تاریخ انتشار: شنبه 1398/05/05 - 08:06
کد خبر: 321587

افزایش حقوق برای معلمان

سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش از افزایش ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومانی حقوق معلمان با اجرای رتبه‌بندی خبر داد و گفت: ارزش افزوده اموال صندوق ذخیره فرهنگیان برای ۷۰۰ هزار معلم عضو این صندوق محاسبه و پرداخت خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سید جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش اظهار کرد: 2 هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای رتبه‌بندی در نظر گرفته شده است و از نیمه شهریور ماه آن را اجرا می‌کنیم، رتبه‌بندی در این مرحله شامل حال تمام معلمان می‌شود.

وی افزود: بین 400، 500 و 600 هزار تومان با اعتبار 2 هزار میلیارد تومانی رتبه‌بندی به حقوق معلمان اضافه می‌شود و افزایش حقوق معلمان در احکام حقوقی آنان از شهریور اعمال می‌شود.

سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه در جوار حرم رضوی در مشهد 29 مدرسه داریم و به دلیل اینکه بافت آنجا تجاری و اقامتی شده است، این مدارس برای دانش‌آموزان کاربرد ندارند، گفت: در آنجا برای 31 استان کشور به روش سهامدار پروژه 31 مرکز هتل اقامتی برای معلمان ایجاد خواهیم کرد و زمین به‌صورت رایگان به معلمان متناسب با سهمی که دریافت می‌کنند و بانک‌ها هم همراهی دارند، اختصاص می‌یابد یعنی آنها باید سهام پروژه بخرند و این می‌تواند کار بزرگی برای معلمان باشد.

حسینی در ادامه با اشاره به اینکه وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان به آرامش رسیده است، عنوان‌کرد: رقم پرداختی بازنشستگی 15 تا 20 میلیون تومان شده است و این صندوق با افتتاح برخی پروژه‌ها تا سال 1400 به 5 هزار میلیارد تومان سود می‌رسد و سال گذشته 620 میلیارد تومان بود همچنین ارزش افزوده اموال صندوق ذخیره باید برای معلمان کل کشور که عضو آن هستند و بیش از 700 هزار نفر می‌شوند، محاسبه شود و این یک کار بزرگ برای معلمان کشور است و من گفته‌ام که ان‌شاءالله به زودی انجام می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
1398/05/05 - 09:02

چرا افزایش حقوق دیگر نهاد ها و ارگانها و گروها ورده ها کسی نمی داند . نمی شنود . نمی بیند .. به کوس و کرنا گذاشته نمی شود زمین و زمان آگاه نمی شود ؟؟؟؟ چرا حقوق معلم بدبخت وذلیل جامعه که معلوم نیست چه خبره یکی اکس زده برای دو ماه آینده خوابی خوش دیده رسانه ای شده آهای خبر دار معلم متحول متغییر متمول می شود آهای خبر دار خبردار .........
معرفی کسب و کارها
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
برافراشته شدن پرچم عزا در حرم علوی +عکس
بازیکنان تیم ملی دیگر حق اشتباه ندارند
فراخوان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ارزیابی اختراعات
آیا مهدی طارمی هم به سرنوشت مهدی ترابی گرفتار شده است؟
مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد
دانشگاه شهید بهشتی ترم تابستان ۱۴۰۵ را برگزار نمی‌کند
ونس: رویکردمان را در قبال ایران تغییر خواهیم داد
ترامپ: متن توافق با ایران در یک جلسه رسمی منتشر می‌شود
کامالا هریس: جنگ ترامپ علیه ایران یک جنگ انتخابی بود
دانشمندان هسته‌ای با وجود محدودیت و ترور به بالاترین سطوح علمی رسیدند
وزیر اقتصاد: رقم کالابرگ دهک‌های پایین افزایش می‌یابد
اطلاعیه شماره ۴ ستاد تشییع امام شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
دوران پساجنگ نیازمند حکمرانی جدی‌تر در حوزه زنان و خانواده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
 «باید برخاست»، شعار محوری و «مشت گره‌کرده»، نشان رسمی مراسم «بدرقه آقای شهید ایران»
خودروی سردار آزمون در کرمان توقیف شد
استقبال پاپ از تفاهم میان ایران و آمریکا برای پایان‌دادن به جنگ
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top