای برای سازمان ملل نیستند
وضعیت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین‌اجتماعی
افشای فایل صوتی درباره تنش میان جمهوری‌خواهان و ترامپ
مصرف ۲۰ میلیارد لیتر بنزین در سال توسط ۱۴ میلیون وسیله
ایران تنها کشور غرب آسیا با چرخه کامل پرتاب و تزریق مداری ماهواره
ایران آماده دیپلماسی است
هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
چهارمین قهرمانی تکراری کره جنوبی در فوتبال بازی های آسیایی
دنیامالی: پیشرفت ورزش ایران در بازی‌های آسیایی مشهود بود
واکنش شدیداللحن یمن به حملات سعودی علیه صنعا
وزیر خزانه‌داری آمریکا: مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
رتبه ۷ کنکور انسانی: استمرار و نظم در مطالعه مهم‌تر از استعداد است
صالحی‌امیری: تهران باید به‌عنوان یک قطب تمدنی و فرهنگی معرفی شود
ماجرای محکومیت الناز شاکردوست؛ مرثیه‌سرایی یا کذب‌گویی؟
اذعان گروسی به ناتوانی سازمان ملل در حل‌ مشکلات جهان
امکانات ما متناسب با همه نیازهای سالمندان نیست
رتبه ۴ علوم انسانی: کتاب‌های درسی محور اصلی مطالعه‌ام بود
پیاتزا پس از کسب مدال طلای ناگویا: برای مردم ایران خوشحالم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top