تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/04/26 - 23:19
کد خبر: 320278

شهریه دانشگاه آزاد افزایش یافت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه افزایش شهریه برای رشته‌های مختلف این دانشگاه متفاوت است، گفت: چون شهریه متغیر و ثابت مختلف است ولی متوسط رشد بیش از 14 و 15 درصد نخواهد شد، مگر در رشته‌هایی که به طور مثال شهریه متغیر‌ آن‌ها 20 درصد باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمد مهدی طهرانچی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه آزاد با توجه به گستردگی فعالیتش در شهر‌های مختلف باید مطابق با اقتصاد آن شهر خود را سازگار کند، تا به اقتصاد و بهره‌وری آن منطقه نیز کمک کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه مسؤولان دانشگاه به دنبال انتقال رشته‌ها در محور آمایش سرزمینی و توسعه اقتصادی منطقه‌ای هستند، تصریح کرد: شاید امروز نیاز دانشگاه جابه‌جایی رشته‌ها به جای ایجاد رشته‌های جدید باشد.

وی با اشاره به اینکه جابه‌جایی رشته‌ها هم اکنون نیز در حال انجام است، اضافه کرد: این موضوع در سال آینده تکمیل خواهد شد تا طبق آن تربیت جوانان انجام شود، مبحثی که در آن بیشتر اشتغال دانش‌بنیان مورد توجه خواهد بود.

طهرانچی با بیان اینکه سیاست دانشگاه تطبیق آن متناسب با نیاز‌های انسانی و نیاز‌های پشتیبانی است، افزود: در همین راستا امروز شاهد تاثیر تولیدات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش‌های مختلف جامعه هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه یک تولیدکننده نیست، بلکه یک گره‌گشا از تولیدات است، اضافه کرد: در این راستا مراکز تحقیقاتی مجهز شده است و برای راه‌اندازی و خدمت‌‍‌دهی آن نیز اقداماتی انجام شده تا با قواعد جدیدی بتواند به‌ راحتی پشتوانه صنعت شده و بخش خصوصی از آن استفاده کند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون دانشگاه آزاد اسلامی حرکت‌های اشتغالزایی دنیا و شرکت‌های دانش‌بنیان را وارد عرصه کرده است، افزود: نتایج مثبت این موضوع در سال جدید مشاهده خواهد شد.

طهرانچی همچنین در ارتباط با شهریه‌های تحصیلی دانشگاه آزاد نیز گفت: افزایش شهریه وابسته به شهر‌های مختلف و شرایط رشته‌هاست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تعیین شهریه‌های تحصیلی با توجه به تطبیق سال مالی با سال تحصیلی در یک ماه آینده مشخص خواهد شد که در هر شهر و کد رشته، شهریه‌ها چگونه خواهد بود، اضافه کرد: این ارقام‌ در سراسر کشور یکسان نیست، چون شهریه‌های هر واحد با توجه به مزیت‌ها و قابلیت‌های آن تعیین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هیأت امنای مرکزی یک متوسط رشدی حدود 14 درصد را برای شهریه‌های سال تحصیلی جدید پیش‌بینی کرده است، افزود: این مبلغ برای شهریه‌های مختلف متفاوت است، چون شهریه متغیر و ثابت مختلف است، ولی متوسط رشد بیش از 14 و 15 درصد نخواهد شد، مگر در رشته‌هایی که به طور مثال شهریه متغیر‌ آن‌ها 20 درصد باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«کارت امید مادر» شارژ شد
تعداد مصدومان حادثه شهرک شمس آباد به ۲۱نفر رسید
توافق نزدیک است!
واکنش تند رضاییان به استقلالی‌ها
مذاکره با تل‌آویو، چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد
از تخریب حرم و مجازات اعدام برای زیارت تا راهپیمایی میلیونی اربعین
شرط تداوم یارانه نقدی و کالابرگ اقامت در ایران است
مطالب خارج از مراجع رسمی فاقد سندیت است
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top