تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/05/01 - 11:28
کد خبر: 321059

استانداردها رعایت شود لیگ را آغاز می‌کنیم

سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال گفت: مشکل طلب ویلموتس حل می‌شود اما این مساله نیاز به کمک مردم و رسانه‌ها دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، ابراهیم شکوری در حاشیه افتتاحیه کلاس‌های آموزشی کمک داوران ویدئویی گفت: استفاده از VAR یک پروسه بلند مدت است و آقای سوپخیدین به عنوان مدرس بین‌المللی اینجاست و در یک فرایند و پروسه زمان‌بر باید این کارها انجام شود. در کارگاه آموزشی اول که در قطر برگزار شد در این خصوص صحبت‌هایی انجام گرفت و داورانی که می‌خواهند در جام جهانی یا جام ملت‌های آسیا قضاوت کنند باید مدرک VAR را داشته باشند تا بتوانند داوری کنند. باید مرحله به مرحله این مسائل طی شود تا داوران بتوانند مدرک بگیرند و خوشبختانه با برنامه‌ریزی فدراسیون  و کمیته داوران و با تاکید آقای تاج برای استفاده از VAR می‌توانیم بعد از طی شدن این مراحل از آن استفاده کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که مسوول VAR در فوتبال ایران کیست، افزود: برای این مساله یک چارت تعیین شده و ا ین را به فیفا تعیین کردیم. مدیریت پروژه به عهده من و رئیس کمیته داوران است و همچنین افرادی نظیر آقای فتاحی، مرادی و ...  هم به فیفا معرفی شدند. البته VAR مسوول مالی، بازاریابی، انفورماتیک و ... هم دارد اما با توجه به تغییراتی که در کمیته داوران صورت گرفته باید برخی از نفرات تغییر کنند. باید اشتباهات داوری به حداقل برسد. از جام جهانی 1994 که آقای فنایی در فینال جام جهانی پرچم زد تا جام جهانی 2018 که آقای فغانی در رده‌بندی جام جهانی سوت زد نشان از سطح بالای داوری ما در دنیا دارد. داوران ایرانی فینال المپیک و رده‌بندی جام جهانی را سوت زدند و این مساله نشان‌دهنده سطح بالای داوری ایران در دنیا است. ما به دنبال این هستیم که با VAR اشتباهات را به حداقل برسانیم هرچند که اشتباهات داوری به صفر نمی‌رسد.

سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که آیا VAR به این فصل لیگ برتر خواهد رسید یا نه تصریح کرد: این یک پروسه است و بستگی به این دارد که فیفا چه زمانی به ما مدرک بدهد. پروسه گرفتن مدرک VAR، 6ماهه است و قطعا این مساله به شروع لیگ نخواهد رسید اما شاید بتوانیم از نیم فصل از VAR استفاده کنیم. همه مسائل منوط به این است که ما چه زمانی بتوانیم در زمینه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مدارک فیفا را بگیریم. امیدوارم که این پروسه به بهترین شکل انجام شود.

شکوری درمورد اینکه ورزشگاه‌های کشورمان آمادگی VAR را دارند یا نه افزود: اگر بخواهیم از VAR استفاده کنیم باید همه ورزشگاه‌های ما در زیرساخت‌ها به مشکل برنخورند و استادیوم‌ها باید تجهیز شوند. ما روی حداقل استانداردها پافشاری می‌کنیم و هم مردم، هم رسانه‌ها و هم مسئولان تاکید دارند که باید به این سمت برویم تا بتوانیم به استانداردهای استفاده از VAR برسیم. در ابتدا باید بحث شماره‌گذاری صندلی‌ها، گیت بلیت فروشی، بلیت‌های الکترونیکی، نصب دوربین و ... انجام شود چرا که جان و مال مردم از هرچیزی مهمتر است و دیدید که فصل گذشته اتفاقاتی در این خصوص رخ داد. یک هوادار باید بتواند در آرامش بلیت تهیه کرده و روی صندلی خودش بنشیند و بعد به خانه برود. فوتبال برای لذت بردن است و این مساله خواست همه مردم خواهد بود. با حمایت آقای تاج و اعضای هیات رئیسه فدراسیون این مساله طی می‌شود و مطمئنا با حل شدن این مسائل ما آمادگی برگزاری لیگ برتر را داریم. اگر باشگاه‌ها اعلام کنند که استاندارهای مدنظر رعایت شده است لیگ را آغاز می‌کنیم اما استادیومی که حداقل سه مورد، مورد نظر نداشته باشد بازی‌های لیگ در آن انجام نمی‌شود و تیم مورد نظر باید به یک استان دیگر رفته و بدون تماشاگر بازی کند.

