تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/05/08 - 09:26
کد خبر: 322104

تازه ترین رشته‌های مصوب در شاخه هنرومعماری

رئیس کارگروه هنر و معماری شورای تحول علوم انسانی با اشاره به تصویب رشته های جدید، گفت: رشته دکتری سینما از سال آینده تحصیلی بر روی پرتال وزارت علوم قرار می گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، مجید سرسنگی از تصویبِ راه اندازی رشته دکتری در کارگروه هنر و معماری شورای تحولِ علوم انسانی خبر داد و اظهار داشت:  اخیرا موضوع راه اندازی رشته دکتری سینما در کارگروه مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شد.

وی افزود: امیدواریم از سال آینده تحصیلی، این رشته بر روی پرتال وزارت علوم قرار بگیرد تا هر دانشگاهی که توانایی اجرا و برگزاری این رشته را دارد، آن را انتخاب کند.

رئیس کارگروه هنر و معماری شورای تحول علوم انسانی، ایجاد رشته های دکتری هنرهای تجسمی، دکتری هنرهای اسلامی، دکتری طراحی صنعت و همچنین رشته فوق لیسانس اقتصاد هنر را از دیگر مصوبات برشمرد.

سرسنگی با اشاره به تلاش و جدیتِ شورا در ارتباط با رشته های جدید و بین رشته ای، خاطرنشان کرد: بحث بازنگری در دروس هنر درحال پیگیری است؛ بخشی از این پیشنهادها از سوی دانشگاه ها به کارگروه ارجاع و بخشی دیگر با تحقیقات خود ما، مشخص می‌شود.

وی اضافه کرد: بررسی های ما نشان می دهد با وجود گذشتِ ۳۰ سال از زمان تصویب برخی رشته ها، تنها یک بار این مصوبات مورد بازنگری قرار گرفته است؛  به همین منظور بازنگریِ چنین رشته هایی را در اولویت کار خود قرار داده ایم. 

رئیس کارگروه هنر و معماری شورای تحول علوم انسانی در ادامه از ایجاد کمیته های تخصصی در دل کمیته های کارگروه هنر و معماری خبر داد و افزود:  در این باره به طور مثال کمیته هنرهای تجسمی،  کمیته تئاتر و سینما، کمیته طراحی صنعتی و ... ایجاد شده است که هر یک، به صورت تخصصی بر روی برنامه ها کار کرده و سپس مباحث در کمیته اصلی طرح، بررسی و تصویب خواهد شد.

سرسنگی با بیان اینکه در حال حاضر کمیته شورای گسترش و کمیته برنامه ریزی هنر به یک کمیته در وزارت علوم تبدیل شده است، افزود: از آنجا که با این اقدام، شورای تحول فقط یک مسئول دارد، کارِ بازنگریِ دروس و  ایجاد رشته های جدید، راحت تر شده است؛ چرا که پیش از این، تعدد کمیته ها و اینکه هر کدام مسئولی جداگانه و نقطه نظراتی متفاوت داشتند، ناهماهنگی هایی را ایجاد کرده بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تله جدید کلاهبرداران برای کنکوری‌ها
تمام نخبگان جذب‌شده به دانشگاه‌ها، استخدام شدند
برنامه دولت برای تقویت اعتبار کالابرگ در شرایط جدید اقتصادی
رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت منطقه است
دور جدید مذاکرات با اسرائیل ماه آینده برگزار نمی‌شود
معلمان بازنشسته در استفاده از امکانات رفاهی با شاغلان تفاوتی ندارند
اذعان وزیر جنگ پیشین آمریکا به کمبود مهمات در برابر ایران
دو مشکل جدی ترامپ از نگاه سی‌ان‌ان
سال تحصیلی جدید حضوری آغاز می‌شود
لژیونر ایرانی تیتر رسانه «سان» انگلیس شد
۸ راه برای اینکه فرش شما عالی به نظر برسد
عطر مناسب افراد پرتعریق | ۵ عطر با بوی تمیزی و حمام
چگونه یک شرکت طراحی سایت خوب در شیراز انتخاب کنیم؟ ۷ معیار مهم قبل از سفارش سایت
ذوالقدر، پزشکیان و محسن رضایی؛ آزمون وحدت و اعتماد
نقش ولتاژ باتری خودرو: آنچه برای عملکرد بهینه باید بدانید
حمکرانی در حصار ذهنِ وارونه
زنجیره فشارهای یمن بر ریاض؛ از پالایشگاه جیزان تا اختلال در مسیر باب المندب
تبدیل بخشی از خیابان لاله‌زار به پیاده‌رو از اوایل ماه آینده
از سرگیری مجدد حملات یمن به مواضع مزدوران سعودی
وال‌استریت‌ژرونال: جنگ با ایران ضعف‌های ارتش آمریکا را رو کرد
افزایش قیمت نفت و افت شاخص‌های بورس آمریکا
آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top