تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/05/03 - 02:58
کد خبر: 321350

مولر: می‌توان علیه ترامپ اعلام جرم کرد

بازپرس سابق رسیدگی به پرونده دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا گفت که می‌توان علیه ترامپ بعد از خروج او از قدرت اعلام جرم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «رابرت مولر»، بازپرس سابق رسیدگی به پرونده مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا روز چهارشنبه گفت امکان اعلام جرم «علیه دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از خروج از قدرت وجود دارد. 

مولر در جلسه استماعی در کنگره به سوال یک قانونگذار درباره اینکه آیا امکان جرم علیه ترامپ بعد از خروج او از قدرت وجود دارد پاسخ مثبت داد.

«کن باک»، نماینده کنگره که این سوال را پرسیده بود از پاسخ مولر متعجب شد و سوالیش را یک بار دیگر پرسید که آیا به نظر او رئیس‌جمهور آمریکا را می‌توان بعد از خروج از قدرت به «ممانعت در اجرای عدالت» متهم کرد؟ مولر پاسخ داد که به نظر او می‌توان این کار را انجام داد. 

رابرت مولر در این جلسه همچنین گفت که گزارش او درباره دخالت ادعایی روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۶ با آنکه ترامپ را از اتهام تبانی با روسیه تبرئه می‌کند، او را از اتهام «ممانعت در اجرای عدالت» تبرئه نمی‌کند. 

مولر چند روز پیش در کنفرانس خبری از سمت خود استعفا کرد و در سخنان خود نتوانست ترامپ را از ممانعت در اجرای عدالت تبرئه کند و گفت:  «درباره موضوع ممانعت از اجرای عدالت، اگر ما این اطمینان را داشتیم که رئیس جمهور مرتکب جرم نشده این را می‌گفتیم اما این اطمینان را نداریم.»

گزارش خلاصه شده رابرت مولر درباره تبانی ادعایی تیم ترامپ با روسیه در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا ماه پیش منتشر شد. 

این گزارش به این جمع‌بندی رسیده که اعضای تیم ترامپ با دولت روسیه تبانی نکرده‌اند. مولر علی‌رغم این، در این گزارش از ۱۰ اقدام توسط ترامپ نام برده که می‌توان آنها را مصداق «ممانعت در اجرای عدالت» دانست. 

پس از آن دموکرات‌های کنگره با انتقاد از وزیر دادگستری به خاطر سانسور گزارش مولر خواستار انتشار گزارش کامل وی شدند اما ترامپ مانع از انتشار گزارش کامل مولر شد.

«جرالد نادلر»، رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا هم قبلاً گفته در صورتی که ثابت شود ترامپ مبادرت به جلوگیری از اجرای عدالت و سنگ‌اندازی در روند تحقیقات مولر داشته است، می‌توان وی را تحت پیگرد قرار داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
دادوکیل؛ مسیری برای آگاهی حقوقی و دسترسی به خدمات تخصصی وکالت
سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
محقق ایرانی چگونه نفرین داده‌ها در ابعاد بالا را شکست؟
ساعت فعالیت متروی تهران در مهرماه تغییر نمی‌کند
۱۲۸۸ مدرسه آسیب دیده بازسازی شد
نتایج هجدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور اعلام شد
اقدام نامعمول در سفر نتانیاهو به آمریکا
مصلحت کشور این است که از NPT خارج شویم
ایران در آستانه سالمندی شتابان
بوی مهر و حساب‌وکتاب خانواده‌ها
بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست
۸۴ دانش‌آموز و ۱۸ معلم تهرانی در دو جنگ اخیر به شهادت رسیدند
امام حسن عسکری(ع) چگونه شیعه را برای عصر غیبت آماده کرد؟
صدای انفجار در دزفول ناشی از امحای مهمات بود
آخرین خورشید آشکار امامت پیش از طلوع غیبت
مستند «نازا»؛ اسرار جنایات ارتش اسرائیل در غزه
تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top