وی در خصوص اینکه هزینه VAR چقدر است، گفت: این مساله بستگی به این دارد که بخواهیم این تکنولوژی را به صورت بومی‌سازی انجام دهیم یا اینکه از خارج از کشور وارد کنیم چرا که قیمت تکنولوژی VAR توسط متخصصان داخلی 50 هزار دلار و VAR بین‌المللی 300 هزار دلار است. کلاسی که امروز برگزار شده توسط یک شرکت ایرانی و کاملا داخلی است و باید ببینیم که سخت‌افزار و نرم‌ افزار آن تایید می‌شود یا نه چرا که اگر تایید نشود باید به سراغ شرکت دیگری برویم و منتظر تایید فیفا بمانیم و به همین دلیل فعلا نمی‌توانیم درخصوص قیمت آن صحبت کنیم.

شکوری در مورد اینکه بحث ریاست کمیته داوران و دپارتمان داوری به کجا خواهد رسید افزود:  رئیس کمیته داوران ما آقای ممبینی است که از داوران بین‌المللی است و چندین سال در زمینه داوری فوتبال فعالیت می‌کرده هرچند که باید از آقایان سهرابی، اصفهانیان و رفعتی تشکر کنیم بابت زحماتی که کشیدند. آقای ممبینی تجربه لازم را دارد و دیدید که نماینده AFC و FIFA که به اینجا آماده از سیستم داوری ما تمجید کرد چرا که داوری ایران در سطح اسیا و حتی جهان عملکرد خوبی داشته است.

سرپرست دبیرکلی فدارسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که طلب مارک ویلموتس سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان چه زمانی پرداخت خواهد شد تصریح کرد: این مساله حل می‌شود اما نیاز به کمک رسانه‌ها و مردم دارد. مشکلاتی در فوتبال هست که با همدلی همه چیز حل خواهد شد.

شکوری درباره اینکه مشکلات مالی داوران چه زمانی برطرف می‌شود و آیا چمدان پولی که تاج از مالزی آورده مشکلات آنها را برطرف می‌کند گفت: پرداختن به تک تک این موضوعات جالب نیست. با توجه به مشکلات تحریم که همه کشور را در بر گرفته ما هم با مشکلاتی روبرو شدیم اما درصدد رفع آن هستیم. داوران از اجزای اصلی فوتبال هستند و با تلاش شبانه‌روزی مشکلات آنها را برطرف خواهیم کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مورینیو: اگر VAR اشتباه کرده باشد، فوتبال به ایران یک سکوت بدهکار است
رونمایی از موج سوم طرح «احوالپرسی از دانشجویان» با تمرکز بر پساجنگ
نخست وزیر عراق: روابط ما با ایران مبتنی بر حسن همجواری و احترام است
اطلاعیه جدید مرکز وکلای قوه قضاییه برای پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی
سردار رضایی: پاسخ نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا سریع و کوبنده خواهد بود
ایران قربانی یک صحنه بحث‌برانگیز شد
همراهی زنان و کودکان بخشی از حکمت عاشورا
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
خدمات مادر و کودک در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید ارائه می‌شود
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
حمله تند زلاتان به داوری دیدار ایران و مصر
تجارت با ایران ادامه دارد/ پروژه‌های مشترک هسته‌ای متوقف نشده‌اند
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
حمایت از شرکت‌ها برای توسعه زیرساخت‌های پردازشی هوش مصنوعی
فیفا به ایران بدعهدی کرده است/ اگر حذف هم شویم باید از ما تقدیر شود
هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top